Şimdi Ara

The Wrath of the Lich King Expansion Pack 18 Ocak ta çıkıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Maglor Nenharma

bir oyunu anca bu kadar mahvedebilirsin bravo blizz.
    nihiluma gore patch cıkarıyorlar isin ozunde. 2 yıl oynadıktan ve hayatımdan sacma sapan birseyler verdikten sonra ilk zamanlarını ozlememk elde degil.
    sizde yavas yavas kurtulmaya baslayın arkadaslar bunun sonu yok gibi birsey.

Alıntıları Göster
    Yine başladınız Blizz mahvettin oyunu demeye.
    Adamlar paket çıkarmasa oyun monoton,çıkarsa niye çıkardın bu paketi kazıklıyorsun bizi.
    Bu oyun 2009'da çıksa bir sürü set dizseniz sonra gelse yeni itemlar daha kötü olacak, daha çok uğraş boşa gidecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayAkcay

Adamlar paket çıkarmasa oyun monoton,çıkarsa niye çıkardın bu paketi kazıklıyorsun bizi.
    Bu oyun 2009'da çıksa bir sürü set dizseniz sonra gelse yeni itemlar daha kötü olacak, daha çok uğraş boşa gidecek.

Alıntıları Göster
    ÇIkmaaaaaaaaaaz , daha çıkmaz arkadaşlar, ocak ayuında da çıkmaz şubatta da martta da.
    Adamlar ORC OMUZLUKLARI düzeltemdiler daha exp pack mi çıkaracaklara. Bunların alayı beceriksiz. Kazara bi wow yapmışlar doğru düzgün geliştiremiyorlar da.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GencayAkcay

Katılıyorum.
    Adamalr milyar dolarlık bir şirketi yönetiyorlar, araştırma yapmadan böyle bir şeye kalkışmazlar. Bana göre ek paket gayet iyi olacak.

Şöyle ki; SSC yi TK i BT çok görmek isteyen lvl 80 (veya neyse) olduktan sonra da gider görür, keser hatta belki işne yarayan itemı ı alır kullanır.

Ayrıca yukarıdaki raidlere katılabilmek için no-lifer olmasa bile non-married olmak gerekiyor :). En azından raid akşamları kesintisiz 4-5 saat oyun başında oturmanız gerekir. benim aktif bir guild im var ama ben bir kaç kez karazhan ve bir kaç kez grull hariç hiç bir raid e katılamadım. Sebebi çok "çakılı" zaman istemesi. Ben 4-5 saat online olurum ama bunun 1 saati AFK dır. raid de böyle bir şansınız yok.

Ve oyuncuların çoğunluğu benim gibi casual oyuncular. E ben raid edemiyorum, Arena-pvp zevkli ama bi yere kadar, e item da toplayamıyorum (heroic-craft o kadar), benim tipimdeki adamlara oyun tıkanmaya başladığı için ek paket gelyor. Yeni lvl kasma heyecanı, yeni "yeşil" itemlar vs vs beni epey oyalayacak.

Yoksa 100 ytl ye satacağı CD nin hesabını yapmaz bu adamalar. O kadar basit değil.

Sonuç olarak Ilidian ı kesmek isteyen 80 olduktan sonra da gider keser o kadar içlerinde uhte kalacağına inanıyorlarsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reahax

Arkadaşların demek istediği lvl kasmak değil kastıkları itemlerin boşa gitmesi. Hoş ben yaptığım bütün raidleri zevki için yapıyorum orası ayrı. Yani @Core arkadaşım kasmaya başlarsan seni etlilemez. 0 dan başlamıyorsun uzun lafın kısası. Türk bulmak istiyorsan üst konu var Raid progress durumları diye orda başarı elde etmiş türk guildlerinin listesi var onların bulundukları bir server seçebilirsin.
    Düşük lvlden başladığın için etrafta pek kimse görmezsin fakat ana şehirlere gittiğinde yüzlerce kişi görebilirsin akşam saatlerinde. Normal bir serverde yaklaşık 10-15 bin kişi oynuyor tabi herkes aynı anda online olmuyor veya bir kısmı alt karakter oluyor.

