Şimdi Ara

---THY--BALKAN ÜLKERİ FIRSATI---GİDİŞ+DÖNÜŞ=99 EURO(HERŞEY DAHİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
4
Favori
4.790
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türk Hava Yolları, İstanbul’dan Üsküp, Priştina, Tiran, Podgorica, Zagreb, Ljubljana, Belgrad, Saraybosna, Kişinev, Bükreş ve Sofya’ya gidiş-dönüş herşey dahil 99 Avro’ya uçuruyor.

11 Balkan kentinden İstanbul’a ve İstanbul’dan 11 Balkan kentine yapılacak olan şok fiyatlı kampanya, içerisinde 7 vizesiz Balkan destinasyonunu da barındırıyor.

Kampanyadan yararlanmak için biletlerin 5 Ocak 2012 ile 31 Ocak 2012 tarihleri arasında (seyahatten 30 gün önce olmak kaydıyla) alınması, seyahatin 13 Şubat 2012 ile 30 Nisan 2012 tarihleri arası için planlanması ve maksimum kalış süresinin 10 gün olması gerekiyor.

Ayrıca kampanya dahilindeki 11 noktadan İstanbul’a vardıktan sonra seyahatlerini yurtiçinde başka bir noktaya devam ettirmek isteyen veya İstanbul dışında başka bir yurtiçi noktadan İstanbul aktarmalı olarak kampanya dahilindeki 11 noktaya seyahat etmek isteyen (gruplar hariç) yolcular sadece gidiş-dönüş herşey dahil 80 Avro ilave ücret ödeyerek kampanyadan yararlanabiliyor.

Herşey dahil 99 Avro’luk biletler Türk Hava Yolları’nın resmi web sitesinden temin edilebileceği gibi, tüm Türk Hava Yolları satış ofislerinden ve acentelerden herşey dahil 109 Avro’ya temin edilebiliyor.

THY KAMPANYA LİNKİ:
    http://www.turkishairlines.com/tr-TR/kurumsal/firsatlar/9282/balkanlara-gidis-donus-hersey-dahil-99-euro.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 6 Ocak 2012; 15:35:28 >

• süper fiyat THY kalitesiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodmank

süper fiyat THY kalitesiyle

evet ama her kampanyada olduğu gibi sınırlamalar, kısıtlamalar mevcut.. bunlara özellikle dikkat edin..
  • Vergi ve harçların dahil olmadığından bahsediliyor. Bunlar ortalama ne kadar tutar bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: impossiblems

Vergi ve harçların dahil olmadığından bahsediliyor. Bunlar ortalama ne kadar tutar bilgisi olan var mı ?

fiyata herşey dahil

mesela üsküp 15 mart-20 mart gidiş dönüş online bilet almaya kalkınca 241 tl herşey dahil fiyat verdi,bence vizede olmayan bazı şehirlere 1-2 günlüğüne görme amaçlı bile gidilebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: impossiblems

Vergi ve harçların dahil olmadığından bahsediliyor. Bunlar ortalama ne kadar tutar bilgisi olan var mı ?

benim mesajımda yazıyor mu? sen nerede gördün? duydun?
  • Vize olmadan giriş yapılacak ülkeleri listeleyeyim herkese kolaylık olsun istedim.

Vize istemeyen ülkeler: Makedonya (Üsküp), Kosova (Priştina), Arnavutluk (Tiran), Karadağ (Podgorica), Hırvatistan (Zagreb), ,Sırbistan (Belgrad), Bosna-Hersek (Saraybosna)

Vize isteyen ülkeler : Slovenya (Ljubljana) Moldova (Kişinev) Romanya (Bükreş) Bulgaristan (Sofya)

Gidip görmüş tavsiye edecek olanlardan yorum bekliyoruz ülkeler hakkında
    Vize Kaynağı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macaristan uçak bileti 24 Euro
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konaklama ve diğer fiyatlar nasıl acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakaik

Vize olmadan giriş yapılacak ülkeleri listeleyeyim herkese kolaylık olsun istedim.

