Bildirim
Thermal Putty Laptop için Nerden Almalıyım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Servisi ile görüşün onlar gerekli bilgileri verir gerekli yönlendirmeleri yapar rastgele ürün alınmaz...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ AMD Ryzen 5 Pro 4650G
Gigabyte B550M S2H
AMD Radeon RX 7600 (8 GB)
Corsair Vengeance LPX CMK32GX4M2D3600C18
2x16GB DDR4-3600mhz DDR4
Samsung SSD 990 PRO with Heatsink 1TB -
Bunun yardımlaşma konusunu açtım ama malum yd ürün gelmiyor artık. Burada bulunan ürünlerde genelde kalitesiz. Eğer ölçüm yapabilirsen termal pad kullanabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ R5 7600x *** Noctua NH-D15 chromax.black *** Asus TUF x670e-plus *** G.Skill Trident Z5 NEO 5600@CL28 *** Asus TUF RX 6800 *** Samsung 980 Pro 1TB | Samsung 990 Pro 1TB | Samsung 870 Evo 512GB *** Enermax Revolution D.F. X 1350W *** Cooler Master Masterbox 600 *** Mercusys MA30E -
Putty oranın direk şeklini alıyor o konuda sorun olmaz gibi ama sıkıntı ürünün kalitesi ve servis çok yüksek mevlalar istiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ölçümü nasıl yapabilirim aslında bi fotoğraf buldum orda mm yazıyor ama hepsi farklı boyutta oyüzden putty mantıklı olcak zaten içinde putty ile gelmişti.
Ekran kartında da farklı boyutlarda termal pedler var. Kumpasla ölçebilirsin. Birbirinden çok farklı boyuttaysa pedler pahalı olduğundan artık piyasada bulduğuın putty ürünlerini denemek daha uygun maliyetli olur. Kolay gelsin.
_____________________________ R5 7600x *** Noctua NH-D15 chromax.black *** Asus TUF x670e-plus *** G.Skill Trident Z5 NEO 5600@CL28 *** Asus TUF RX 6800 *** Samsung 980 Pro 1TB | Samsung 990 Pro 1TB | Samsung 870 Evo 512GB *** Enermax Revolution D.F. X 1350W *** Cooler Master Masterbox 600 *** Mercusys MA30E -
Putty aldım onu deniycem bakalım.
Hangisini aldın acaba? Sonuçları paylaşırsan iyi olur. Bulmak zor malum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ R5 7600x *** Noctua NH-D15 chromax.black *** Asus TUF x670e-plus *** G.Skill Trident Z5 NEO 5600@CL28 *** Asus TUF RX 6800 *** Samsung 980 Pro 1TB | Samsung 990 Pro 1TB | Samsung 870 Evo 512GB *** Enermax Revolution D.F. X 1350W *** Cooler Master Masterbox 600 *** Mercusys MA30E -
Desfree Termal Putty aldım ama hemen uygulayamam belki uygulayınca ya yeni konu açar paylaşırım dercelerle beraber.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt