Şimdi Ara

Thodex Mağdurları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şaka bir yana durum ciddi gözüküyor. Ne yapacagiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Thodex Mağdurları: Güncel Bilgiler ve Bilmeniz Gerekenler

Son zamanlarda kripto para borsası Thodex'in faaliyetlerini durdurması, birçok yatırımcıyı mağdur etti. Mağdurlar, platformdaki varlıklarına erişemedikleri gibi yatırımlarını geri almak için mücadele ediyor.

Thodex Güvenilir Miydi?

Thodex, ilk kurulduğunda Türkiye'deki en popüler kripto para borsalarından biri olarak kabul ediliyordu. Ancak son yıllarda kullanıcılar, platformun düşük likiditesi, yavaş para çekme süreleri ve şeffaflık eksikliği konusunda şikayetlerini dile getirmeye başladı.

Mağdurlar İçin Güncel Durum

Thodex, 20 Nisan 2021 tarihinde faaliyetlerini durdurduğundan beri mağdurlar varlıklarını geri almak için çabalıyorlar. Türk yetkililer, borsanın yöneticileri hakkında soruşturma başlattı ve varlıkların dondurulması için yasal işlem başlattı.

Yasal Seçenekler

Thodex mağdurları için, kayıplarını kurtarmak için çeşitli yasal seçenekler mevcut. Bu seçenekler arasında şunlar yer alıyor:

• Borsanın yöneticilerine karşı ceza davası açmak
    • Borsanın iflasını talep etmek
    • Platformun kullanıcılarından toplu dava açmak

Önlemler

Thodex olayı, kripto para yatırımları yaparken dikkatli olmanın önemini bir kez daha vurguladı. Yatırımcılar, platformlara yatırım yapmadan önce aşağıdaki önlemleri almalıdır:

• Borsanın itibarını ve geçmişini araştırmak
    • Platformun likiditesini ve para çekme hızını kontrol etmek
    • Tüm yatırımları tek bir borsada tutmamak
    • Güvenli cüzdanlar kullanmak

Thodex olayının halen gelişmekte olduğunu ve yeni gelişmelerin ortaya çıkabileceğini unutmamak önemlidir. Mağdurlar, en son güncellemeler için güvenilir kaynakları takip etmeli ve yasal seçeneklerini dikkatlice değerlendirmelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yok mu?

• Hiçbişi yapcağız

• Bir bardak soğuk su

• hocam ne kadar gitti?

• Millete '' BELEŞ DOGE VAR KOŞUN BEN ALDIM SİZ DE ALIN '' diye konular açıyodun.

Oh oldu sana. Öyle herşeye kanmaman gerektiğini bir güzel öğren bakalım.

•  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet hocam aynen böyle konular açıyodu.

1 değil bir kaç kere açmıştı hatta, yok beleş doge varmış, çok güvenilir ben alıyorum siz de alın falan diyodu bu şahıs.

Ben de bir konusuna neden babanın şirketi gibi öneriyorsun demiştim, yok çok güvenilir öyle böyle demişti.

Adamlar 2 milyar doları aldı gitti resmen, hiç acımıyorum bunların haline, öyle herşeye güvenmemek gerektiğini anlasınlar.

• tamam tavsiye edersin beleş doge var diye. bu gayet normal bişey ama babanın şirketi gibi övmekte ne bileyim

ben şuan binance kullanıyorum.açık ara piyasadaki şuan en hacimli ve kaliteli borsa bu.ama bu demek değilki binance çok güvenli... ben bile çoğu kez binancede tereddüte düşüyorum. acaba bi sabah uyanınca param buhar olursa diye.

üyani bişeyi körü körüne savunmak budalalıktır

• Ne kadar gitti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunların gözü aç hocam.

THODEX 50 dogecoin veriyor falan deniyordu. Bu üye de beleş oha ben yaptım geldi diye konular açıyordu. Ve dogenin piyasa değeri o zamanlar 0.10 belki 0.20 dolar falandı.

Yani çok büyük bir para falan da yapmıyordu.

Beleş doge alacağım diye bir sürü paralarından oldular işte.

Bunlar akıllanmaz hocam sen boşver hiç üzülme bunlara. Kaybetmiş parasını şimdi kara kara düşünüp dursun neden böyle birşey yaptım derken.

Dediğin gibi koskoca binance varken gidip thodex gibi yeni bir sitenin beleş doge vaad etmesiyle kayıt oluyorsa dolandırılmayı hak etmiş zaten.

• Havadan para gelmeyeceğini bir türlü öğrenemediniz gitti arkadaş.

• Hepsine geçmiş olsun :) ilk kaçtığında hala daha geri gelecek vs diye savunanlar vardı onlar nerde ? :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.