Vize istemeyen ülkeler: Makedonya (Üsküp), Kosova (Priştina), Arnavutluk (Tiran), Karadağ (Podgorica), Hırvatistan (Zagreb), ,Sırbistan (Belgrad), Bosna-Hersek (Saraybosna)

Vize isteyen ülkeler : Slovenya (Ljubljana) Moldova (Kişinev) Romanya (Bükreş) Bulgaristan (Sofya)

Gidip görmüş tavsiye edecek olanlardan yorum bekliyoruz ülkeler hakkında
    Vize Kaynağı

tirana gidebilirsin. leşin içinde 2-3 gün yaşayıp en azından ülkene döndükten sonra şükredersin.

• Zagrebi kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim, gerek tarihi-mimari gerekse de DOĞAL GÜZELLİKLERİ için her türk gencinin gidip görmesi gerekli. Çok pahalı bir şehir değil kesinlikle, adım başı kafe var ve buğday biraları çok güzel, yemekler-damak tadı bize yakın, gece klüpleri kesinlikle süper.
    Benim 3 yıl önce kaldığım hostel şuydu.http://www.hostelworld.com/hosteldetails.php/Hostel-Mali-Mrak-Zagreb/Zagreb/20724?sc_sau=avdc
     ---THY--BALKAN ÜLKERİ FIRSATI---GİDİŞ+DÖNÜŞ=99 EURO(HERŞEY DAHİL)

• Güney Rusya lazım
  • Bosnaya gitmeyi planlıyorum şimdilik ama daha sanırım kampanya THY de çıkmıyor indirimli fiyatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakaik

Bosnaya gitmeyi planlıyorum şimdilik ama daha sanırım kampanya THY de çıkmıyor indirimli fiyatlar.

quote:

Kampanyadan yararlanmak için biletlerin 5 Ocak 2012 ile 31 Ocak 2012 tarihleri arasında (seyahatten 30 gün önce olmak kaydıyla) alınması, seyahatin 13 Şubat 2012 ile 30 Nisan 2012 tarihleri arası için planlanması ve maksimum kalış süresinin 10 gün olması gerekiyor.

bu konuya dikkat etmedin sanırım..
  • Selamlar ,

iş gereği sürekli balkan ülkelerine gidiyorum. Balkan ülkelerinden Kosova ve Arnavutluk'u direk eleyin , hiçbişey yok oralarda paranıza yazık etmeyin. Eğer fazla param var paramı harcasam da bişey olmaz diyosanız Üsküp'e gidebilirsiniz en azından şehrin içinden Vardar nehri geçiyor daşehir Kosova ve Arnavutluk'a göre daha turistik.

Eğer gerçekten bu fırsatı kaçırmayayım ve iyi bir tatil geçireyim diyorsanız kesinlikle gidilmesi gereken yerler Sırbistan'ın başkenti Belgrad ve Hırvatistan'da Zagrep ve Split. Kesinlikle pişman olmazsınız hem güzel hem de ucuz bir tatil yapabilirsiniz.

Isteyenlere daha detaylı da bilgi verebilirim ülkeler hakkında.
  • ya linki yokmu bunun çok pis gidesim var bi zagreb eksikti bende...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

ya linki yokmu bunun çok pis gidesim var bi zagreb eksikti bende...

hocam kural ve koşulalr belli.. bunlara göre uçuş arat fiyat aynen 99 euro olarak çıkacak(ki birkaç arkadaş denedi.. 99 euro karşılığı TL de çıkıyor tabi ).. uçacağın yerler de belli.. daha neyin linki?

thy genellikle bu tür kampanyaları bitmek üzereyken bildirir.. birkaç gün sonra sitesine ekler

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

hocam kural ve koşulalr belli.. bunlara göre uçuş arat fiyat aynen 99 euro olarak çıkacak(ki birkaç arkadaş denedi.. 99 euro karşılığı TL de çıkıyor tabi ).. uçacağın yerler de belli.. daha neyin linki?

thy genellikle bu tür kampanyaları bitmek üzereyken bildirir.. birkaç gün sonra sitesine ekler

buldum tamam tamam 7 yeri dolaşıyoruz yani degilmi?

• quote:

quote:

quote:

7 yeri dolaşıyoruz derken?

• quote:

quote:

quote:

quote:

7 geçiş bileti?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

7 geçiş bileti?

ben yine anlamadım vallahi.. neyse hallettiysen sıkıntı yok..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.