Şimdi Ara

THY ile Maldivler uçak bileti 1.205 Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
3
Favori
1.802
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haziran ayının son günlerinde, ramazan bayramını da hemen hemen kapsayan tarih aralığında İstanbul'dan Maldivler'e THY ile aktarmasız direk uçuş 1.205 lira...avrupa siteleri üzerinden 341€'ya (1,160 tl) da almak mümkün... benim arattığım tarih aralığı 30 haziran - 7 temmuz ve fiyat 1.205 lira...bu fiyatlar 22 hazirandan sonraki günlerde başlıyor ve 7 temmuzda bitiyor...8-9-10 temmuzda da dönüş var ama 1.300 liraya çıkıyor fiyat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elturco78 -- 11 Mayıs 2016; 14:52:45 >

• Donanımhaberdekilerle Maldivler çekilmez şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 500T yi tercih edicem her zamanki gibi....
  • maldivlere eylül ekimden sonra gidilir. şimdi giderseniz muson yağmurlarına maruz kalırsınız. he, yağmurlu tatil seviyorsanız orasına birşey diyemem tercih meselesi.

• ooo maldivler alırım bi dal...

1.205tl yi verelim de nerede kalıcaz? survivor hayatı çekilmez oralarda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 11 Mayıs 2016; 15:03:48 >
  • Muson yağmurlarını dert etmezseniz güzel fiyat.
  • iki ay once flydubai ile 200 usd ye satıldı bu bilet dubai aktarmali

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otobüs ucak bileti 100/16
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oh süper fiyat. her asgari ücretli bir maldivler bileti alabilecek. itibarımız zedelenmeyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanizmir

iki ay once flydubai ile 200 usd ye satıldı bu bilet dubai aktarmali

Keşke paylaşsaydın

• quote:

Orijinalden alıntı: emre0111

quote:

Orijinalden alıntı: ertanizmir

iki ay once flydubai ile 200 usd ye satıldı bu bilet dubai aktarmali

Keşke paylaşsaydın

bu kadar yuksek fiyatlı biletin fırsat olabileceğini düşünemedim. cunku maldivlerdrde çok pahalı .. ben kendime dubai git gel bileti aldım 125 usd.. bi dahakine paylaşırım söz

• Arkadaş iyi fiyat yakalayınca paylaşın ayıp ya bizde yardırıyoruz bilet diye Maldivler'de güzelmiş. Ama çok yaw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elturco78

Haziran ayının son günlerinde, ramazan bayramını da hemen hemen kapsayan tarih aralığında İstanbul'dan Maldivler'e THY ile aktarmasız direk uçuş 1.205 lira...avrupa siteleri üzerinden 341€'ya (1,160 tl) da almak mümkün... benim arattığım tarih aralığı 30 haziran - 7 temmuz ve fiyat 1.205 lira...bu fiyatlar 22 hazirandan sonraki günlerde başlıyor ve 7 temmuzda bitiyor...8-9-10 temmuzda da dönüş var ama 1.300 liraya çıkıyor fiyat...

4-12 Eylül için aldım dün. Qatar Airways 570$.

• Bi koşu maldivlere gidip gelelim

• emre0111 E kullanıcısına yanıt
    niye paylaşsın ki...bak iki tane bilet fırsatı paylaştım, ki oralara gitmeye niyeti olanlar için güzel fırsat ama hemen yok cevizlibağdan geçer mi, ben yine 500t'ye bincem gibi muhteşem!!!!!! espriler geliyor... asgari ücret fiyatına biletmiş, itibarımız düzelir gibi zihin açıcı ultra mega zeki politik analizler ortaya çıkıyor... herhalde mesaj sayısı yükselince para ödülü falan var galiba ki böyle her gördükleri paylaşıma gereksiz atlayanlar bol, bu da paylaşım yapanların tadını kaçırıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elturco78 -- 11 Mayıs 2016; 16:11:37 >
  • quote:

niye paylaşsın ki...bak iki tane bilet fırsatı paylaştım, ki oralara gitmeye niyeti olanlar için güzel fırsat ama hemen yok cevizlibağdan geçer mi, ben yine 500t'ye bincem gibi muhteşem!!!!!! espriler geliyor... asgari ücret fiyatına biletmiş, itibarımız düzelir gibi zihin açıcı ultra mega zeki politik analizler ortaya çıkıyor... herhalde mesaj sayısı yükselince para ödülü falan var galiba ki böyle her gördükleri paylaşıma gereksiz atlayanlar bol, bu da paylaşım yapanların tadını kaçırıyor...

İşin kötüsü sıcak fırsatlar mesajları numaratörü attırmıyor...
  • Gayet guzel fiyat ama yagmur mevsimi olmasi iyi olmamis yagmur sevenlere kacirilmaz tatil olabilir.
    Guzel paylasim

• quote:

Sen bakma kimseye paylaşıma devam. Bilet fiyatı çok çok iyi THY için.
  • yağmuru dert etmeyin Bim e haftaya şemsiye ve naylon yağmurluk geliyor...
  • Bence tam sıcak fırsat olan çok güzel 2 paylaşım yapmışsınız, forumdaki gereksiz ergenleri ve trolleri boşverin, teşekkürler
  • Yurtdışı uçak biletlerinde uygun fiyatların paylaşıldığı bir başlık oluşturabilse çok güzel olacak. Ben, 23-26 Mayıs,ankara çıkışlı Prag gidiş dönüş biletini 430 a aldım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.