Öte yandan erken diyorsunuzda farzedelimki 2008in son aylarında çıkacak bu ek paket. O zamana kadar casual oyuncuların kaçı BT yi temizlemiş olcak ?
    Wowun yapısı günde 1-2 saatte oraları görmeye izin vermiyor. Eyeye girersin o zamanda anca thrash mobları keser dönersin.
    Keşke heryer onyxia gruul gibi az thrash moblu olsada herkes bütün bossları rahat rahat görebilse.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK
    Wowun yapısı günde 1-2 saatte oraları görmeye izin vermiyor.

sadece WoW'un değil Mmorpg'lerin genel kuralı budur.. günde 2-3 saatini ayıranla 8+ saatini ayıran arasında şüphesiz fark olacak.. Casual dediğimiz oyuncular içinde oldukça güzel content var.. en basitinden karazhan,gruul ve gelecek Zul'Aman var.. tabii ki her işte olduğu gibi oyunda da vermiş olduğunuz emeğin bir karşılığı olmalı..

ayrıca o itemim boşa gidecek level 80 kasacaz diyenleri gülüp geçmek lazım.. nasıl ki level kasarken yeni item düştüğünde eskisini atıyorsun, karazhan'dan aylar önce aldığın item'i, SSC drop'u alınca güle oynaya delete edebiliyorsun bu da aynı hesap.. o setleri bir üst seviyeyi görmek için kullanıyorsun, item orgrimmarda mankenlik yapmak için kasılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 13 Eylül 2007; 15:30:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

quote:

sadece WoW'un değil Mmorpg'lerin genel kuralı budur.. günde 2-3 saatini ayıranla 8+ saatini ayıran arasında şüphesiz fark olacak.. Casual dediğimiz oyuncular içinde oldukça güzel content var.. en basitinden karazhan,gruul ve gelecek Zul'Aman var.. tabii ki her işte olduğu gibi oyunda da vermiş olduğunuz emeğin bir karşılığı olmalı..

ayrıca o itemim boşa gidecek level 80 kasacaz diyenleri gülüp geçmek lazım.. nasıl ki level kasarken yeni item düştüğünde eskisini atıyorsun, karazhan'dan aylar önce aldığın item'i, SSC drop'u alınca güle oynaya delete edebiliyorsun bu da aynı hesap.. o setleri bir üst seviyeyi görmek için kullanıyorsun, item orgrimmarda mankenlik yapmak için kasılmaz.

Alıntıları Göster
    Yani mankenler için değil bu oyun
    O itemleri alıp daha zor bossları devirmek için kullanıyoruz ve her boss ayrı heyecan ayrı macere ayrı bir zevk veriyor insana. Ek paket 2009 da çıksa bile bir sürü kişi Illidan kesmemiş olcak buna eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

quote:

Indigo olayı açıklamış siz bilmem kaç ay önce karazhandan aldıgınız bir itemi gruuldan sscden tk dan aldıgınız bir itemle deiştirdiğinizde bu nebiçim ya blizz sux bu itemi boşunamı aldım ben mi diyorsunuz aynı olay burdada geçerli

ayrıca item amaç deil araçtır eğer sizin amacınız ise yanlış oyundasınız

benimde tbc den önce ash'thejul um ve t2-2.5 gearım vardı zamanında o gearı kasmak çok zordu ama hiç bir değeri kalmadı şimdi ağlıyomuyum hayır çünkü o geara sahiptim ve c'thun gördüm bu benim için yeterdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caloot

quote:

quote:

Indigo olayı açıklamış siz bilmem kaç ay önce karazhandan aldıgınız bir itemi gruuldan sscden tk dan aldıgınız bir itemle deiştirdiğinizde bu nebiçim ya blizz sux bu itemi boşunamı aldım ben mi diyorsunuz aynı olay burdada geçerli

ayrıca item amaç deil araçtır eğer sizin amacınız ise yanlış oyundasınız

benimde tbc den önce ash'thejul um ve t2-2.5 gearım vardı zamanında o gearı kasmak çok zordu ama hiç bir değeri kalmadı şimdi ağlıyomuyum hayır çünkü o geara sahiptim ve c'thun gördüm bu benim için yeterdi.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Çok iyi açıklama. Kanguruculeyşın

• quote:

Orijinalden alıntı: Goldthwait

quote:

quote:

Çok iyi açıklama. Kanguruculeyşın

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yeni expantion paketi ocaktamı çıkar,yaz aylarında mı çıkar orasını bilemem.fakat blizz. zaten tbc. yi çıkarırken şöle bir açıklama yaptı.oyunumuzun ömrü 7-8 yıl olacak.tbc. de dahil olmak üzere toplam 4 exp. paketi gelecek dediler.tbc. nin çıkışından itibaren her sene bir yeni exp. paketi gelecek dediler.bu demek oluyoki:tbc. ilk exp. idi.bir yıl sonra yeni exp. çıkacak(wrath of lich king oluyor bu).wrath of lich king ten sonrada her sene yeni bir exp. gelmeye devam edecek.taaki toplam 4 exp. olana kadar.yani wrath of lich king gelcek.ondan sonra birer yıl arayla 2 exp. daha gelcek.toplam 4 exp. olunca oyunda sona erecek.blizz. bu açıklamayı tbc. çıkmadan hemen önce yaptı.geçen sene!en sonunda da yeni bir online oyun yapıcaz dedi.herkes te bu oyunun world of diablo olacağı hakkında tahminler yaptılar.ama bu da belli değil hala!saygilar...

