Şimdi Ara

THY= Cenova, Oş, Hartum, Napoli, Torino...... ve DAHASI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.071
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

tüm fiyatlar gidiş-dönüş ve herşey dahil olarak verilmiştir.

ayrıntılı bilgi için:
    THY Çağrı merkezi: 444 0 849

istanbul-cenova = 149 euro
    istanbul-oş= 249 euro
    istanbul-hartum = 449 euro
    istanbul-napoli=149 euro
    istanbul-torino=149 euro
    istanbul-valencia=249 euro
    istanbul-tebriz=249 euro
    istanbul-lyon=149 euro
    istanbul-dakka=449 euro
    istanbul-bologna=149 euro
    istanbul-karaci=449 euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 5 Eylül 2012; 14:11:17 >

• Teşekkürler.
  • günceldir...
  • Bı Londra yok!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THY haftanın fırsatları adı altında tüm promosyon biletlerini toplamış.

http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kampanyalar/13776/haftanin-promosyonlari

http://www.turkishairlines.com/tr-tr/ucak-seferleri/yurtici-yurtdisi-promosyonlar/?departure=istanbul&continent=all&class=economy

1-2 aydır fiyatlar bu seviyede.Promosyon sayfasından takip edebilirsiniz.

Bilgi olarak eklemek istedim.

• Peki önümüzdeki senede bu şekilde bir fiyat olurmu . eylül 1 eylül 15 arası seyahat düşünüyorum seneye. Fakat burda biletlenme tarihi 15.09. 30.09 demiş o ne oluyor . Seyahatleri sadece ozamanlar mı yapıyoruz ?
  • Photo Canon sayesinde cok ucuz sekilde ailecek Tiflis'e gitmistik. Simdi bekliyorum bayrama veya yılbasına da vize olmayan bir yerlere kampanya ayarlasa diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yemre81 -- 15 Eylül 2012; 18:17:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BojanKrunic

Peki önümüzdeki senede bu şekilde bir fiyat olurmu . eylül 1 eylül 15 arası seyahat düşünüyorum seneye. Fakat burda biletlenme tarihi 15.09. 30.09 demiş o ne oluyor . Seyahatleri sadece ozamanlar mı yapıyoruz ?

bunun garantisini kimse veremez ki çok zor bir ihtimal aynı fiyatlara.. zira uçak yakıtı zammı, personel maaşı zammı vs sebebiyle uçak bileti de zamlanır illaki.. zaten daha çok uzun bir zaman var.. beklemelisin hocam ne bu acele böyle.. "erkekn alan ucuz alır" diyoruz ama bu kadar da erken almak mantıklı değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 15 Eylül 2012; 18:23:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Peki önümüzdeki senede bu şekilde bir fiyat olurmu . eylül 1 eylül 15 arası seyahat düşünüyorum seneye. Fakat burda biletlenme tarihi 15.09. 30.09 demiş o ne oluyor . Seyahatleri sadece ozamanlar mı yapıyoruz ?

bunun garantisini kimse veremez ki çok zor bir ihtimal aynı fiyatlara.. zira uçak yakıtı zammı, personel maaşı zammı vs sebebiyle uçak bileti de zamlanır illaki.. zaten daha çok uzun bir zaman var.. beklemelisin hocam ne bu acele böyle.. "erkekn alan ucuz alır" diyoruz ama bu kadar da erken almak mantıklı değil..

seneye bu zamanlar interrail planlıyorum hocam uçak biletinide ancak haziranda alırım. 3 ay falan önce yani. 400 tl gidiş dönüş kapasam süper olacak uçağı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

seneye bu zamanlar interrail planlıyorum hocam uçak biletinide ancak haziranda alırım. 3 ay falan önce yani. 400 tl gidiş dönüş kapasam süper olacak uçağı

kısmetten ötesi olmaz hocam, ama umarım istediğin fiyata o zamanlarda bulursun..

• thy
  • yurt dısına ucak bıletı arayanlar ındırımlı alma hakkım var ısteyenlere bılet sordurabılırım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yawan

thy

Size katılmıyorum, belki siz de tecrübelerinize dayanarak yazıyorsunuz belki de haklısınızdır ama ben de bir çok havayolu şirketi ile (Air France, Lufthansa vb...) yolculuk yaptım. THY en az bu firmalar kadar iyi hizmet veriyor ve kampanya dönemlerinde çok iyi fiyat yakalayabiliyorsunuz

450 Eur Bangkok - Gidiş Dönüş
    149 Euro - Ürün Gidiş dönüş
    159 Euro - Abu Dabi Gidiş dönüş

vb. gibi kampanyalardan faydalanmıştım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginkurt

quote:

Orijinalden alıntı: yawan

thy

Size katılmıyorum, belki siz de tecrübelerinize dayanarak yazıyorsunuz belki de haklısınızdır ama ben de bir çok havayolu şirketi ile (Air France, Lufthansa vb...) yolculuk yaptım. THY en az bu firmalar kadar iyi hizmet veriyor ve kampanya dönemlerinde çok iyi fiyat yakalayabiliyorsunuz

450 Eur Bangkok - Gidiş Dönüş
    149 Euro - Ürün Gidiş dönüş
    159 Euro - Abu Dabi Gidiş dönüş

vb. gibi kampanyalardan faydalanmıştım...

ben thyyi kampanya yapmıyor yada iyi hizmet vermiyor diye eleştirmedim zaten. thy ahlak bilmez emek bilmez bir firma olması nedeniyle çok gündeme geldi biliyorsunuz. benim eleştirimde bu yöndedir. hiç kimse kusura bakmasın smsle işten adam kovan bir firma, değil kampanya yapmak ağzıyla kuş tutsa boştur. insanda biraz damar olur haysiyet olur terbiye olur. smsle eleman kovulurmu işten. sabahlara kadar kampanya yapsada benim gözümde 10 kuruşluk değeri yoktur tyhnin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.