Şimdi Ara

THEY ARE BILLIONS (ANA KONU)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://store.steampowered.com/app/644930/They_Are_Billions/

ÇIKIŞ TARİHİ: 12.12.2017

GELİŞTİRİCİ:
    Numantian Games
    YAYIMCI:
    Numantian Games

Hakkında:
    Stratejı ve survıval bır oyun arıyorsanız bu oyun tam sıze gore.Durmadan gelen hastalıklı ınsanlara karsı gelısmeye ve kolonınızı hayatta tutmaya calısıyorsunuz.Defans oyunlarını sevenler ıcın kacırılmayacak bır oyun.
    Gelısırken anıden saldıran vıruslu ordularla karsılacaksınız.Tam gelıstım artık rahatım dedıgınız anda kafanıza yıgınla zombı saldıracak.Sız bunları cesıtlı askerler ve defanslarla yok ederken arkasından daha fazlası gelecek.

Oyunu muazzam yapmıslar arkadaslar hıc zaman kaybetmeyın ve oyunu bır an once edının

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9AF08D056 -- 1 Ocak 2018; 16:6:46 >

• Bir ara baya sarmıştım bu oyuna.

Zombiler fena yıkıyor üretim yapmakta zor asker üretmek için çok malzeme gidiyor.

Defans yapmak cidden strateji istiyor.
  • Geçen gün aldım, hala erken erişimde.
    Oyun çok keyifli ve baya zamanınızı alıyor. Tam her şey yolunda derken bir zombi sürüsü tarafından üssünüz yerle bir edilebiliyor.
    Ayrıca oyun zor ama her yenilgiden sonra tekrar oynamak istiyorsunuz. Ordu basayım tüm haritayı temizleyeyim gibi bir şansınız yok, sürekli kendinizi çaresiz ve saldırıya açık hissediyorsunuz.
    Pause edilebilir RTS, durdurup komut verebiliyorsunuz.
    Oyunda 4 harita var şimdilik ama her harita oyuna başlarken rastgele yaratılıyor.
    Tavsiye ederim.
  • Forumda oynayan azmış, üzüldüm. Güzel oyun henüz bir el oynadım 90 küsürüncü günde çöktüler minik kasabama.

tavsiyeler, dar yerlere savunma kurmayın zombi sayısı hayvansala ulaştığında ters tepiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    It takes two ve a way out
    4 hafta önce açıldı
    It Takes Two [PC Ana Konu]
    4 yıl önce açıldı
    highest in the room kim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.