|
Bildirim
|
Yama yayınlanmıştır. Herkese iyi oyunlar.
|
Oyun içi altyazılar hiç çevrilmedi demedim. İki dosyayı da yüzdeye vurduğumda oyunun çoğunun çevrilmediğini belirtmek istedim. Madem yüzdenize bu kadar bağlısınız setup programınızdaki yüzdeleri değiştirmenizi tavsiye ederim. Ben gördüğüm durumu söylüyorum, herkes baktığında da bunu görebilir. İsterseniz dosyalarınızı notepad halinde indirilebilir şekilde burada paylaşın, hem çevirinizi de görsün insanlar. Notların hikayeye etkisi yok denecek kadar az öyle mi? Bu dakikadan sonra bir şey demiyorum zaten. Çok farklı oyunlardan bahsediyoruz demek ki. Haklılığınızı tamamen kabul ediyorum. Kusura bakmayın. Size de kolay gelsin.
@mehmettndgn |
Ben dediğim dosyaları trgamestudios'un sitesinden indirdim. Baktığım kadarıyla sadece 3-4 tane değil notlarda çevrilmeyen kısımlar. Hatta baktığımda o çevrilen kısımların 3-4 tane olduğunu görüyorum. Ben kimse çeviremez dediğimi de hatırlamıyorum. Herkes istediği yerden indirir ve oynar. Demediğim bir şeyi söylemişim gibi konuşmayın. Kelime bazında düşündüğümde notlarda paragraflık hikayeler bile var. Kelime kıstasını ona göre yaptım. Tamam haklısınız, ben hatalıyım hatta %99.9 olsun ama oyunun en can alıcı noktası notlardaki mitler ve hikayeler. Yukarıda insanlar size oyun hediye edelim adapte edin demişler onu bile yapmamışsınız, o tarihten bu yana adapte etseydiniz de oynasaydı o zaman insanlar. Bir seneden beri adapte etmemeniz ve konunuzun altındaki olumsuz yorumlar benim suçum değil. Yüzde olarak arkasında durduğunuz şeyi keşke çeviri ve bu konu bağlamında da devam ettirseydiniz.
Ama şunu da koyayım. Yüzde hakkında konuştuk madem. Dediğim gibi herkes istediği yerden seçsin ve oynasın. Konu kirlenmesin. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaN. -- 27 Mayıs 2019; 17:4:31 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRe-92 -- 28 Mayıs 2019; 16:30:39 > |
|