Şimdi Ara

Thehut kampanya kaçırmayın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar 3 don alın fifa 12 size 22€ gelsin.

• güzel kampanya!
  • Güzelmiş. donların tanesi 15 liraya geliyo.

Aldım. Donlar beleşe geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 19 Ağustos 2011; 22:17:18 >
  • guvenilir mi bu site.. Free Delivry olmasi dusundurucu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

guvenilir mi bu site.. Free Delivry olmasi dusundurucu...

1 ay civarı gelen ya da kaybolan birçok mesaj okudum sendit-thehut-zavvi üçlüsüyle ilgili. Takipli kargo yoksa, bedava verse almam buralardan oyun. 10-15 TL ucuza gelecek diye, strese girmeye gerek yok bence. Şimdi 2-3 arkadaş, ama bana hep 5 günde geldi falan der kesin

Zaten kargo takipli de olsa(shopto), Pound 3 TL'ye dayanmış, yeni çıkan oyunlar kargo hariç 110-120 TL arası. Yurtdışı sitelerinin bir anlamı kalmadı artık. Tabii DKNY don ihtiyacı olan arkadaşlar, thehut'ın süper(!) kampanyasından yararlanabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

guvenilir mi bu site.. Free Delivry olmasi dusundurucu...

1 ay civarı gelen ya da kaybolan birçok mesaj okudum sendit-thehut-zavvi üçlüsüyle ilgili. Takipli kargo yoksa, bedava verse almam buralardan oyun. 10-15 TL ucuza gelecek diye, strese girmeye gerek yok bence. Şimdi 2-3 arkadaş, ama bana hep 5 günde geldi falan der kesin

Zaten kargo takipli de olsa(shopto), Pound 3 TL'ye dayanmış, yeni çıkan oyunlar kargo hariç 110-120 TL arası. Yurtdışı sitelerinin bir anlamı kalmadı artık. Tabii DKNY don ihtiyacı olan arkadaşlar, thehut'ın süper(!) kampanyasından yararlanabilirler

Haklısınız, önceleri ülkemizde 80-90 TL oyunlar 45 tl gibi bir rakama geliyordu ve makul diyorduk şu an %80 indirim dediği oyunlar bile 35-55 arası yani 2. elinden daha pahalı. Aksesuar dışında bir anlamı kalmadı.

Bazen aksesuarlarda indirim oluyor bir keresinde xbox 360 kablosuz kol 40 tl gibi bir rakama denk geliyordu. Onları kovalamak lazım arada :)

Bu arada paylaşımı yapan arkadaşada teşekkürler, işine yarayan bir kişi çıkar

• bence ikinci el daha makul ayrıca kaybolma riskide yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.