Arkadaşlar 1,5 ram 2,8 ghz 256 mb fx 5200 ile enhanced editionlu The Witcher'ı oynayabilir miyim?
mümkün değil. belki 800*600 bütün detaylar azaltılmış olarak açılabilir ama zevkli olmaz.
Shader Model 2.0 olduğu için oyunu dahi açmaz.
Arkadaşlar benim ekran kartım da zaten shader 2 yi destekliyor ama 3ü desteklemiyor.Bu editionsuz yüklediğimde kastı rahat oynayamadım ama bu edition ile performans artıyormuş o yüzden sordum oynayabilir miyim diye...
Yok daha Neler
Açsa bile en fazla menüyü görebilirsin.
Deneyebilirsin hoja ne olacak. Fakat adamlar nispeten guncel sistemler icin hazirlami$lar grafikleri efektleri, sesleri, filtreleri. Sen yeterince destek vermeyen sistem ile oynama calisirsan, zevkini pek alamayabilirsin. Fallout 3 ciktiginda sistemim yetersiz idi. 1 yil bekledim sistemi guncelleyince oyunu oynadim. Amacimiz oyunu bitirmek degil, keyif almak olsun. Ha ama vizima da gezmek bayagi zevkli
Arkadaşlar 1,5 ram 2,8 ghz 256 mb fx 5200 ile enhanced editionlu The Witcher'ı oynayabilir miyim?
Ekran kartın muhtemelen AGP'dir. The Witcher'ı çalıştırmaz fx 5200. Bulabilirsen piyasada ikinci el bir AGP kart bulmaya çalış Geforce 6600GT falan. Ancak o zaman oynayabilirsin. Çünkü diğer özellikler yeterli oynamak için.
Şu an gidip piyasadaki en düşük bilgisayarı bile toplasan 300 - 400 liraya Witcher'ı rahatlıkla oynatır.
Ya da ben sana güzel, şu anki makinende çalışabilecek RPGler önereyim: Fable, Dungeon Siege 2, Dungeon Lords, Vampire Masquarade Bloodlines, Star Wars Kotor 1 - 2.
@electranwn
sistemi yenileyeceğim zaten ama şu an değil.İnşallah dediğin gibi yenileyince daha rahat oynarım.
@GokYabgu
Evet agp.Fable ı oynadım çok hoşuma gitti.Dungeon siege 2 pek sarmadı.WASD tuşlarıyla oynanan oyunları daha çok seviyorum yani bi yere tıklayım adam gitsin türünde oyunları pek sevmiyorum.Bloodlines ı da oynadım çok hoşuma gitti, Star Wars da pek sarmadı.Oblivion daha güzel bence.Oldblivion moduyla oynuyorum onu da...
quote:
Orijinalden alıntı: ankarali89
@electranwn
sistemi yenileyeceğim zaten ama şu an değil.İnşallah dediğin gibi yenileyince daha rahat oynarım.
@GokYabgu
Evet agp.Fable ı oynadım çok hoşuma gitti.Dungeon siege 2 pek sarmadı.WASD tuşlarıyla oynanan oyunları daha çok seviyorum yani bi yere tıklayım adam gitsin türünde oyunları pek sevmiyorum.Bloodlines ı da oynadım çok hoşuma gitti, Star Wars da pek sarmadı.Oblivion daha güzel bence.Oldblivion moduyla oynuyorum onu da...
Morrowind'i dene. Oblivion 4. oyun, Morrowind ise serinin 3.südür. Oblivion'dan çok daha iyi bir oyundur. Gothic 1 ve 2'yi mutlaka dene. Dungeon Lords ve Arx Fatalis'i de oyna.
quote:
Orijinalden alıntı: Gokyabgu
quote:
Orijinalden alıntı: ankarali89
@electranwn
@GokYabgu
Morrowind'i dene. Oblivion 4. oyun, Morrowind ise serinin 3.südür. Oblivion'dan çok daha iyi bir oyundur. Gothic 1 ve 2'yi mutlaka dene. Dungeon Lords ve Arx Fatalis'i de oyna.
Morrowind de yüklü bilgisayarımda ama oblivion u bitirmeden geçemem ona.Obliviondan daha geniş bir dünya sanki morrowind...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme