Şimdi Ara

--Thermaltake TTesports ISURUS--(inceleme) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
11.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BacKStyL

quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

quote:

Orijinalden alıntı: BacKStyL

ayın 15 inde ürün stokta görünüyordu siparişi verdim ancak
    hala ürün tedarik sürecinde diyor sitede ve ürüne girince stokta olmadıgı görünüyor artık
    sipariş iptali mümkünmü yada beklemelimiyim sizce ereyon.com guvenilir biyermidir ilk kez alisveris yapiyorum burdan

Ereyen güvenilir bir yerdir.Ama ürün ellerinde yok galiba iptal et bence. Vatan computer'de stokta görünüyor üstelik hızlı gönderi ve kargo ücretsiz fiyatı 85TL istersen burdan alabilirsin.

http://www.vatanbilgisayar.com/Kulakl%C4%B1k%20ve%20Mikrofonlar/products.aspx?L2=AKSKUL&br=THERMALTAKE

Mesaj için tesekkürler
    sipariş iptal formu gönderdim
    iptal işlemi gerceklesince vatandan sipariş edicem

6gun oldu ereyon hala sipariş iptali yapamadı
    ben vatandan ürünü sipariş ettim cuma gunu
    cumartesi gunu elime gecti

• Bugün aldım bass olarak çok övüyolardı 10 tl lik section 8 çok daha üstün bass veriyor. Anlamadım.. Geri iade edicem ep-630 a kaldım onuda çok övüyorlar umarım iyi çıkar.

Orijinalden alıntı: bahadrcakar

Bugün aldım bass olarak çok övüyolardı 10 tl lik section 8 çok daha üstün bass veriyor. Anlamadım.. Geri iade edicem ep-630 a kaldım onuda çok övüyorlar umarım iyi çıkar.

Kullandığın cihaz nedir?

quote:

Bugün aldım bass olarak çok övüyolardı 10 tl lik section 8 çok daha üstün bass veriyor. Anlamadım.. Geri iade edicem ep-630 a kaldım onuda çok övüyorlar umarım iyi çıkar.

Kullandığın cihaz nedir?

Htc one S ve sony NWZB172FB .Sony i geçtim one s in beat studio özelliğinden yararlanırım diye düşünmüştüm. Diğer silikonlarıda denedim bass var ama 10 üzerinden 5 belki. o kadar yorumdan sonra hayal kırıklığına uğradım.

quote:

quote:

Kullandığın cihaz nedir?

Htc one S ve sony NWZB172FB .Sony i geçtim one s in beat studio özelliğinden yararlanırım diye düşünmüştüm. Diğer silikonlarıda denedim bass var ama 10 üzerinden 5 belki. o kadar yorumdan sonra hayal kırıklığına uğradım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbaroscakir -- 24 Kasım 2012; 22:36:59 >

• bugün aldım şuamda deniyorum ilk izlenimlerim logitech g930 sahibi olarak gayet başarılı kulak içi olması çok büyük avantaj fakat ses kartınında rolü çok var x-fi titanium ses kartı ile kulaklığın performansına açıkçası inanamadım tavsiye ederim..
  • Arkadaşlar bugün ya da yarın almayı düşünüyorum. Fakat Creative ep630 ' un mikrofonlusu da şu an vatanda indirimde. İkisi arasında kaldım. Yorumları okudum biri diyor ep630 dediğin nedir bunu gördükten sonra biri diyor bir farkı yok hayal kırıklığına uğradım vs vs vs. Alıp kullanan arkadaşların memnuniyet dereceleri nedir öğrenebilirsem güzel olur gerçekten.

Orijinalden alıntı: Arwén

Arkadaşlar bugün ya da yarın almayı düşünüyorum. Fakat Creative ep630 ' un mikrofonlusu da şu an vatanda indirimde. İkisi arasında kaldım. Yorumları okudum biri diyor ep630 dediğin nedir bunu gördükten sonra biri diyor bir farkı yok hayal kırıklığına uğradım vs vs vs. Alıp kullanan arkadaşların memnuniyet dereceleri nedir öğrenebilirsem güzel olur gerçekten.

hocam daha öncede dedm, yine diyorum isurus gerek izolasyon gerek ses kalitesi bakımından güzel bir ürün. memnuniyetim halen devam ediyor.

