Şimdi Ara

THY'DE ÇALIŞAN PİLOT AKRABANIZ varsa girin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesela amcamın oğlu pilot bana ne gibi artısı olur acaba örneğin ben yurtdışına çıkıcağım zaman bana ucuz bilet ayarlıyabilirmi bu gibi imkanlara sahipmidir. ben bir kere sordum yok filan dedi ama inanmadım gibi

• Ucuz degil son dakikalarda beles bilet veriyorlar
  • çok kız düşürürsün
  • tabiki indirimden yararlanirsin belki yer bulman daha kolay olur heryerde boyle ozellikle devlet islerinde bu oluyorda oralarda daha neler olur.
    havaalaninda hangi sirketse ordan esantiyonlar filan vs..
  • Akrabayamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CayaBisküviBandırdım

tabiki indirimden yararlanirsin belki yer bulman daha kolay olur heryerde boyle ozellikle devlet islerinde bu oluyorda oralarda daha neler olur.

eşantiyon filan istemiyorum. hani ben thy ile uçucağım zaman ucuz uçak bileti imkanı sağlıyoyorlarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornburak

quote:

Orijinalden alıntı: CayaBisküviBandırdım

tabiki indirimden yararlanirsin belki yer bulman daha kolay olur heryerde boyle ozellikle devlet islerinde bu oluyorda oralarda daha neler olur.

eşantiyon filan istemiyorum. hani ben thy ile uçucağım zaman ucuz uçak bileti imkanı sağlıyoyorlarmı?

saglarlar solersin amcaogluna o sana ayarlar ustad
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pilot tanıdığı olan var mı
    7 yıl önce açıldı
    THY Teknik'de çalışan var mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiçbir imkanları yok benimde akrabam pilot adam 2 sene oldu hala annesini götürmedi fiyatlardan dolayı hiçbir indirimde olmuyormuş. sadece bavul yüklerinde filan imkan sağlıyorlar
  • Birinci dereceden yakın yani anne baba kardeş durumunda olsaydın pas bilet hakkın olurdu.
  • şöför yanından beleşe bile ayarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgkn -- 6 Ocak 2012; 0:31:54 >
  • pegasusda var thy yazıyormuş başlıkta ben çıkıyorum
  • saçma sapan yorumlar yapmayın ne geçiyor elinize.

@onr4249 sağol hocam zaten bedava bilet değil amacım ama bi indirim filan uyguluyorlarsa güzeldir. amcamın oğlu pilot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greyblack -- 6 Ocak 2012; 0:39:24 >
  • Thy pilotunun (hatta co-pilotunun bile) yılda 5 defa tanıdığını bedava uçurma hakkı var. Sadece alan vergisi ödüyorsun.
  • Uçağı napıcaksın, atla arkaya

THY'DE ÇALIŞAN PİLOT AKRABANIZ varsa girin
  • Bizim bi tanidigimizin esi pilot, bazen yaninda ucuyor, yolcularla beraber olmayan kisimda pilot yaninda, yolcularla ucmasi yasakmis heralde,oradada koltuk varmis. Tabi bu dedigim thy pilotu degil, basbakanin ve cumhurbaskanin pilotu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.