Şimdi Ara

Thornmail

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu itemin ne ise yaradıgını tam çözemedim !?

• 100 armor veriyor. Unique pasifi ise düşman sana vurduğunun %30'u ona geri döner.
  • ve ayrıca pasifi stacklenmiyor.
  • Yani atack speed kasmış kişilere karşı kullanılabilir ap ad fark eder mi ? bide magic resist düşürür mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Yani atack speed kasmış kişilere karşı kullanılabilir ap ad fark eder mi ? bide magic resist düşürür mü ?

karşı tarafın vurduğu ad in %30 unu geri gönderir
  • Düşmanın melee(silahla yaptığı) atakların %30'u saldırana hasar verir
  • Hmm güzel master yi ye karşı gider o zaman

bide as kasmış kogmaw dan nasıl korunabiliriz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POPPY
    8 yıl önce açıldı
    Mordenin ultisi
    14 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Hmm güzel master yi ye karşı gider o zaman

bide as kasmış kogmaw dan nasıl korunabiliriz ?

thornmail + frozen heart
  • thornmail almanızı tavsiye etmem ben. Randuin's > Thornmail, nerfden sonra bile. Bi ad carry size vurarak ölmez yani, olmaz öyle bir şey. Canınız az ise ve focus alması gereken kişi sizsenizde, 2 hit yerine 3 hitte ölürsünüz ve yine bir işe yaramaz.

Randuins active gayet işe yarar AS kasan kogmaw a karşı. Ya da biraz MR kasarsın, fazla dmg vuramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

thornmail almanızı tavsiye etmem ben. Randuin's > Thornmail, nerfden sonra bile. Bi ad carry size vurarak ölmez yani, olmaz öyle bir şey. Canınız az ise ve focus alması gereken kişi sizsenizde, 2 hit yerine 3 hitte ölürsünüz ve yine bir işe yaramaz.

Randuins active gayet işe yarar AS kasan kogmaw a karşı. Ya da biraz MR kasarsın, fazla dmg vuramaz.

twitch+thornmail=twitch kendini kesiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExeLium22

quote:

thornmail almanızı tavsiye etmem ben. Randuin's > Thornmail, nerfden sonra bile. Bi ad carry size vurarak ölmez yani, olmaz öyle bir şey. Canınız az ise ve focus alması gereken kişi sizsenizde, 2 hit yerine 3 hitte ölürsünüz ve yine bir işe yaramaz.

twitch+thornmail=twitch kendini kesiyor

450G verip lifesteal alana kadar olabilir. Ya da 400g verip mr veren itemdan alırsa falan.

• 6 bloodthirstier bi twitch, thornmail+5 warmoglu full stacklı cho gathı kesemeden ölür bence :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

6 bloodthirstier bi twitch, thornmail+5 warmoglu full stacklı cho gathı kesemeden ölür bence :D

Oturup uzun uzun matematiğini hesaplıyamıcam şu an. Ama, Thornmail'in oyundaki en kötü pure armor item'ı olduğunu söylüyebilirim, gold ve verdiği özellikler için. 30% magic dmg dönmesi demek, hiç MR kasmayan adama 28-25% falan dmg döncek demek diye varsaysak -ki daha da az olabilir, runelara falan göre.- bu bir Ashe'in ölmesi için (1500 hp diyorum sallayarak yine.) size 5~6k dmg vurması demek. -Tabi bunun içinde ashe'in HP regeni veya yanına gelcek support ya da extradan gelicek bir magic dmg'i saymıyorum. Ve, ashe'e düzgün focus alabiliyor olsaydınız zaten thornmail ihtiyacınız olmazdı diyerek devam ediyorum. Thornmail sürekli atk yiyorum item'ı sonuçta, yani o Ashe vurabiliyor tabi neden thornmail olan karaktere vurduğunu bilmesem de vuruyor.-

Düşük HP'li bir karaktere aldığınız zaman ise, hiç bir etki göremezken, thornmail'in teoride yararlı çıkıcağı tek zaman gerçekten yüksek armor sayılarına sahip olduğunuz değerler olur. çok az dmg yer, ama çok az bile olsa extra dmg atarsınız -muhtemelen base hp regen bile tanklemeye yarar ama atarsınız yani.-, daha fazla HP'niz olduğu için o zaman gerçekten kendi kendisini kesebilir bir karakter. Fakat, oyunun 1v1 olmadığı bir ortamda sadece AD için bu kadar counter gitmek ve karşıdakilerin Bloodrazor çıkmamasını ummak biraz saçma olur normal şartlarda.

Thornmail'in Frozen Heart'dan daha iyi olduğu bir durum bulan varsa söyleyebilir tabi ki. Ama öyle bir şey pek yok. Ki, Randuin's ile bile kıyaslanamaz gibi duruyor. Hatta onun yerine Sunfire alıp, hem HP hem armor, hem de sürekli aoe 40 dmg atmak daha mantıklı. (aynı anda 5 kişiye denk getirirseniz, yaklaşık 800 physical hit yemeniz kadar dmg atıcaktır saniyede.)

