Şimdi Ara

Thresh İlk İzlenimlere Göre AP & AD HANGİSİ OYNANMALIDIR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
2
Favori
11.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar çok heves edip bundle almamla birlikte ap mi ad mi oynanmasına karar veremediğim için çürümesini istemiyorum ilk izlenimlere gore ad mi ap mi daha agır basıyor

Edit : mid oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KyleButler -- 27 Ocak 2013; 6:56:16 >

• support
  • Çünkü oyunda 2 seçenek var. Ya ap ya ad
  • jungle sup oynanmalıdır bence
  • envanterden sonrasını okumadım
  • envarter geldi uuuuu beybi yaş ortalaması düşüşlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

jungle sup oynanmalıdır bence

Hangi skill ile minion kesecek peki ? İlk ganki 10. dakikada yapar herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

normal atackları güçlü gibi geldi bana,ki o kadar da gerek yok maokai gibi oynanabilir,sup olarak zaten çok çok iyi

henüz oynamadım,oyunda gördüklerimle yorumluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

E skilli ile keser

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jungle baya etkili .
  • quote:

Orijinalden alıntı: taltask

support

• Bence mid oynanır abi. Bu aralar ad bruiserlerden bıkkınlığınızı belirtiyorsunuz tresh passifi güzel def ve ap veriyor bence mid gidilmeli.
    Suppta hiç fena değil geçen top adc oynayan vardı o hali bile iyi passifi sayesinde
  • Fanteziye gerek yok support oynanmalı bence. Çok etkili bir hero olduğunu da söyleyemem.
  • Ad jungle geldi karşıma, herif bezdirdi bildiğin.

• Ap/as solotop oynanmali bence topladigi ruhlarla deli gibi ap ve armoru oluyor iki hp kasinca da deli gbi tank oluyor ve biton ap si oluyor

• Tank iyi olur bence.

• Tanky support , krepo dün oynuyordu baya da başarılıydı.
  • Klasikçiyim öyle yeni çıkan heroyu hemen alıp deneme heveslerim yoktur. Aradan bir süre geçmesini o heronun iyice oturtulmasını beklerim. Birazda fiyatı düşünce alırım. İlk defa Thresh'i çıktığı gibi alma gereği hissettim. Support herolara pek yatkın değilim 1-2 denemeden sonra oyunlara girmeye başladım. İlk oyun full ap gittim. 10/8 skorla bitirdim oyunu ama oyunda yinede çok etkisizdi. Genellikle kule altı yapmaya çalışanları aldım diyebilirim. İkinci oyunda support gitmeye çalıştım ama anladım ki eğer tanıdıklarla oyuna girmiyorsan support oynamak bu server da sadece vakit kaybı. Oyun sonunda şuna bak sadece 10-15 minion kesmiş diyenini gördüm. Son oyunlarda tank gitmeye başladım. Tank kastığımız zaman hero birazda olsa iş yapar hale geliyor. Ap ve zırh puanları eşyalardan bağımsız olarakta kasılabildiği için bence denemediyseniz birde tank denemelisiniz. Ben gayet memnun kaldım.

Bunlardan bağımsız olarak skillerden yana rahatsız olan tek ben miyim bilmiyorum. Q skilli kancayı tutturduktan sonra sürüklerken de rakibi can kaybına uğratsa daha faydalı olabilir. Onun dışında bence E skilli ile Ultisi vücuttan ayrı kullanılabilmeli.

Paylaştıklarım tamamen benim şahsi fikirlerimdir.

İyi forumlar.

• iyi oynayabılen 1 kişi gördüm şuana kadar support olarak oynuyordu. bi anda jungleyı çekip çok guzel gang oluyordu. tabi oyunu kurtarmaya yetmedı yanındaki adc bıraz kötüydü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Klasikçiyim öyle yeni çıkan heroyu hemen alıp deneme heveslerim yoktur. Aradan bir süre geçmesini o heronun iyice oturtulmasını beklerim. Birazda fiyatı düşünce alırım. İlk defa Thresh'i çıktığı gibi alma gereği hissettim. Support herolara pek yatkın değilim 1-2 denemeden sonra oyunlara girmeye başladım. İlk oyun full ap gittim. 10/8 skorla bitirdim oyunu ama oyunda yinede çok etkisizdi. Genellikle kule altı yapmaya çalışanları aldım diyebilirim. İkinci oyunda support gitmeye çalıştım ama anladım ki eğer tanıdıklarla oyuna girmiyorsan support oynamak bu server da sadece vakit kaybı. Oyun sonunda şuna bak sadece 10-15 minion kesmiş diyenini gördüm. Son oyunlarda tank gitmeye başladım. Tank kastığımız zaman hero birazda olsa iş yapar hale geliyor. Ap ve zırh puanları eşyalardan bağımsız olarakta kasılabildiği için bence denemediyseniz birde tank denemelisiniz. Ben gayet memnun kaldım.

Bunlardan bağımsız olarak skillerden yana rahatsız olan tek ben miyim bilmiyorum. Q skilli kancayı tutturduktan sonra sürüklerken de rakibi can kaybına uğratsa daha faydalı olabilir. Onun dışında bence E skilli ile Ultisi vücuttan ayrı kullanılabilmeli.

Paylaştıklarım tamamen benim şahsi fikirlerimdir.

İyi forumlar.

Katılıyorum. Şahsi görüşüm mid de gidilebilir tabi damage olarak bilgim yok, ama ad bruiserlerden isyan edenler için birebir olmuş Thresh.
    Edit: Harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozieekus -- 26 Ocak 2013; 11:49:23 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.