Orijinalden alıntı: soyluozan

quote:

Orijinalden alıntı: Arwén

Arkadaşlar bugün ya da yarın almayı düşünüyorum. Fakat Creative ep630 ' un mikrofonlusu da şu an vatanda indirimde. İkisi arasında kaldım. Yorumları okudum biri diyor ep630 dediğin nedir bunu gördükten sonra biri diyor bir farkı yok hayal kırıklığına uğradım vs vs vs. Alıp kullanan arkadaşların memnuniyet dereceleri nedir öğrenebilirsem güzel olur gerçekten.

hocam daha öncede dedm, yine diyorum isurus gerek izolasyon gerek ses kalitesi bakımından güzel bir ürün. memnuniyetim halen devam ediyor.

Teşekkürler hocam büyük ihtimalle bunu alacağım da ep630 indirimdeydi o aklımı bi karıştırdı iyice emin olmak istedim

• 2 tane almıstım bundan 1.5 yıl önce hepsiburada.com dan, bakın 2 tane hem arkadaşa hem de kendime.

kulaklık kesinlikle kötü. bende su an sony var ses acısından inanılmaz farklı ve sony yanında acayip sönük. eğer 70 tl ye sennheiser, philips veya sony almazsanız pişman olursunuz. thermaltake isurus oyun için belki ama ben önermiyorum.

Orijinalden alıntı: Wi5rty

2 tane almıstım bundan 1.5 yıl önce hepsiburada.com dan, bakın 2 tane hem arkadaşa hem de kendime.

kulaklık kesinlikle kötü. bende su an sony var ses acısından inanılmaz farklı ve sony yanında acayip sönük. eğer 70 tl ye sennheiser, philips veya sony almazsanız pişman olursunuz. thermaltake isurus oyun için belki ama ben önermiyorum.

Sony ' nin hangi modeli var hocam sizde?
    Bu ürünü tavsiye etmemenizin sebebi nedir yani hoşunuza gitmeyen ne oldu?
    Bu yorumdan sonra sennheiser cx 200 ' e kaymaya başladım açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arwén -- 16 Şubat 2013; 21:06:46 >

Thermaltake kulaklığımızı psvita + nintendo 3ds + beats audio ses kartı + x-fi ve çok fazla mp4'de denedik. Mesela sony walkman ve philips gogear gibi. Bunların hepsinde sınıfta kaldı.

kulaklık benim her testimde sınıfta kaldı çünkü sesler boğuk ve dipte kalıyor. kulak içi ve kapalı dizayn oluşu sesin netliğini ciddi ölçüde yaralıyor. Kulaklığı beats audio ya taktığımda sol taraftaki hoparlör patladı, dayanamadı.
    mp3 ile kullandığımda aşırı boğuk ses verdi ve equalizer ayarları yapmak zorunda bıraktı. 3d ses ve crystalizer e dayanamadı resmen çöküşe geçti. Yani 70 küsür lira verip de bu kadar sade bir kullanım, acıkcası almayın derim.

Bakınız efendim ben 2 tane eskittim. birini arkadaşım 20 tl ye sattı elden çıkardı. Benimkisi ise köşede mikrofon olarak kullanıyorum.

ha bir de ek olarak benim sony kulaklığımın 3 tane yastığı var büyük orta kücük, orta takılı geldi onunla 1 yıl boyunca hiçbir ağrı çekmeden rahatlıkla taşıdım. ardından küçüğü taktım değişiklik olsun diye ve kulağıma hiç ağrı vermiyor. Bu thermaltake de ise aldığım andan itibaren 1 saat kulağımda tutamadım. Size yemin ederim yolculuk yapmıştım kulaklık 3-4 saat kulağımda kaldı, indiğimde 3 gün sağır oldum. Bunu abartmıyorum hiçbir şey duymadım sol kulağımda.

Önermiyorum, üstüne basa basa diyorum ki tam bir fiyasko. Thermaltake ürünlerinden klavye fare mousepad hepsini kullandım, kulaklık profesyonellerin işi sony sennheiser gibi markalardan şaşmayın.

• quote:

Hemen izah edeyim. Bende sony'nin nwz e463 8 gb mp4 üm ile gelen kulaklığı mevcut.

Thermaltake kulaklığımızı psvita + nintendo 3ds + beats audio ses kartı + x-fi ve çok fazla mp4'de denedik. Mesela sony walkman ve philips gogear gibi. Bunların hepsinde sınıfta kaldı.

kulaklık benim her testimde sınıfta kaldı çünkü sesler boğuk ve dipte kalıyor. kulak içi ve kapalı dizayn oluşu sesin netliğini ciddi ölçüde yaralıyor. Kulaklığı beats audio ya taktığımda sol taraftaki hoparlör patladı, dayanamadı.
    mp3 ile kullandığımda aşırı boğuk ses verdi ve equalizer ayarları yapmak zorunda bıraktı. 3d ses ve crystalizer e dayanamadı resmen çöküşe geçti. Yani 70 küsür lira verip de bu kadar sade bir kullanım, acıkcası almayın derim.

Bakınız efendim ben 2 tane eskittim. birini arkadaşım 20 tl ye sattı elden çıkardı. Benimkisi ise köşede mikrofon olarak kullanıyorum.

ha bir de ek olarak benim sony kulaklığımın 3 tane yastığı var büyük orta kücük, orta takılı geldi onunla 1 yıl boyunca hiçbir ağrı çekmeden rahatlıkla taşıdım. ardından küçüğü taktım değişiklik olsun diye ve kulağıma hiç ağrı vermiyor. Bu thermaltake de ise aldığım andan itibaren 1 saat kulağımda tutamadım. Size yemin ederim yolculuk yapmıştım kulaklık 3-4 saat kulağımda kaldı, indiğimde 3 gün sağır oldum. Bunu abartmıyorum hiçbir şey duymadım sol kulağımda.

Önermiyorum, üstüne basa basa diyorum ki tam bir fiyasko. Thermaltake ürünlerinden klavye fare mousepad hepsini kullandım, kulaklık profesyonellerin işi sony sennheiser gibi markalardan şaşmayın.

Hocam çok teşekkür ederim yorumlarınız için güzel bir aydınlatma oldu diye düşünüyorum bu kulaklık için.

• quote:

Hemen izah edeyim. Bende sony'nin nwz e463 8 gb mp4 üm ile gelen kulaklığı mevcut.

Evet bendede var o kulaklik cok iyi bedava bir kulaklik icin.

MP3 calarin yaninda sennheiser px80 almistim 2-3 kere kullandim kaldirdim sonyden cikan bedava kulaklik cok daha iyi..

Orijinalden alıntı: JakX

quote:

MP3 calarin yaninda sennheiser px80 almistim 2-3 kere kullandim kaldirdim sonyden cikan bedava kulaklik cok daha iyi..

Kesinlikle katılıyorum. ben açıkcası çok ama çok fazla kulaklık kullandım her türlü fakat sony kadar iyisi çok ender çıkıyor.

şu anda bir bütçe ayırıp almayı düşünüyorum ama yine sony alacam. stoklara girdiği zaman. Bakın atayım:

http://www.hepsisony.com/?urun-4367-Sony-DR320DPV-B.html
    Bu ürün stoklara girdiği anda alacam. alt modelini ayıptır söylemesi çok samimi bir kız arkadaşıma hediye olarak aldım ve hediye ettikten sonra ilk testleri de benim mp4 üm ile yaptık, tanrım bu nasıl bir sestir. Dinlediğim müzik o esnada guns n roses in november rain idi, şarkıyı sanki ilk defa dinliyormusum tadı verdi. O kadar hoşuma gitti. Bende bunu alacam o yüzden :)

Lafı gelmişken. Thermaltake'in kulaklıklarını önermediğimi söyledim, alternatifi olarak razer var. Kristal netliğinde ses verdiği doğrudur orcayı kullandım uzunca bir süre çok memnundum. Hani ille de gösterişli bir şey istiyorsanız, orca her insanın taşıyabileceği bir kulaklık değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JakX

quote:

Kesinlikle katılıyorum. ben açıkcası çok ama çok fazla kulaklık kullandım her türlü fakat sony kadar iyisi çok ender çıkıyor.