Edit: Fiyatlarına bakmadım, ama işinize yarayan bir item daha öncelikli olmalı. Yani ucuz diye 5 tane doran's shield alarak dmg tanklemeye çalışan pek yoktur zannedersem.

Not2: Hard DPS takım karşısında ayakta durabilmek için dodge da kasmanızı tavsiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 20 Ekim 2011; 23:40:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

6 bloodthirstier bi twitch, thornmail+5 warmoglu full stacklı cho gathı kesemeden ölür bence :D

Twitch'de çok lifesteal var ölceğini sanmam.

Bu arada magic damage olarak yansıtıyodu sanırsam arkadaşlar belirtmeyi unutmuş.
  • quote:

Rammus ile Thornmail + W skilli açıp Gangplank'ı veya Tyrandemere'yi tauntlayarak öldürebiliyorum. Oluyor oluyor, çokta güzel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AutumnLeaf -- 20 Ekim 2011; 23:46:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AutumnLeaf

quote:

Rammus ile Thornmail + W skilli açıp Gangplank'ı tauntlayarak öldürebiliyorum. Oluyor oluyor, çokta güzel oluyor.

Öncelikle, GP'in sana vurmak gibi saçma bir şey yapması onun hatası. Yani natural QSS var diye az ağlamadı official forum.
    Sonrasında klasik mid/late game GP buildi desek, warmog + atmas. çok tuğla olmasın arkadaş, bir tane de MR veren bir şey alsın. Şimdi bu adam sana vurarak mı ölüyor?
    Ya da MR çok pahallıysa bu, Jungle yapsa ve wriggles olsa. Yine onu öldüren şey thornmailden yediği 200 dmg olmaz. -Bu rammus ile 2 auto atk hani.-

Rammus shield iyi vurur doğrudur. Armor ile de scale alır, o da iyidir. ama thornmail iyi item yapmaz bu. 40 armor cloth+5pot rammus başlayıp, lane yaparak ve direk taunt vererek level 6 dan önce herangi bir ad carry'i kesebilirsiniz zaten. -yanınızda da biraz vurucak insan varsa çok daha kolay olur.- Bunu da early laning için kastederek gp kestiğini söylüyorsan diye söyledim.

Hoş, thornmail'in az çok işe yarayabiliceği tek karakter rammus şu an oyunda, orası başka. Shielddan başka passive de var sonuçta. Ama tekrar sunfire cape hesabıma döndürebilirim seni. Taunt atmadan, sadece yanında koşarak atabiliceğin ve dolayısıyla hiç bir şekilde uzaklaşmadan kaçılmayan bir dmg o.
    Tabi sunfire cape pure armor itemı değil, HP falan da var. Ama en iyi pure armor itemı olarak bakıcaksak ve eğerki rolümüz tank ise Frozen Heart bakabiliriz. DPS'in 20%sini alıyor, ve bunu aura olarak yapıyor. Ötesi yok. tek yemediğin durumda 20% daha uzun yaşıcaksınız demek bu.

Ya da randuins omen -hoş pure armor değil bu da ama olsun.- için bakarsak, aoe olarak 35% dps azaltıcak ve yine temiz iş görücek. Ayrıca HoG dan yapılması da ayrı bir güzellik denebilir.

Thornmail, Frozen heart ve Randuins kıyaslıyayım.
    Thornmail: 2000G - 100 armor - "Auto attack" yeme durumunda atılan dmg'in 30%unu magic dmg olarak geriye vurur. Alınan dmg değil, atılan dmg olucak, armor sayılmadan önceki
    Frozen Heart: 2475G - 99 armor - 500 Mana - 20% CDR - Aura olarak 20% attack speed düşürür.
    Randuin's Omen: 3075G - 75 armor - 350 Health - 25 HP/5 - 5% CDR - 20% şansla size vuran kişinin attack ve movement hızını, 3 saniye için, 35% azaltabilmek - Aktif olarak AoE şeklinde 35% MS ve AS azaltmak, Bu scale de alıyodu sanırım tam hatırlamıyorum.

Şimdi Thornmail almak daha mı mantıklı :p -20% atk speed demek, thornmail'in şart koştuğu gibi, sürekli atak yapılması durumunda "birazcık" az vurmak demek :) Tabi bunun çalışması için sana vurmasının gerekmemesi falan da ayrı şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 21 Ekim 2011; 22:25:21 >

• quote:

quote:

quote:

Rammus ile Thornmail + W skilli açıp Gangplank'ı tauntlayarak öldürebiliyorum. Oluyor oluyor, çokta güzel oluyor.

