Şimdi Ara

THERMALTAKE CONTAC 30 ÜCRETSİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba.

Aerocol Verkho 4 işlemci soğutucusu. Kutusu ve kutu içeriğinde bulunan macunu yok. AMD ve İntel bağlantı aparatları var. Garantisi devam ediyor.

FİYAT:SATIŞTAN ÇEKİLDİ.

THERMALTAKE CONTAC 30 ÜCRETSİZTHERMALTAKE CONTAC 30 ÜCRETSİZTHERMALTAKE CONTAC 30 ÜCRETSİZTHERMALTAKE CONTAC 30 ÜCRETSİZ

Thermaltake Contac 30 işlemci soğutucusu. Kutusu yok. Bağlantı parçaları mevcut. Fanı mavi ledli. Garantisi yok.
    www.thermaltake.com
    404 Not Found
    https://www.thermaltake.com/C_00001823.htm

FİYAT: İHTİYACI OLAN BİR ARKADAŞA KARGO ÜCRETİNİ KARŞILAMASI ŞARTIYLA ÜCRETSİZ VERECEĞİM. AL-SAT YAPMAK İÇİN DEĞİL GERÇEKTEN İHTİYACI OLAN ARKADAŞLAR MESAJ ATARSA SEVİNİRİM. ROTHTURE ADLI ÜYEYE GÖNDERİLMİŞTİR.

THERMALTAKE CONTAC 30 ÜCRETSİZTHERMALTAKE CONTAC 30 ÜCRETSİZTHERMALTAKE CONTAC 30 ÜCRETSİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi std350 -- 17 Nisan 2019; 14:29:38 >

• Arkadaş vazgeçerse ben alabilirim Contac 30'u.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün soğutucuyu gönderdim. Bugün eline geçer herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: std350

Dün soğutucuyu gönderdim. Bugün eline geçer herhalde.
    Bugün teslim aldım ve kurdum. Allah razı olsun sizden hocam gerçekten sizin gibi insanların neslinin tükendiğini düşünüyordum hayata karşı umutlarımı yeşerttiniz. Çok çok teşekkürler.

Edit : THERMALTAKE CONTAC 30 ÜCRETSİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASNAKÇI -- 18 Nisan 2019; 18:51:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.