Şimdi Ara

Thief Mantle test 2GB HD7790

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

mantle kapalı

mantle açık

video:
    tıkla hd7790 thief mantle test

kullanılan kart: Asus 2GB hd7790 o.c. edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II-YAKUZA -- 8 Ocak 2015; 15:36:32 >

• Yararlı paylaşım.Ellerinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

Yararlı paylaşım.Ellerinize sağlık.

rica ederim usta test videosu eklenmiştir
  • işlemci ve hızı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

işlemci ve hızı nedir?

Amd Athlon II 4x 620

2.60ghz
  • bu oyunun 1.4 patch'i var sanırım onu yapmamışsın çünkü min fps'ler düşük çıkmış.o işlemcide daha çok fark beklerdim ama belki patch yüzünden çok fazla fark çıkmamış.
  • quote:

bu oyunun 1.4 patch'i var sanırım onu yapmamışsın çünkü min fps'ler düşük çıkmış.o işlemcide daha çok fark beklerdim ama belki patch yüzünden çok fazla fark çıkmamış.

evet pacth ı yaptım oyun sabit 30fps ve üstü ile ilerliyor takılma hiç yok mantle açıkken

oyunu oynuyorum hala kaç gündür o minimum değeri hiç göremedim bench de niye öyle çıktını bilemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amd R9 280x Bf4 Ultra
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: II-YAKUZA

quote:

bu oyunun 1.4 patch'i var sanırım onu yapmamışsın çünkü min fps'ler düşük çıkmış.o işlemcide daha çok fark beklerdim ama belki patch yüzünden çok fazla fark çıkmamış.

evet pacth ı yaptım oyun sabit 30fps ve üstü ile ilerliyor takılma hiç yok mantle açıkken

oyunu oynuyorum hala kaç gündür o minimum değeri hiç göremedim bench de niye öyle çıktını bilemiyorum

konuyu hortlatmıs olucam biraz ama senin kartın pci-ex 1.1 de çalışıyor. daha güncel bir anakartla daha iyi sonuçlar alabilirsin kanımca :)

• quote:

Orijinalden alıntı: manowar90

quote:

Orijinalden alıntı: II-YAKUZA

quote:

konuyu hortlatmıs olucam biraz ama senin kartın pci-ex 1.1 de çalışıyor. daha güncel bir anakartla daha iyi sonuçlar alabilirsin kanımca :)

tek sorunu o değil anakartım çok eskidi artık win 8.1 e de geçemiyorum sürücü desteği yok
    http://forum.donanimhaber.com/m_100285635/f_//tm.htm#101040326
    e ramlarımda 3x2gb ddr2 800mz onlarda yavaş kalıyor olabilir artık

şimdi anakartı ve ramları değiştirip ddr3 e geçsem olur aslında işlemcim ddr2 yide 3 üde destekliyo ama çok para gider öylede elimdeki anakartla 3x2gb ramı satsam 200etseler yerine alıcağım ddr3 anakart en az 180,190 lira ddr3 8gb ram alsam o da 230lira filan astarı yüzünden pahalıya gelir zaten oyunları akıcı vaziyet oynuyabiliyorum hala yetiyorlar bana şu makineme yüklü oyunlarda 1600x900 yüksek ayarda oynuyamadığım oyun yok mesela

athlon II 620
    6gb ddr2
    2gb hd7790
    win 7 64bit

bu makine artık böyle dahada yükseltme yapılmaz buna amd ekran kartına windows 7 için sürücü çıkarttığı sürece sorun yok benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II-YAKUZA -- 8 Ocak 2015; 15:37:37 >

• bu arada elimdeki 1075mhz gpu saat hızı olan asus 2gb 7790 nımı %7 elektrik %10 hız vererek hızaşırtma yaptım aylardır kullanıyorum 7790sahiplerine duyurulur bu kart r7 260x in saat hızlarını yiyor arkadaşlar voltaj artırarak ben 1150mhz de stabil olarak kullanıyorum şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II-YAKUZA -- 8 Ocak 2015; 15:40:49 >

• catalyst'ten voltaj verilmez o gördüğün güç limiti ayarları kartın TDP'sini etkiliyor daha çok güç çekiyor kart.voltaj için msi afterburner, sapphire trixx, asus gputweak gibi programlar kullanman gerekir.voltajla 1200 oluyormuş senin yaptığın daha iyi 1150.bios güncelleme yaptın sanırım yeni çünkü o bios.260x'ten bir farkı kalmamış.
  • II-YAKUZA kullanıcısına yanıt
    R7 biosu ile deneseniz güzel olurdu thief için. Bu arada 2.el anakart ram bakın derim. :) cpu iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edward Teach

catalyst'ten voltaj verilmez o gördüğün güç limiti ayarları kartın TDP'sini etkiliyor daha çok güç çekiyor kart.voltaj için msi afterburner, sapphire trixx, asus gputweak gibi programlar kullanman gerekir.voltajla 1200 oluyormuş senin yaptığın daha iyi 1150.bios güncelleme yaptın sanırım yeni çünkü o bios.260x'ten bir farkı kalmamış.
    quote:

Orijinalden alinti: Tuoni

catalyst'ten voltaj verilmez o gördügün güç limiti ayarlari kartin TDP'sini etkiliyor daha çok güç çekiyor kart.voltaj için msi afterburner, sapphire trixx, asus gputweak gibi programlar kullanman gerekir.voltajla 1200 oluyormus senin yaptigin daha iyi 1150.bios güncelleme yaptin sanirim yeni çünkü o bios.260x'ten bir farki kalmamis.

tamam i?te daha çok güç çekmeli r7 260x 1150,1180 mhz filan ama 115wat 7790 1075mhz ama 85wat adamlar daha çok güç vererek o hyzlara ula?my? ki de?er 100,115 yaksyn performans fark ediyor

ben asus kendi yazyly ile filan denedim ktileniyor 1100ün üstüne çykamadym catalsy ile en düzgün oc yi yapabildim ancak

ben asus bi 260x in 1180mhz oldunu gördüm onu deniycemde bu havlarda olmazki çok so?uk kart ysynmazki yaz aylarynda 1180 veya 1200ü denerim

ben bu 1150 mhz yi yaz aylarynda yapmy?tym böyle cod ghost u bf4 ü filan oynuyaram test programlary ile fialn o en sycak günlerde bile 1150 de ysynma yapmamy?ty

benim için buda önemli bi kart a sürücü yükleyince yada windows formatlayynca saat hyzyny ayarlycaksyn o ayar yazly ky?ly sorunsuz oyun oynatmaly yoksa ben ona oc yapmak demem ?ahsen

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

R7 biosu ile deneseniz güzel olurdu thief için. Bu arada 2.el anakart ram bakın derim. :) cpu iyi
    quote:

Orijinalden alinti: gtx295

R7 biosu ile deneseniz güzel olurdu thief için. Bu arada 2.el anakart ram bakin derim. :) cpu iyi

2.el pek güvenmiyorum syfyr alyrym alyrsam bi?eyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.