Arkadaşlar Theif 4 oyununun Türkçe çevirisi yok gayet güzel bir oyun ve ben Türkçe çeviriyi hak ettiğini düşünüyorum. Normalde çeviriyi tek başıma yapıp sadece alt yazıları çevirmeyi planlıyordum ama sonra ekip bulabilirsem tamamen çevirmenin daha güzel olacağını düşündüm. Yardım edecek ekip arkadaşlarına ihtiyaç var belki ilerde başka oyunları da çevirebiliriz. Eğer ekip arkadaşları bulunur ve sayı yeterince çok olursa çeviriyi çok çabuk bitirebiliriz. Yarım kalmasını asla istemiyorum onun için bazı kurallarım var.
Ekip için şartlar;
1.Ölüm, sağlık gibi sorunlar haricinde verilen görevi yerine getirmek ve çeviri ekibinden iş bitene kadar ayrılmamak.
2. İyi derece de çeviri yapabilmek.
3. Daha önce bir kaç film, dizi, oyun vb çeviri işi yapmış olanlara öncelik tanınacaktır.
4. Çeviri için verilen metni verilen sürede bitirebilme ( süre çevirmen ile birlikte konuşup karşılıklı belirlenecek)
5. 20 yaş üstünde olma (nedeni sorarsanız 18 yaşında bir çok birey bu konulara heyecanlı oluyor ama sonra iş yarım kalıyor )
6. Saygı, sevgi kurallarını aşmamak.
şartları uyan çevirmenler ekibe katılmak için yazabilir.
Ekibe katılmak isteyenler;
yazarlarsa sevinirim.
Ekibe katılmak isteyen adaylara seviyelerini öğrenmek amaçlı metin çevirisi sorulacaktır.
Bu oyundan sonra ileride aynı ekiple başka oyun çevirileri de yapılabilir.