Arkadaslar bildiginiz uzere yeni basladim PS 'e hemen oyun siparislerini gecmistim 2 tane bir tanesi geldi TheHut tan digerinide bekle allah bekle yok iyice sinirime gitmeye basladi gercekten urunleri 2 li aldigim icin tekmi cektiler parayi boyle giderse para iadesi isticem.. Simdi sormak istedigim para iadesinde para cardda geldiginde karttaki borctan oyun kadar para mi dusuyor yoksa kartta bakiyemi oluyor kafam karisti.. İptal ettirip ayni oyunu shopto takipliyle alicam sanirim ornek iptal metni hazirlaya bilecek varmi ve iptal metnini nereye yollamaliyim?
Benimde 23 unde aldigim film geldi 22sinde algimi hala bekliyorum umarim gelir
Yokmu yardim edecek ..
Oyunları aynı anda alsanızda ayrı ayrı kargolanır arada zaman farkı olabilir geliş sürecinde.
20 iş günü bekledikten sonra site üzerindeki hesabınızdan Query açıp durumu bildirin. Sonrasında sanırım karta geri yüklüyorlar veya kredi olarak hesabınıza yüklüyorlar. The hut sipariş verilen tüm ürünleri ve kargo ücretlerini beraber çeker eğer ikiside aynı anda kargoya verildiyse. Farklı zamanlarda verildiyse oyun+kargo ücreti olarak beraber çeker. Kartına yüklerse oyunun fiyatını The Hut kartından düşer, ama bankan Pound'u TL'ye çeviriken ozaman çekilen paranın kuru üzerinden değil, geri yüklenen paranın o günkü kuru üzerinden düşüş yapar. Mesela, şekildiği anda pound kuru 2.89 ise ve geri yüklendiği zamanki pound kuru 2.87 ise, tabii arada 0.02 puanlık para kaybetmiş olursun. Sanırım bunu sormak istiyorsun di mi?