Şimdi Ara

Thermaltake Commander 700 watt sorunu;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. Yaklaşık olarak 15 gün önce Vatan bilgisayardan sistem kurdum. Sistemim Sapphire 7950 Dual x, Asus M5A97 revo, 8gb corsair ram, Amd fx6300 işlemci, kasanın içinden çıkan themaltake litepower 700 watt güç kaynağı ve xigmatek prime cpu soğutucudan oluşuyor. Sistemde overclock yok. Sorun normalde çalışan bilgisayar oyunlarda, benchmarklarda özellikle yüksek çözünürlüklerde aniden gücü kesip kapanıyor. Güç kaynağının fişini çekip bekledikten sonra yeniden çalıştırabiliyorum. Aklıma güç kaynağının gücünün yeterli olmadığı geldi ama birde size danışıyım dedim. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

• Psu arızalı değilse gayet yeterli gelir;

Thermaltake Commander 700 watt sorunu;

HD7950 güç tüketimi;http://tpucdn.com/reviews/Sapphire/HD_7950_Vapor-X/images/power_maximum.gif

FX6300 güç tüketimi;http://images.anandtech.com/graphs/graph6396/51142.png

İlgisi var mı bilmiyorum ama kasa da statik toplanmış olabilir, onu atmak gereki böyle bir şey varsa, psu'yu on-off düğmesinden kapatıp, kasnaın power tuşuna 30-40 saniye basılı tutun, sonra deneyin.

• aynen yeterli gelir
    leon-x üstadın dediğini bir deneyin. olmazsa

ancak bir yerde ısınma sorunun olabilir. bu da bios tan eğer shutdown temperature ayarı açıksa sıkıntı çıkaracaktır. kapandığı sıradaki sıcaklıklara bi bakın ve buraya da yazın bakalım bi
  • Teşekkür ederim arkadaşlar. Isınma sorunu yaşamıyorum. Kapandığı için görüntü alamadım ama işlemci, ekran kartı ve anakart sıcaklıklar normal. Prime 95 i sorunsuz bitirirken heaven'ı bitirmiyor. Ekran kartı güce bindiğinde kapanıyor. Bu gece Leon X üstadın dediğini deniyip bilgi veririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.