Şimdi Ara

Thunderbird Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Thunderbird'in son sürümünü kurdum bugün. Asıl amacım kendi sitemden aldığım bir maili (isim@sitem.com şeklinde) kullanmak. Bu hesabı Live Messenger'da kullanmak için hesabımı doğruladım ama sonuçta bir Microsoft maili olmadığından dolayı posta kutum mevcut değil. Thunderbird'e ekledim mailimi. E-posta alabiliyorum fakat gönderemiyorum. Gönderirken gitmiş gibi görünüyor ama gitmiyor. Aynı şekilde Yahoo! e-postamı da ekledim, bunda da e-posta alamıyor fakat gönderebiliyorum. İnce ayarları var mıdır bu işin? Şimdiden teşekkürler, umarım yardımcı olursunuz.

• operayı denedin mi?
    kendi içinde pop3 destekli maili var.
    ben hotmail, gmail ve mynet i operadan takip edebiliyorum.
    mail gelince uyarı da veriyor ve outlook gibi kullanabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerek Yok

operayı denedin mi?
    kendi içinde pop3 destekli maili var.
    ben hotmail, gmail ve mynet i operadan takip edebiliyorum.
    mail gelince uyarı da veriyor ve outlook gibi kullanabiliyorsun.

Denemedim, bir deneyeyim. Teşekkürler.
  • Olmuyor olmuyor olmuyor! Ne Yahoo! ne de diğeri. Şifre yanlış diyor Yahoo!'da, kendi sitemdekinde de sunucuyla ilgili bir problem var sanırım ama normal Squirrel Mail üzerinden girince hiçbir problem olmuyor.
  • Windows Live mail kullanabilirsin
  • Live da işe yaramadı. Kullanmıyorum e-posta programı falan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Safari sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Thunderbird de ayarları tam olarak nasıl yaptığını yaz birde senin mail sağlayıcını desteklediği servisi bide servis ayarlarını yaz sana thunderbird ayarlarını yazayım...
  • Thunderbird ayarlarını nasıl yaptığımı gösteririm de, benim mail sağlayıcımın ayarlarını ve desteklediği servisleri nereden bulup yazacağım size? Ben bilmiyorum, nereden bakılıyor?
  • mail sağlayıcının adını ver ama yarın bakarım şimdi uyumaya gidiyom 5 te kalkacam. biraz yatayım hayalet gibi dolaşıyourum sonra. iyi akşamlar...
  • Tamam, mail sağlayıcımwww.frametr.com ve mailim de emre@frametr.com. Bir de Yahoo! hesabımı kullanmak istiyorum ama onda da hata veriyor.
  • Bahsettiğiniz her iki mail sağlayıcısınında (www.frametr.com ve Yahoo! mail) bedava SMTP veya POP3 desteği yoktur. Yani bu mail adreslerinizle Outlook ve Thunderbird gibi mail programlarını kullanamassınız. Genelde SMTP ve POP3 desteği veren sağlayıcılar mail hesabı için yıılık belirli bir ücret talep ederler. Yahoo da bu "Yahoo! Plus" mail ile POP3 desteği vermektedir. Ancak piyasada bedava SMTP ve POP3 desteği veren sağlayıcılarda mevcuttur. Örneğin benimde kullandığım "Gawab" bu iş için çok iyi düzeydedir ve mailleri reklamsızdır. Biraz araştırırsanız bu ve bunun gibi birçok site bulabilirsiniz. Kolay gelsin...
  • Gmail kullanmanı tavsiye ederim. Hem ücretsiz pop3 desteği var, hem de Thunderbird ile uyumlu çalışıyor.
  • Peki, bilgiler için çok teşekkür ederim. Gmail'i deneyebilirim ya da hiçbir e-posta programı kullanmam. Arada bir kendim kontrol ederim.

Düzenleme: Kendi sitemde bu sistemin çalışması için ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrerok_rc -- 19 Şubat 2010; 20:35:53 >
  • Bir yanlış anlaşılma oldu galibawww.frametr.com size mi ait, yoksa siz sadece üyemisiniz? Benim "Sağlayıcı" kelimesi ile bahsettiğim Domain adresinizin nerede olduğudur, çünkü incomin ve outgoing ayarlarını ona göre yapılır. Eğer site size ait ise, siteyi nereden aldığınızı yazarsanız biraz daha yardım etmeye çalışırız...
  • Evet, site ortağıyım. Şimdi site bilgilerini deşifre etmeyelim fazla. MSN'den konuşabilir miyiz? Profilimden hesabımı eklerseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.