• quote:

Orijinalden alıntı: nimesay

arkadaşlar yeni expantion paketi ocaktamı çıkar,yaz aylarında mı çıkar orasını bilemem.fakat blizz. zaten tbc. yi çıkarırken şöle bir açıklama yaptı.oyunumuzun ömrü 7-8 yıl olacak.tbc. de dahil olmak üzere toplam 4 exp. paketi gelecek dediler.tbc. nin çıkışından itibaren her sene bir yeni exp. paketi gelecek dediler.bu demek oluyoki:tbc. ilk exp. idi.bir yıl sonra yeni exp. çıkacak(wrath of lich king oluyor bu).wrath of lich king ten sonrada her sene yeni bir exp. gelmeye devam edecek.taaki toplam 4 exp. olana kadar.yani wrath of lich king gelcek.ondan sonra birer yıl arayla 2 exp. daha gelcek.toplam 4 exp. olunca oyunda sona erecek.blizz. bu açıklamayı tbc. çıkmadan hemen önce yaptı.geçen sene!en sonunda da yeni bir online oyun yapıcaz dedi.herkes te bu oyunun world of diablo olacağı hakkında tahminler yaptılar.ama bu da belli değil hala!saygilar...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nimesay

herkes te bu oyunun world of diablo olacağı hakkında tahminler yaptılar.ama bu da belli değil hala!saygilar...

wode da olabilir wos da olabilir(starcraft)

• quote:

Orijinalden alıntı: BlaXiD

quote:

Orjinalden alıntı: nimesay

herkes te bu oyunun world of diablo olacağı hakkında tahminler yaptılar.ama bu da belli değil hala!saygilar...

wode da olabilir wos da olabilir(starcraft)

Alıntıları Göster
    bende tarih doğru.blizz paketlerin 1er yıl arayla çıkacağını bildirmişti zaten..

Orijinalden alıntı: LITHIUM

bende tarih doğru.blizz paketlerin 1er yıl arayla çıkacağını bildirmişti zaten..

Alıntıları Göster
    Genede bakın soyluyorum her iddasına gırerım ocakta gelmıycek bu oyun BC kasımda gelıcektı ne zaman geldı bır kere soyle soylım BETA sı cıktımı?BETA dakı hatalar,testerlar bıldırcek ımkanı yok ek paketı bıze hatalı olarak yayımlıycaklarsa olabılır ama ımkanı yok arkadaslar uzun bır test donemı olmak zorunda ben kısa bır test donemınden kısa bır yenılıkler serısı anlarım amazon.com BC yıde ekımde gostermıstı bılen arkadaslar varsa dıkkat cekerım +bliz. hicbir sitesinde ocak ayından bahsetmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Stormrage

Sozum zamaninda cikicak diyenlere:
    TBC subatta cikti ve su saate kadar 1 sene bile gecmedi casual playerlar yeni yeni karazhan kasior ve bu insanlarin da BT MH gormeye hakki var. WoW oynayanlarin %60'i casual playerlar gunde 1-5 saat arasi oynayan oyuncular %30'u hardcore kalani da botlar ve spamcilar. Bu yuzden blizz'in %60'lik kesimi mutlu etmeye calismasi lazim %30'u diil

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Stormrage

TBC subatta cikti ve su saate kadar 1 sene bile gecmedi casual playerlar yeni yeni karazhan kasior ve bu insanlarin da BT MH gormeye hakki var. WoW oynayanlarin %60'i casual playerlar gunde 1-5 saat arasi oynayan oyuncular %30'u hardcore kalani da botlar ve spamcilar. Bu yuzden blizz'in %60'lik kesimi mutlu etmeye calismasi lazim %30'u diil

Casual playerlar 1-5 saat arası oynayanlar yazmışsınız fakat 5 saatin neresi casual ben anlamadım. Benim içinde bulunduğum guildin lideri bile günde 3-4 saat oynuyor ve görmediğimiz boss fazla kalmadı diyebilirim.

Bunun dışında bazı zindanların çok daha fazla vakit istediği doğru. Fakat şu da var ki casual player her zaman casual olacaktır. Yani ek paket 3 sene sonra da çıkacak olsa casual diye tabir edilen, günde en fazla 2-3 saat oynayabilen kimseler daha fazla vakit isteyen zindanları göremeyecekler.

Oyunu satın aldığınız zaman tüm içeriği size açık oluyor, fakat bu tüm içeriği göreceğiniz anlamına gelmiyor. Bunun için kendiniz çalışmalısınız. 2-3 saat oynayanla 5-6 saat oynayanın arasında farklar olması gayet doğal.

