Şimdi Ara

arkadaşlar laptop vidalarını nerden bulabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptop vidalarını nerden bulabilirim.Laptopumdaki bazı vidalar neredeyse yalama yapacak bende değiştirmek istiyorum vidaları ama bu vidaları nerden bulabilirim hiçbir fikrim yok acaba Ankara da nerede satılır bu vidalar(vidaların şekli normal yıldız tornavida ile açılabilen türden torx veya pozidriv falan değil ayrıca bazı arkadaşlar konya sok. önerebilirler oraya baktım ama bulamadım)

• ank yetkili servisler var onlara sordunuz mu?

acer hp toshiba....
  • laptopun altına takılan mavi boyalı vidlardan artık satılıyor ama boyuta göre sipariş vermek gerekiyorsorun şu ki çok farklı boyutlarda vida var benim aradığım laptopun altına takılan mavi boyalı uzun imce vida bu vidanın boyutunu bilen var mı acaba yazabilir mi buraya
  • Valla somunu bulursam çok makbule geçecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEN O MAVİ BOYALI VİDALRI BULDUM LAPTOPUN ALTINA TAKILAN UZUN İNCE AMA BENZER BOYUTTA ZİKLYON TANE VİDA VA HANGİSİNİ ALMALIYIM HİÇ BİR YERDE BİLGİ YOK, BU LAPTOPUN ALTINA TAKILAN MAVİ BOYALI vidalrın boyutunu bilen varsa lütfen yazsın :D cıldırmak uzereyim
  • reklam olmasın ama bazı sitelerde satılıyor vidalar tek eksiğim benim laptopun altına takılan mavi boyalı vidların boyutun u bilmemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.