Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.495
Cevap
78
Favori
308.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
193 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 2. oyunu bitirdim ve yeni karalarla tekrar oynamaya karar vermiştim ki sırf Witcher 1 save dosyasını Witcher 2'ye aktarabiliyoruz diye ilk oyunu oynamaya karar verdim.Bir şansımı deniyim derken bu yamayı gördüm en kısa zamanda test edip geri dönüş yaparım.Bu arada yapan arkadaşların eline emeğine sağlık bu tarz kapsamlı rpg oyunlarını çevirmek gerçekten zor iş o yüzden tekrar teşekkürler.
  • Erikli maden suyu nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Erikli maden suyu nedir

Save edip orjinaline bakaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Erikli maden suyu nedir

Ben bile hatirlamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel herkese tavsiye ederim
  • inş :D
  • Arkadaşlar kurgan mezarları el arabası olarak çevrilmiş.

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama

Bu da erikli maden suyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faramir -- 22 Temmuz 2014; 3:23:40 >

• Simage olarak düzenle dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukahn

Arkadaşlar kurgan mezarları el arabası olarak çevrilmiş.

Bu da erikli maden suyu.

Plum Cordial o iksirin adı, yani çeviride bir hata yok aromasında erik olan bir soda... Kurgan mezarları içinde onlar Barrow olarak isimlendirilmişler, biz de haliyle tümsek veya el arabası diyecektik, bu yüzden öyle bir manzara oluştu. Diğer dillerdeki isimlendirmelere baktım dediğin gibi kurgan yazıyor.

• Oyun bitti arkadaşlar 2.0 ile rahat rahat oynadım bir kaç ingilizce yer vardı fakat senaryoyu hiç bozmadı,elinize sağlık,Allah razı olsun
  • Bu arada o combat sistemi nedir arkadaş Witcher 2'yi ilk oynayınca zor oldu.
    Triss evrim geçirmiş zaten,Allah razı olsun 2.Oyunda düzeltmişler.
    Zoltan'ı tanıyamadım bi an
    Seslerde değişik gelince zor oldu, umarım bir daha yüzlerle oynamazlar.

Oyunu bitirmeden Bakma!!!
    [spoiler=6305572562]Yapma bak oyun oynama isteğin gider!
    Bak uyarıyorum yapma gözünü seveyim abi!
    Kardeşim bak benden günah gitti
    Ya oyunu bitir sonra baksan be güzel kardeşim. [/spoiler]

[spoiler=6]arkadaşlar sonda sanırım Wild hunt karşımıza çıkıyor değil mi?Ben insan sanıyordum onu Witcher 3'de baya değişmiş[/spoiler]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 23 Temmuz 2014; 0:22:46 >

• The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Spoiler'a tıkladım baktım bi daha spoiler ve uyarı, vazgeçtim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

Spoiler'a tıkladım baktım bi daha spoiler ve uyarı, vazgeçtim :D

Spoiler içinde spoiler yapamadım
  • galiba dediğin anladım ama emin olmak için pm at bana.
    Edit, ben de yapamamışım

@slayer983 @cemilture @VII_outLaw ve haberda etmediğim diğer çevirmenler, asıl ben kendi çıkarımım olan spoilerı vereyim mi, hani şu ölü [spoiler=5621037219]merakına yenik düştüysen burada kes[spoiler=1228855462]sen bilirsin ama tavsiye etmem[spoiler=1127626970]yennefer[/spoiler][/spoiler][/spoiler] hakkında olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 23 Temmuz 2014; 0:27:04 >
  • 2 oynuyorum şu an 1.oyundaki kılıcım hala aynı duruyor helal olsun adamlara
    Şimdi 2'ye alış tekrar
  • Oyunu bir kez bitirdim ikinci kez oynuyorum bu Yennefer denen kadının bahsine vs rastlamadım ben hiç nerde bahsediliyor oyunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Oyunu bir kez bitirdim ikinci kez oynuyorum bu Yennefer denen kadının bahsine vs rastlamadım ben hiç nerde bahsediliyor oyunda ?

eğer bütün witcher evrenini bilmeliyim, nasılsa ben bunu oynadım ve yeniden de oynasam kararlarım değişmez, çünkü zaten geralt hafızasını kaybetmişti (zaten amaç da bu, oyuncuların geralt'ı sıfırdan oynaması) ve ben ...a yönelik bir pişmanlık duymuyorum dersen araştır, ama değilse sakın araştırma. Pişmanlık çekersin

[spoiler=1105980785]ayrıca madem bilmiyorsunuz herşeyi basmayın kardeşim şu spoilera sonra bir bilgi öğrenirsiniz Allah'ınız şaşar[/spoiler]

• Arkadaşlar oyunu bitirdim, sonunda aklıma takılan bir şey vardı. [spoiler=6705219354]Bu Jacques de aldersberg, Alvin mi oluyor şimdi? Birde son sinematikte Foltest'en altını aldıktan sonra bir suikastci geliyor. Geralt öldürüyor onu, yüzünü acıyor, kim ki o? [/spoiler]
  • yamayla oyunun sonu geliyorsa amacımıza ulaştık demektir. Oyunun çökme kuusru oyunla alakalı zaten. Biz oyuna olmayan kusur eklemekten korkuyorduk ki neyse böyle bir sıkıntımız yok. Hatalı görsellerin bir kısmını zaten kendimiz farkedip düzeltmişiz ve daha da düzeltmeye devam ediyoruz. Son bir beta yaması çıkarıp paketleme hatalarına bakacağız, onlara rutuş atıp tam sürümü çıkaracağız.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.