Şimdi Ara

Thread Stuck İn Device Driver Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sapphir R9 380 Ekran kartımı aldığımdan beri bu hatayı alıyorum ramleri memtest ile test ettim bir sıkıntı yok, ekran kartını servise gönderdim 2 gün önce geldi servisten bir sorun yok dendi hala hata almaya devam ediyorum özellikle dota 2 de çok oluyor sesler donuyor ve mavi ekran eşliğinde thread stuck in device driver hatası alıyorum. 3 kere format attım eski yeni sürücüleri denedim temiz kurulum yaptım ama düzelmedi. Başka öneriniz var mıdır çok canımı sıkmaya başladı bu durum.

Sistemim: İ5 6402P İşlemci, MSİ H110M PRO VD Anakart, Sapphire R9 380 4 GB Ekran kartı, 8 GB RAM, Zalman ZM 600LE PSU.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycatak -- 14 Şubat 2017; 2:18:36 >

• Önce biosu Update edin. Yüksek ihtimal düzelir ama sıkıntı devam ederse bios üzerinden kapatabiliyorsanız dahili grafik birimini kapatın. Böyle bir seçenek mevcut değilse aygıt yöneticisinden devre dışı bırakmayı deneyin. Bazen amd kartlarla intel graphics çakışabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rokie T -- 14 Şubat 2017; 3:4:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rokie T

Önce biosu Update edin. Yüksek ihtimal düzelir ama sıkıntı devam ederse bios üzerinden kapatabiliyorsanız dahili grafik birimini kapatın. Böyle bir seçenek mevcut değilse aygıt yöneticisinden devre dışı bırakmayı deneyin. Bazen amd kartlarla intel graphics çakışabiliyor.

Bios güncel hocam yazmayı unutmuşum, intel sürücüleri daha önce yüklü değildi zaten ekran kartı garantideyken yükledim o zaman hiç sıkıntı yaşamadım bilgisayarda. Bios'da öyle bir ayar bulamadım, aygıt yöneticisinde de sadece r9 380 gözüküyor.
  • Bu problem Windows 10 da oluyor genellikle. Updatelerle çözebildiğimiz var. Ancak çözemeyip Windows 7 ye çevirdiğimiz makina oldu. İlginçtir genellikle Sapphire R9 serisi yapıyor bunu.

• Rokie T kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sıkıntıyı çok uzun zamandır yaşadığım için her yolu denedim tüm updateler tamken de yaptım windows 8.1 falan da kullandım ama düzelmedi. Denemekten zarar gelmez ben bi windows 7 format atayım yarın sonucu da buraya yazarım. Zaten bu formatta da düzelmezse sapphire teknik servisin kafasına atacağım kartı. Denenecek yol kalmadı, ekran kartsız kullandım sistemi çatır çatır oynadım dota 2 ama ekran kartı takınca oluyor nedense, yardımınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycatak -- 14 Şubat 2017; 5:0:18 >
  • Sorun donanımsal olduğu zaman sıkıntı vramlerden kaynaklanıyor. Ancak garantiye gönderdim diyorsunuz. Sapphire'de ilgisiz tavırlara şahit oldum daha önce. Ancak bozuk kartı tekrar gönderdiklerini görmedim. Bu problem sadece dota 2 de mi oluyor? Yoksa farklı oyunlarda da tekrar ediyor mu?

Evet daha önce gta 5, overwatch, cs:go'da da oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    unknown device windows 7 hatası
    14 yıl önce açıldı
    "No boot device found" hatası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başka bir pc de deneme şansınız varsa bir denemek lazım. Tekrar ederse garantiye biraz sert çıkışarak tekrar yollamak en mantıklısı olur. Malum türkiyede bazen dişini göstermen gerekiyor.

Windows 7'de de mavi ekran verdi hocam Garantiye vereyim bir daha en iyisi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.