şu anda bir bütçe ayırıp almayı düşünüyorum ama yine sony alacam. stoklara girdiği zaman. Bakın atayım:

http://www.hepsisony.com/?urun-4367-Sony-DR320DPV-B.html
    Bu ürün stoklara girdiği anda alacam. alt modelini ayıptır söylemesi çok samimi bir kız arkadaşıma hediye olarak aldım ve hediye ettikten sonra ilk testleri de benim mp4 üm ile yaptık, tanrım bu nasıl bir sestir. Dinlediğim müzik o esnada guns n roses in november rain idi, şarkıyı sanki ilk defa dinliyormusum tadı verdi. O kadar hoşuma gitti. Bende bunu alacam o yüzden :)

Lafı gelmişken. Thermaltake'in kulaklıklarını önermediğimi söyledim, alternatifi olarak razer var. Kristal netliğinde ses verdiği doğrudur orcayı kullandım uzunca bir süre çok memnundum. Hani ille de gösterişli bir şey istiyorsanız, orca her insanın taşıyabileceği bir kulaklık değil.

Teşekkürler hocam bakalım araştırıyorum kulaklıkları.
    Brainwavz Pro Alpha alacağım büyük ihtimalle.

• Cok ilginc;) isurus muzik konusunda sinifta kaliyor ama netlik, detay ve seslerin ayristirilmasi konusunda sahsen cok basarili oldugunu dusunuyorum. Tasinabilir bir oyuncu kulakligi konusunda iyi bir cozum oldugunu dusunuyorum.
    Cep telefonunda kullandigim donemlerde ben de hic memnun kalmamistim. Fakat notebookta denedigimde crisys 2de tepkim aynen "oha bu ne lan " olmustu.
    Muzik konusunda notebookta hic kullanmadim, ama en kisa surede nite 2 ve notebook muzik performansini tekrar sinayacagim. Bu arada burn in suresi biraz fazla;) kulakligi alirken bunu da goz onunde bulundurmanizda fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

MacBook Pro M1 14 HP Omen 880 | Custom Desktop

Edifier S550 | Logitech Z906 | Samsung DA-F760 | Marshall Woburn 2 | Shure SE215 AONIC 50 S&amp;B | Bang Olufsen EX &amp; H4
  • Bu kulaklıktan almayı düşünüyorum ve kullananlara soruyorum, ses kasmak için ne kadar ideal? Parasına değer mi?

Orijinalden alıntı: skid_row

Cok ilginc;) isurus muzik konusunda sinifta kaliyor ama netlik, detay ve seslerin ayristirilmasi konusunda sahsen cok basarili oldugunu dusunuyorum. Tasinabilir bir oyuncu kulakligi konusunda iyi bir cozum oldugunu dusunuyorum.
    Cep telefonunda kullandigim donemlerde ben de hic memnun kalmamistim. Fakat notebookta denedigimde crisys 2de tepkim aynen "oha bu ne lan " olmustu.
    Muzik konusunda notebookta hic kullanmadim, ama en kisa surede nite 2 ve notebook muzik performansini tekrar sinayacagim. Bu arada burn in suresi biraz fazla;) kulakligi alirken bunu da goz onunde bulundurmanizda fayda var.

Evet arkadaşa takılıyorum.Counter crysis tarzı oyun oynuyorsanız tavsiye ederim.Ama müzik kulaklıkğı olarak kesinlikle almayın.Ama müzik performansıda vasat değil çoğu kulaklıktan iyidir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.