Bildirim
thermal shutdown occurred hatası yardım lütfen.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hp lerde olan genel bir sorun. Sıcaklıkla alakalı, Sistem sıcaklıgı 90D diyor.. kompresör kullanarak fani temizleyiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: bladeburak
Hp lerde olan genel bir sorun. Sıcaklıkla alakalı, Sistem sıcaklıgı 90D diyor.. kompresör kullanarak fani temizleyiniz.
Kompresör yok alternatif bir çözümün var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti
quote:
Hp lerde olan genel bir sorun. Sıcaklıkla alakalı, Sistem sıcaklıgı 90D diyor.. kompresör kullanarak fani temizleyiniz.
Kompresör yok alternatif bir çözümün var mı?
Süpürge makinesi de olur fakat düşük devirde yapın fan a zarar vermeyin. Garanti durumu varsa servise verin. -
quote:
quote:
quote:
Süpürge makinesi de olur fakat düşük devirde yapın fan a zarar vermeyin. Garanti durumu varsa servise verin.
Ne yazıkki garantisi bitti.Bundan 3 ay öncede ekran kartı yanmıştı onu dışarıda yaptırdım şimdi bu sorun çıktı.Bir daha Hp alırsam iki olsun
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Süpürge makinesi de olur fakat düşük devirde yapın fan a zarar vermeyin. Garanti durumu varsa servise verin.
Ne yazıkki garantisi bitti.Bundan 3 ay öncede ekran kartı yanmıştı onu dışarıda yaptırdım şimdi bu sorun çıktı.Bir daha Hp alırsam iki olsun
Anladım.. dediğim gibi düşük devirde dikkat ederek yapınız.
-
Sorun devam ediyor. -
garantisi varsa garantiye -
hala sorun devam ediyor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- youtube kalite yok
- dosya com surrogate üzerinde açık olduğundan
- tanılama ilkesi hizmeti çalışmıyor
- twitter harf arama geçmişi silme
- telefon çok ısınıyor
- gereksiz dosyaları silme
- telefon wifiye bağlanmıyor
- oem açılımı
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X