Şimdi Ara

Thundercat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

80’lerde dünyayı kasıp kavuran ülkemizde de büyük bir hayran kitlesine sahip olan çizgi dizi Thundercats’in animasyon olarak hazırlanacağı ve Warner Bros tarafından piyasaya sürüleceği geçtiğimiz sene içerisinde duyurulmuştu. Filmin yönetmeninin Jerry O'Flaherty olacağı ve 2010 yılı içerisinde gösterime gireceği ihtimaller arasında yer alıyor. Önümüzdeki aylarda projeye dair daha kesin bilgilerin açıklanacağı ifade edildi.

ayussualfa sitesine tesekkürler

• daha çooooook varmış
  • En çok sevdiğim çizgi filmler arasındaydı.O günleri hiç unutmuyorum.İlkokula gidiyordum o zamanlar ve eve döndüğümde üzerimden okul önlüğünü çıkarmadan tv nin karşısına kurulurdum.
  • küçükken saatlerini ezberlemiştim, o saatte ne olursa olsun geçerdim tv'nin karşısına izlerdim. 20 yıl oldu sanırım izlemeyeli.
  • Çok çok iyi bir basketbolcu olabilecekken bu çizgi film yüzünden altyapıdaki antremanlarıma gitmeyip eve kaçıp thundercats i izlemekten şuan 1,97 boyunda bir turizmci oldum..

Ortaokul çağlarımda en sevdiğim çizgi filmdi..normal filmini çekmelerini tercih ederdim...animasyon pek ilgi çekici gelmiyor bana...geçenlerde bütün eski bölümlerini indirdim üşenmeden...arşivimde mevcut..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 28 Ağustos 2008; 14:54:03 >
  • Efsane kadro
     Thundercat
  • Bu haberi duyduğuma hem sevindim hem de bir garip oldum. Çocukluğumun Voltron ile birlike en öneml karakterleridir. (Bu arada Voltron'un da çekilme planları var imdb'ye gore)

Hatta telefonumun ve iş yerindeki bilgisayarımın duvar kağıtları da Thundercats temalıdır. :)

Garip olmamın sebebi ise animasyon olarak çekilecek haberi. Hayalimde bu yoktu. Animasyonları her ne kadar çok sevsem de, marvel ve dc comics karakterlerinin birer birer film haline geldiğini gördüğümüz günlerde animasyon hakettiği değeri görmeyecektir.

Tıpkı yakın zamandaki alvin & the chipmunks gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fight night champion-Isaac frost
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En sevdiğim çizgi filmlerdendi.Bu arada 90'lı yıllarda da veriyorlardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.