Şimdi Ara

THERMALTAKE ARMOR+ VH8000BWS VS. AEROCOOL S9-Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anakart: ASUS M3A32-MVP Deluxe WIFI AP AMD 790FX
    CPU: AMD Phenom X4 9950 İşlemci
    RAM: Kingston 2x 2 GB 1066 MHz DDR2 Bellek
    GPU: GeCube AMD-ATI HD 4870 512MB GDDR5 256BIT EKRAN KARTI
    HardDisk: Seagate 1 TB 32MB SATA2 7200RPM NCQ HARDDISK
    DVD-RW: Asus 2014S1T 20X ± DOUBLE LAYER SATA DVD-RW
    LG 20X DUAL DOUBLE LAYER SATA DVD-RW
    PSU: 600 Watt HighPower Power Supply

Arkadaş bu sisteme gore aşağıdaki 2 kasa arasında kaldım hangisini almalıyım yada başka önereceğiniz kasa varsa yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekküler

AEROCOOL S9-Pro Performans PC Kasası

http://www.sanalmarketim.com/urun/8c99b889ebf98f4aa84f08258c3c4688/AEROCOOL-S9-Pro-Performans-PC-Kasasi

THERMALTAKE ARMOR+MX Siyah MidTower Pencereli Kasa (PSU yok) VH8000BWS

http://www.sanalmarketim.com/urun/dd9f40a33b098a47ff82c3d1f8518a13/THERMALTAKE-ARMOR+MX-Siyah-MidTower-Pencereli-Kasa-(PSU-yok)-VH8000BWS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATAL1TY` -- 19 Ağustos 2008; 11:57:50 >

• BENCE TT

Orjinalden alıntı: Melo#15

BENCE TT

Dostum Armor+'nun farklı farklı modelleri var fiyat farkı dışında ne ayrı özellikleri var bu modellerin

THERMALTAKE ARMOR+ Siyah FullTower Pencereli Kasa (PSU yok) VH6000BWS

http://www.sanalmarketim.com/urun/242de27be4e6f81b3cc49e6c2aa115d8/THERMALTAKE-ARMOR+--Siyah-FullTower-Pencereli-Kasa-(PSU-yok)-VH6000BWS

THERMALTAKE ARMOR+ ESA Siyah FullTower Pencereli Kasa (PSU yok) VH6001BWS

http://www.sanalmarketim.com/urun/f216c9623ad823f6db51c2a4809cce90/THERMALTAKE-ARMOR+--ESA-Siyah-FullTower-Pencereli-Kasa-(PSU-yok)-VH6001BWS

THERMALTAKE ARMOR+MX Siyah MidTower Pencereli Kasa (PSU yok) VH8000BWS

http://www.sanalmarketim.com/urun/dd9f40a33b098a47ff82c3d1f8518a13/THERMALTAKE-ARMOR+MX-Siyah-MidTower-Pencereli-Kasa-(PSU-yok)-VH8000BWS

• tabikide TT

THERMALTAKE ARMOR+ Siyah FullTower Pencereli Kasa

Orjinalden alıntı: erberkylmz03

tabikide TT

THERMALTAKE ARMOR+ Siyah FullTower Pencereli Kasa

Dostum fiyatı fazla biraz ama Midtower la ne farkı var

full tower fazla sulanmış hıyarlardan

Dostum çok fark var ama iki hıyar arasında
    Daha Fazla Göster
  • Bende tam bilmiyorum ama yazdığına göre sanırım fazla sulanmış olanaların soğutması falan daha iyi daha çok pcı yuvası falan filan...yani çift ekran kartı, çift işlemci...içine su tesisatı kurmak istiyorsan full towerlar daha mantıklı.Fiyat farkıda normal aslında 2 katı nerdeyse ful tower mid towerın.
    http://www.donanimhaber.com/videolar.asp?izle=228 buda full towerın incelemesi.

Sistemin çok güzel olmuş bu arada hayırlı olsun.Bu sisteme bir TT iyi gider.