• quote:

Orijinalden alıntı: tristam

quote:

Orjinalden alıntı: Stormrage

Casual playerlar 1-5 saat arası oynayanlar yazmışsınız fakat 5 saatin neresi casual ben anlamadım. Benim içinde bulunduğum guildin lideri bile günde 3-4 saat oynuyor ve görmediğimiz boss fazla kalmadı diyebilirim.

Bunun dışında bazı zindanların çok daha fazla vakit istediği doğru. Fakat şu da var ki casual player her zaman casual olacaktır. Yani ek paket 3 sene sonra da çıkacak olsa casual diye tabir edilen, günde en fazla 2-3 saat oynayabilen kimseler daha fazla vakit isteyen zindanları göremeyecekler.

Oyunu satın aldığınız zaman tüm içeriği size açık oluyor, fakat bu tüm içeriği göreceğiniz anlamına gelmiyor. Bunun için kendiniz çalışmalısınız. 2-3 saat oynayanla 5-6 saat oynayanın arasında farklar olması gayet doğal.

Alıntıları Göster
    Zaman degıl arkadasım bırseyın oturmus olması lazım bende gunde 15 saat oynadıgımı bılıyorum guıldım cok kotuydu t4 parcam yoktu saglam bır guılde gırdım gunde 4 saat oynuyorum oda sadece raid t5 setımı fulledım t6 ya gıdıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: melart

Zaman degıl arkadasım bırseyın oturmus olması lazım bende gunde 15 saat oynadıgımı bılıyorum guıldım cok kotuydu t4 parcam yoktu saglam bır guılde gırdım gunde 4 saat oynuyorum oda sadece raid t5 setımı fulledım t6 ya gıdıyorum

Alıntıları Göster
    Melart şu charini bi göstertsene merak ettim bende mage kasiyorum. link felan koyabilirsen
    Psn : CndnKyrnc
  • quote:

Orijinalden alıntı: refuse2k3

Amazon kasım 2008 diye acıklamıs
    Heryer sıkıyor ıste ..erolihsan nikim Kaélthas fakat ustumde hangı set var bılmıyorum acc kapalı öss nedelı ıle kapattım BL serverinda

Orijinalden alıntı: melart

Heryer sıkıyor ıste ..erolihsan nikim Kaélthas fakat ustumde hangı set var bılmıyorum acc kapalı öss nedelı ıle kapattım BL serverinda

Alıntıları Göster
    su anda ah mc zamanlarında diye konusmaya baslayan adamlar nasıl pur dikkat dinleniosa wolk tan sonrada aynı sey gecerli olacak ben bi yerlerimi yırta yırta epic kasmısım onlar hatıraları ile kalır nasıl bi zamanlar kullandıgımız binekler bankada ise o itemlerde bakada yerini alır.

Orijinalden alıntı: zulfikar

su anda ah mc zamanlarında diye konusmaya baslayan adamlar nasıl pur dikkat dinleniosa wolk tan sonrada aynı sey gecerli olacak ben bi yerlerimi yırta yırta epic kasmısım onlar hatıraları ile kalır nasıl bi zamanlar kullandıgımız binekler bankada ise o itemlerde bakada yerini alır.

Alıntıları Göster
    Hocam o değilde Yakında WoW pc lere sığmicak

Orijinalden alıntı: Darth Revan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

Valla ya benim bilgisayarın harddisk 25gb zaten.
    C ve D olarak bölmüyorum harddiski yoksa patch yüklemede sorun çıkabiliyor.
    Mesela patch için 4 gb yer istiyor sonra hiç yer kaplamıyor ya patch o durumlarda sorun oluyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

Valla ya benim bilgisayarın harddisk 25gb zaten.
    C ve D olarak bölmüyorum harddiski yoksa patch yüklemede sorun çıkabiliyor.
    Mesela patch için 4 gb yer istiyor sonra hiç yer kaplamıyor ya patch o durumlarda sorun oluyor.

Alıntıları Göster
    Beyler, Unutmayın ki Blizzard'ın ağzından laf çıkmadan sipariş sitelerine güvenmemeniz gerektiğini Burning Crusade'de çok rahatlıkla gördük.

Hafızaları tazelemek adına söyleyeyim: Burning Crusade Eylül 2006'da çıkacak dediklerinde, Blizzard'dan halen ses seda yoktu.

Ayrıca unutmayın, Burning Crusade yaklaşık 4 ay BETA test geçirdi.Bunun içinde de yapısal olarak farklı bir Sınıf da yoktu.

Death Knight'ın diğer sınıflarla etkileşimini ciddi bir biçimde BETA testte deneyeceklerinden muhtemelen 4 ay periodundan daha uzun bir süre WotLK bir beta geçirecek.Bu yüzden alışveriş sitelerine kanmayın, Blizzard'ı bekleyin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.