Öncelikle, GP'in sana vurmak gibi saçma bir şey yapması onun hatası. Yani natural QSS var diye az ağlamadı official forum.
    Sonrasında klasik mid/late game GP buildi desek, warmog + atmas. çok tuğla olmasın arkadaş, bir tane de MR veren bir şey alsın. Şimdi bu adam sana vurarak mı ölüyor?
    Ya da MR çok pahallıysa bu, Jungle yapsa ve wriggles olsa. Yine onu öldüren şey thornmailden yediği 200 dmg olmaz. -Bu rammus ile 2 auto atk hani.-

Rammus shield iyi vurur doğrudur. Armor ile de scale alır, o da iyidir. ama thornmail iyi item yapmaz bu. 40 armor cloth+5pot rammus başlayıp, lane yaparak ve direk taunt vererek level 6 dan önce herangi bir ad carry'i kesebilirsiniz zaten. -yanınızda da biraz vurucak insan varsa çok daha kolay olur.- Bunu da early laning için kastederek gp kestiğini söylüyorsan diye söyledim.

Hoş, thornmail'in az çok işe yarayabiliceği tek karakter rammus şu an oyunda, orası başka. Shielddan başka passive de var sonuçta. Ama tekrar sunfire cape hesabıma döndürebilirim seni. Taunt atmadan, sadece yanında koşarak atabiliceğin ve dolayısıyla hiç bir şekilde uzaklaşmadan kaçılmayan bir dmg o.
    Tabi sunfire cape pure armor itemı değil, HP falan da var. Ama en iyi pure armor itemı olarak bakıcaksak ve eğerki rolümüz tank ise Frozen Heart bakabiliriz. DPS'in 20%sini alıyor, ve bunu aura olarak yapıyor. Ötesi yok. tek yemediğin durumda 20% daha uzun yaşıcaksınız demek bu.

Ya da randuins omen -hoş pure armor değil bu da ama olsun.- için bakarsak, aoe olarak 35% dps azaltıcak ve yine temiz iş görücek. Ayrıca HoG dan yapılması da ayrı bir güzellik denebilir.

Thornmail: 2000G - 100 armor - "Auto attack" yeme durumunda alınan dmg'in 30%unu magic dmg olarak geriye vurur.
    Frozen Heart: 2475G - 99 armor - 500 Mana - 20% CDR - Aura olarak 20% attack speed düşürür.
    Randuin's Omen: 3075G - 75 armor - 350 Health - 25 HP/5 - 5% CDR - 20% şansla size vuran kişinin attack ve movement hızını, 3 saniye için, 35% azaltabilmek - Aktif olarak AoE şeklinde 35% MS ve AS azaltmak, Bu scale de alıyodu sanırım tam hatırlamıyorum.

Şimdi Thornmail almak daha mı mantıklı :p -20% atk speed demek, thornmail'in şart koştuğu gibi, sürekli atak yapılması durumunda "birazcık" az vurmak demek :) Tabi bunun çalışması için sana vurmasının gerekmemesi falan da ayrı şeyler.

Gerçekten uğraşını takdir ettim :) üstüne birşey demezler herhalde :P

• quote:

quote:

quote:

Thornmail: 2000G - 100 armor - "Auto attack" yeme durumunda alınan dmg'in 30%unu magic dmg olarak geriye vurur.

Bu kadar uğraşmanıza gerek yoktu, teşekkürler. :)

Söylediklerinizde haklı olduğunuzu ve Thornmail'in diğer pure armor itemlere göre daha avantajsız olduğunu kabul ediyorum. Fakat early'de hele ki Rammus ile çok iyi iş yapabiliyorsun ki benim ilk aldığım item oluyor sürekli. Ve karşıma nedense AD kişiler geliyor, AP gelirse zaten mecburi olarak sürekli base itemleri alıyorum ki MR ve Armor yüksek olsun diye.

Hesaplamalarınız doğrdur ve Thornmail'in etkisiz olduğunu söylemeniz yanlış değildir fakat Rammus'un bir ayrıcalığı var bu konuda. :)

• Bana kalirsa durum biraz farkli Off tank tada tank aliyorsaniz thornmail illaki olmali. Alistar oynadigimda genelde alirim ve guzelde sonuc verir. ozellikle rakip takimin icine girdigimde cok guzel oluyor. Yi Tryn vey ad sion gibi sazanlar hemen bana daliyor bende ulti + thormail oldugu icin beni oldurselerde canlarini yaridan asagiya cekmis oluyorum. arada yapabilirsem 1 tanesini bizim takima firlatip onun olusune izliyorum uzaktan :)
    Enson Dominon oynadigimda Yi + Jarvani kendi kulemin altinda 2v1 seklinde aldim. Aptal Yi kendi kendini oldurdugunu anlayinca kacmak istedi ama ondan daha aptal olan Jarvan dive yaparken bana ulti kullandigi icin her ikiside kendilerini bekleyen sondan kacamadi :)
    Tank kasan adamda rakip eger AD veya AS ise mutlaka alinmali. AD ranged larda ise yaramiyor bunun yerine Frozen alinabilir. Radius Omen i hic kullanmadim ama dedigim gibi off tan kyada tanklarda Thornmail + Sunfire oldugu zaman bircok meele heroyu rahatlikla oldurebilirsiniz.
  • Beyler mainim nocturne ama ne zaman rankeda girsem noc la herkes thornmail kasıyo ve inanılmaz etkisiz kalıyo noc. nocturne oynarken karşı taraf thornmail kasarsa ne kasmam gerekir?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.