Şimdi Ara

thermal macun yerine dis macunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ekran kartımın(nvidia geforge mx-m400)macunu bitmisti bende macun yerine dis macunu sürdüm (ipana) güzelce oturdu yerine headsink.

sizce bi sorun olurmu? tornavidaya dis macunundan sürdüm, çakmakla 2 dk ısı verdim toz oldu dis macunu yani ekran kartı ısınınca bi problem olurmu??

• Termal macunun özelliği ısıyı iyi ileten bir maddededn imal edilmesidir yani işlemcinin sıcaklığını aralarda boşluk kalmadan soğutucuya iletmektir.
    Diş macununda böyle bir özelliğin olacağını zannetmiyorum bence diş macununu sürerek işlemciyle kan arasına engel koymuş olmuşsun vede soğutmayı engellemişsin
  • Yinemi yaw
  • termal macunun amacı işlemcinin ısısını heatsinke ulastırmaktır yani ısı iletkenliginin cok yuksek olması gerekir bence (şaka yapmıosan)dis macunun iyice temizle ve bir miktar termal macun al
  • hane yoklukta olsak anlarım böle çözümler üretmeyi ama 2003 ten beri nizami bu topic aılıo ve yalan olup gidio

yane bu mallar birbirinin ikamesi olsa o zaman bende dişlerimi nano blue la fırçalarım şeklim olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Termal Macun Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Thermal Macun Tavsiye Lazim.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok saçma akıl var mantık var
  • Hiç sürmeden taksan daha iyiydi....
  • Millet bağırtacak parça arıyor işte
  • arkadaşım bir ara bunlarla ilgili bir haber çıkmıştı.işe yaradığı söyleniyor ama o kadar çok yarayacağını tahmin etmiyorum hele ekran kartında hiç işe yaramz 2 günde kurur o.ama termal macun mutlaka işe yarar.yani kurumaz o en azından.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

çok saçma akıl var mantık var

işin aslı yöntem işe yarıyor. Bi süre termik macun kadar etkili bi şekilde gidiyor fakat bahsi geçen bu " bi süre" 1 hafta ile sınırlı oluyor. Her hafta hatta daha sık yenilemek gerekiyor. Ama iletkenlik ve ısı değeri farkı az oluyordu.

• Siz yakında termal macunla dişlerinizi fırçalamaya kalkmayında
  • kim yapmıştı hatırlamıyorumda sağlam bi espri vardı;

"arctic diş macunları. Dişinede bakar, fanına da."

• Saka dimi canım kardesim :) saka saka
  • Hocam bu arkadaş bence dalga geçmiş. Thermal Macun - Diş Macunu benzerliğini kullanarak kendi çapınca eğlenmeye çalışmış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasok

Hiç sürmeden taksan daha iyiydi....

zate cpu da yokki thermal macun ama sıcaklık süper resimler asagıda hemde o/c edilmis hali islemcim 2.0 celeron o/c ile 2.8 yaptım extra fan bitane var oda ekran kartında ben taktım ona küçük bitane fan

• diş macununn boşver bi de mesir macunu dene bak noluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

diş macununn boşver bi de mesir macunu dene bak noluyo

zuahhaha
  • İşe yarıyor, adını şimdi hatırlamadığım bi yabancı sitede test etmişlerdi diş macununu, AS5'ten yaklaşık 4-5 C düşük sıcaklıklarda tuttu CPU'yu. Ama diş macununun uzun vadede korozyon yaratması ve akabinde kartı eline alman yüksek bir ihtimal. Ya haftada bir falan temizleyip diş macununu tekrar süreceksin ya da başka bir çözüm bulacaksın. Bi de diş macununu çakmakla kurutursan pek bi işe yaramaz onun macun halinde kalması lazım ısıyı iletmesi için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.