Orjinalden alıntı: Reasonable

Bencede TT!

Sistemin çok güzel olmuş bu arada hayırlı olsun.Bu sisteme bir TT iyi gider.

çok saol dostum sistem daha elimde değil kasayı da halledip almayı düşünüyorum ThermalTake ARMOR+ çok güzel bir kasa ama Full Tower mı MIDTOWER mı karar veremedim Full Tower'ın fiyatı yüksek gibi sanki midTOWER alsam pişman olurmuyum

• Bu arada senin sistem benimkiyle nerdeyse aynı.

Şahsi fikrimce ramleri kingston alıcağına ocz raeper veya corsair dominator alsan daha iyi olur.
  • kasa işi çoğu kullanıcı için tek sefer oluyor.Bence ufak kasalarla uğraşma herzaman heryerde bigger is better aerocoolun yandaki fanı güzel bişi ama tt armor+ bence daha iyi bir tercih olacaktır.kasa içi daha rahat ve ferah olur

Bu arada senin sistem benimkiyle nerdeyse aynı.

Şahsi fikrimce ramleri kingston alıcağına ocz raeper veya corsair dominator alsan daha iyi olur.

Kingston kötümüki

ram konusunda ocz ve corsair ramleri kingston a göre biraz daha iyi bencede ancak ben sana ram konusunda ;
    CELLSHOCK marka rami öneririm.biraz önce saydıgım 3 markadan da hem bant genişliği hamde hızları daha iyidir.
    bu önerimde de pişman olmazsın

Benim acil olarak yatmam gerekiyor, bu yüzden yazıma devam edemiyorum... PM ile MSN adresini verirsen, kasa, anakart ve işlemcilerle ilgili (sadece AMD sistem için) yorumlarımı alabilirsin...

MSI K9A2 CF'de çift yuvalık ekran kartı kullandığınızda 2 adet SATA , ikincisinde TÜM SATA'larınız kayıp ...

AeroCool S9 Pro benim favorimdir, ama yazık o paraya...

Orjinalden alıntı: hayri8688

kasa olarak kesinlikle TT armor+ öneririm pişman olmazsın.

ram konusunda ocz ve corsair ramleri kingston a göre biraz daha iyi bencede ancak ben sana ram konusunda ;
    CELLSHOCK marka rami öneririm.biraz önce saydıgım 3 markadan da hem bant genişliği hamde hızları daha iyidir.
    bu önerimde de pişman olmazsın

Saol dostum öneri için

quote:

Orjinalden alıntı: ramdeon
    O işlemciyi o kartta KULLANAMAZSINIZ !!!

Benim acil olarak yatmam gerekiyor, bu yüzden yazıma devam edemiyorum... PM ile MSN adresini verirsen, kasa, anakart ve işlemcilerle ilgili (sadece AMD sistem için) yorumlarımı alabilirsin...

MSI K9A2 CF'de çift yuvalık ekran kartı kullandığınızda 2 adet SATA , ikincisinde TÜM SATA'larınız kayıp ...

AeroCool S9 Pro benim favorimdir, ama yazık o paraya...

Forumdaki arkadaşlar önerdi o Anakartı Asus M3A32 MVP Deluxe düşünüorm onu bulamassam onladamı kullanamam Phenom 9950 yi

Kasa ya gelince AeroCool'da büyük bir fan var ama kasada tip yokayrıca incelemelerde okudum kasanın çok kısa zamanda çok rahat ve fazlaca toz tutabileceğini belirtmişler

• quote:

Orjinalden alıntı: ramdeon

O işlemciyi o kartta KULLANAMAZSINIZ !!!

neden açıklarmısın?
  • bende satılık bi kasa var bana göre tt fulltower armor hariç hepsinden güzel. bi bak istersen.boyutları tt full tower ile aynı sayılır + benimkinde ön havalandırmanın solunda ve sağında 1 er adet hoparlör+LCD Panel: Harddisk Göstergesi (On/Off), CPU/ VGA ve Harddisk Isı Göstergesi, Fan Göstergesi+kasa fanlarını uzaktan kontrol etmek için kumandası var.ön-arka ve yan fanlar mavi ledli orjinalinden.

