Şimdi Ara

thermal shutdown occurred hatası yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba g62 laptop kullanıcısıyım normalde çok ısınma olmasa bile bu sorunla karşı karşıya geliyorum.Bilgisayar kendini aniden kapatıp açılışta bu sorunu bildiriyor.

thermal shutdown occurred hatası yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşük_Baglanti -- 17 Nisan 2013; 13:56:51 >

• Hp lerde olan genel bir sorun. Sıcaklıkla alakalı, Sistem sıcaklıgı 90D diyor.. kompresör kullanarak fani temizleyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

Hp lerde olan genel bir sorun. Sıcaklıkla alakalı, Sistem sıcaklıgı 90D diyor.. kompresör kullanarak fani temizleyiniz.

Kompresör yok alternatif bir çözümün var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

quote:

Hp lerde olan genel bir sorun. Sıcaklıkla alakalı, Sistem sıcaklıgı 90D diyor.. kompresör kullanarak fani temizleyiniz.

Süpürge makinesi de olur fakat düşük devirde yapın fan a zarar vermeyin. Garanti durumu varsa servise verin.
  • quote:

quote:

quote:

Süpürge makinesi de olur fakat düşük devirde yapın fan a zarar vermeyin. Garanti durumu varsa servise verin.

Ne yazıkki garantisi bitti.Bundan 3 ay öncede ekran kartı yanmıştı onu dışarıda yaptırdım şimdi bu sorun çıktı.Bir daha Hp alırsam iki olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne yazıkki garantisi bitti.Bundan 3 ay öncede ekran kartı yanmıştı onu dışarıda yaptırdım şimdi bu sorun çıktı.Bir daha Hp alırsam iki olsun

Anladım.. dediğim gibi düşük devirde dikkat ederek yapınız.

• Sorun devam ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • garantisi varsa garantiye
  • hala sorun devam ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.