Fiyat olarak Thermaltake fark atıyor ama o fiyat farkını veriyormu bilmiyorum. Bu yüzden sizlere sormaya karar verdim arkadaşlar.... Sizce hangisi?
Dark evo gayet iyi bir kasadır fakat,kullanmış biri olarak V9 un yan panalde 23cmlik modelini bulabilirseniz almanızı öneririm.. hem tasarım olarak hem soğutma olarak yeterli bir kasadır..
Bende v9 yan tarafı camlı olan var. Bide ben işlemci soğutucusundan dolayı arkadaki fanı çıkartmak zorunda kaldım. Doalyısı ile 2 fanla kullanabiliyorum.. O yüzden 2li arasında kaldım...
İkiside yaramaz, alttakiler arasında tercih yapın.
sende çok açık sözlüymüşsün direk giydirmişin :) Elimde garantili V9 var bunu ne yapayım peki :) Bununla birlikte bu verdiğin kasalardan sen hangisini önerirsin? Birde işlemci soğutucum eclipse olduğu için arkadaki fanı sökmek zorunda kaldım V9da. Bu kasalarda da aynı sorunla karşılaşmıyayım?
Haf 912 ya da RC 692
hafta 4 fan var gibi gözüküyor. Ama arkadaki fanı işlemcimden dolayı çıkartacağımı düşünüyorum yani gene 3 fana inecek. Bu V)u kimse beğenmiyormu ya :)
oppps,thermaltake ile kimse asik atamaz,yillardir en iyi kasalari yapiyorlar,gorsellik var,muhendislik harikalari var,v black alinirsa iyi olur,veya element serilerine bakin,bisuru kasa var......
bende V9 var işte acaba edğiştirsem mi diye düşünüyorum ama herkes haf diyor :)
Thermaltake Element G Siyah Midtower Pencereli (psu Yok) VL10001W2Z
Havale / EFT
: 232,50 TL (KDV Dahil)
thermal take alacana hiç alma daha iyi .... bi kere kullandım 320 lira verdim bida üstüne para verseler tt kasa almam bide hazır sıvı soğutma sistemlerini hayatta almam
walla çok arada kaldım... Bu kasamın black olmaması da beni ayrıca bi yeni kasa almaya itiyor. Ama blackte içini göstermiyo. İçinide görmek istiyorum. Anakartım kendinden UV duyarlı kabloları vs. tarzı. Görsellk olarak çok hoş olabilir ama işte... Arada kaldım malesef...
Soğutucu CM Eclipse değil mi? O kadar incelemeye baktım soğutucunun takılma yönlerine bakınca bile egzosft fanları engellemediği gözüküyordu, hem öyle bir soruna yol açacak kadar mühendislik hatası olacağını sanmıyorum, en fazla kullanılan kasa dandik olur o yüzden problem çıkar.
Haf 912 diyorum seçenekler arasından, tabi bütceniz varsa Full Tower kasalarda bakabilirsiniz rahatlık açısından.
Eğer eclipsenin takılışı böyle ise ben ters taktım demektir :) Sorunu bu yüzden yaşamış olabilirm... :) Touyghpower XT 775W 80+bronze PSU'mda var. PSU'suz bir kasa bakıyorum yani. 912yi ed beğendm ama arada kaldım biraz malesef... Bu kasayı bırakıp 912 alınmnalı mı sizce?
TTv9 black var bende malzeme kalitesi olarak iyi değil bence ve kablo saklama yeri yok .Ha element g alacaksan bişey diyemem
Şuan alacak olsam haf912 şu yukardakiler arasında bana daha uygun
yani v9u bırakıp haf alırmsn yerine???
Alttaki linkten soğutucu ne yönlerde takılmış bakabilirsiniz, zaten elinizde kurulum klavuzu yoksa bile illaki yabancı sitelerde review yapılmıştır onlara bakarak yeniden soğutucuyu düzgün şekilde takabilirsiniz.
Yineliyorum, Haf 912 segmentindeki en kaliteli kasadır, RC 692'de ona alternatif olabilir, sizin istekleriniz doğrultusunda RC 692 pencereli modeli alınabilir iç modlama ile güzel görüntüyü görebilmeniz için. Fakat maksimum bütcenizi belirtirseniz full tower kasada tavsiye edebiliriz, kısacası her şey sizin bu işe ayıracağınız maksimum bütcede bitiyor.
hmm bütçe sınırım aslında yok ama fazla da abartmak istemiyorum. Bu yüzden 200tl rahat bütçem var. Bununla birlkte bu kasamı satarsam ne kadar para eder bilmediğim için bu kasanın fiyatını da üstüne ekleyeilirm bütçemin...