http://www.dostlarbilisim.com.tr/urun_detay.asp?pid=11278

http://forum.donanimhaber.com/m_24886385/mpage_1/key_//tm.htm#24953038

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizvip -- 19 Ağustos 2008; 13:00:28 >

memnun alışverişlerim: @kachus @Alish

• arkadaşım ben gigabayt 4870x2 ekran kartı aldım kartım gelince bir baktımki kasaya sığmıyor boyu 27 cm bırak sığmayı girmedi bile zaten bunu tahmin ettiğim için bir süredir kasaları inceliyordum senin baktığın 2 kasayıda inceledim ve vatan bilgisayara elimde metre ile gidip termalteke armor+ mx in iç mesafesini ölçtüm 29 cm ve dün aldım tt yi seçmemim nedeni iki kasa arasındaki en büyük fark tt nin arka panelinde kabloları gizleyebileceğin kanalın bulunması buda soğutmaya inanılmaz fayda sağlıyor ve gerçekten çok estettik kullanılışlı montajı çok kolay 4870x2 yi kasaya zorlanmadan taktım benim power 1000w tt ve pinsiz olan model power iyi ama inanılmaz kablo kalabalığı var ve kasa sayesinde bunları gizlemeyi başardım gece pc yi çalıştırınca harika bir görüntüsü oluyor kasa çok sessiz ama kapaktaki fanı çalıştırınca (23cm) baya bir gürültü yapıyor ama buna değiyor ekran kartlarında 4800 serisinin 80 derece civarı çalıştığını bilirsin beni kartımında 80 dereceyi bulacağı veya gecebileceğini düşünüyordum ama yan kapak fanı çalışmıyorken boşta 72-73 derece (oyunda kapak açık denemedim) kapağı kapatınca fan çalışır halde 62-63 dereceye düşüyor crysis yükledim bir süre oynayıp baktım 76 derece idi bence termaltake armor+ mx düşünmeden alabileceğin bir kasa fiyatıda uyugun

• quote:

Orjinalden alıntı: leonist74

arkadaşım ben gigabayt 4870x2 ekran kartı aldım kartım gelince bir baktımki kasaya sığmıyor boyu 27 cm bırak sığmayı girmedi bile zaten bunu tahmin ettiğim için bir süredir kasaları inceliyordum senin baktığın 2 kasayıda inceledim ve vatan bilgisayara elimde metre ile gidip termalteke armor+ mx in iç mesafesini ölçtüm 29 cm ve dün aldım tt yi seçmemim nedeni iki kasa arasındaki en büyük fark tt nin arka panelinde kabloları gizleyebileceğin kanalın bulunması buda soğutmaya inanılmaz fayda sağlıyor ve gerçekten çok estettik kullanılışlı montajı çok kolay 4870x2 yi kasaya zorlanmadan taktım benim power 1000w tt ve pinsiz olan model power iyi ama inanılmaz kablo kalabalığı var ve kasa sayesinde bunları gizlemeyi başardım gece pc yi çalıştırınca harika bir görüntüsü oluyor kasa çok sessiz ama kapaktaki fanı çalıştırınca (23cm) baya bir gürültü yapıyor ama buna değiyor ekran kartlarında 4800 serisinin 80 derece civarı çalıştığını bilirsin beni kartımında 80 dereceyi bulacağı veya gecebileceğini düşünüyordum ama yan kapak fanı çalışmıyorken boşta 72-73 derece (oyunda kapak açık denemedim) kapağı kapatınca fan çalışır halde 62-63 dereceye düşüyor crysis yükledim bir süre oynayıp baktım 76 derece idi bence termaltake armor+ mx düşünmeden alabileceğin bir kasa fiyatıda uyugun

Full Tower modelinin fiyatı tuzlu biraz hemde kasa çok büyük ve ağır en iisi VH8000BWS almak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.