Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
252.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda takıldım. Bu bulmamız gereken taşların 8 tanesini buldum ama diğerlerini bulamıyorum. 9. taşı nereden bulabilirim acaba. Kule nöbetcisi falan diyo ama tam oalrak ne diyo anlamadım. Görevi seçiyorum beni golemin olduğu yere gönderiyo sonra ordaki taşları aktif ediyorum yıldırım beni çarpıyo ölüyorum. Golem canlı falan değil bende. Tek sorun taşlar heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwyanetmac -- 6 Eylül 2009; 14:26:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

arkadaşlar oyunu oynarken arasıra sesde bozulma oluyormu.bende bazı yerlerde oluyor da herkeste mi böyle merak ettim

Bu son patch oyunda grafiklerde meydana gelen blur sorununu (ben de oluyordu) ve seslerde meydana gelen EAX sorunlarını gideriyormuş. Patchi yüklemediysen bir dene belki derdine bir çare olur.

1.5 yaması yüklü ama ona rağmen özellikle mağaralarda çiçeklerle dövüşürken oluyor
  • kafayı yiyecem ya 1 yıl önce geçtiğim yeri şimdi geçemiyorum
    reverende 3 tane drowner götürecem ama nerede bulacam bunları.yaratıkların beynini mi topluyorduk ne unuttum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 8 Eylül 2009; 20:25:00 >
  • oyun elimde var ama sistem ağır kalıyo
  • quote:

kafayı yiyecem ya 1 yıl önce geçtiğim yeri şimdi geçemiyorum
    reverende 3 tane drowner götürecem ama nerede bulacam bunları.yaratıkların beynini mi topluyorduk ne unuttum ya

Drowner lar gece çıkar dostum. Reverend`ın evi geçince sağa doğru bir iniş var. Orada ki kulübelerin etrafında kıyıda bulabilirsin onları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

quote:

Drowner lar gece çıkar dostum. Reverend`ın evi geçince sağa doğru bir iniş var. Orada ki kulübelerin etrafında kıyıda bulabilirsin onları.

saol dostum ama görevi tamamlayamadan görevi veren kişiyi öldürdümchapter 2 ye geçtim

• quote:

quote:

quote:

saol dostum ama görevi tamamlayamadan görevi veren kişiyi öldürdüm chapter 2 ye geçtim

O Drowner lardan beyinin çıkması için 2 3 tane kitap okumalısınız aynı şey ghol kanı içinde geçerli..Kitapları handa antik zımbırtı satan adamdan bulabilirsiniz..

• Beyler hala oynayan varmı bilmiyorum ama oyunu dün gece kurdum güzel herşeyi full açtım ama grafikler çok güzel olmasına rağmen biraz sulu boya havası vardı oyunda bu nedendir? Acaba deep of field ı kapatırsam daha canlı görüntüler elde edermiyim?
  • bende haftasonu başlayacağım. çok övdü herkes . nedir ne değildir görelim bi.

yalnız bazı sorularım var oyunu deneyenlere. ben şahsen şu herkesle konuşabilme olayını pek sevmiyorum. hani olayların gidişatına karışmak istemiyorum. olaylar gelişsin evet. konuşayım milletle evet. ama görev alayım. yaptıktan sonra gideyim ödülümü alayım. böyle bişey olsun istiyorum.

milletle muhabbet etmek istemiyorum anlayacağınız. evet iyi olurdu güzel olurdu saatlerce oynamak o atmosferi almak. ama pek zamanım olmuyor işlerden. yani anlayacağınız oyun lineer yapısını bozmadan rpg mi barındırıyor. yoksa oluk oluk rpg mi akıyor içinden ?. amaç bende stres atmak. elemanı geliştirmek. silah falan yapmak bulmak. kötüleri haklamak falan

öyleyse indirmeye devam edeyim . yoksa yarıda keseyim.

• Witcher da o kadar fazla giysi silah vs. bulamıyorsun dostum. Eğer KoTOR tarzı tonlarca silah giysi beklersen hayal kırıklığı olur. Bu oyun hikayesiyle ve karakterinin yapısına göre herkese karşı farklı tavırlar takınabilmenle öne çıkıyor. Beklentini karşılamayabilir, zamanın yoksa yavaş yavaş oyna derim. Yoksa diablo oyna daha faydalı ya da Rise of The Argonauts.

• quote:

Witcher da o kadar fazla giysi silah vs. bulamıyorsun dostum. Eğer KoTOR tarzı tonlarca silah giysi beklersen hayal kırıklığı olur. Bu oyun hikayesiyle ve karakterinin yapısına göre herkese karşı farklı tavırlar takınabilmenle öne çıkıyor. Beklentini karşılamayabilir, zamanın yoksa yavaş yavaş oyna derim. Yoksa diablo oyna daha faydalı ya da Rise of The Argonauts.

valla aynen yazmışşın ama bence bu oyun her hangi bi rpg oynayıpta sevmiş olan herkezin oynaması gereken bi oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

bende haftasonu başlayacağım. çok övdü herkes . nedir ne değildir görelim bi.

yalnız bazı sorularım var oyunu deneyenlere. ben şahsen şu herkesle konuşabilme olayını pek sevmiyorum. hani olayların gidişatına karışmak istemiyorum. olaylar gelişsin evet. konuşayım milletle evet. ama görev alayım. yaptıktan sonra gideyim ödülümü alayım. böyle bişey olsun istiyorum.

milletle muhabbet etmek istemiyorum anlayacağınız. evet iyi olurdu güzel olurdu saatlerce oynamak o atmosferi almak. ama pek zamanım olmuyor işlerden. yani anlayacağınız oyun lineer yapısını bozmadan rpg mi barındırıyor. yoksa oluk oluk rpg mi akıyor içinden ?. amaç bende stres atmak. elemanı geliştirmek. silah falan yapmak bulmak. kötüleri haklamak falan

öyleyse indirmeye devam edeyim . yoksa yarıda keseyim.

Bir dene istersen ama, sık sık takılır kalırsın bu şekilde. Sana tavsiyem daha çok Sacred 2, Silverfall, Titan Quest gibi oyunlar olacaktır. Dialogları hızlı hızlı geçersen oyundan alacağın tat çok yavan olacaktır Witcher'da.

• Yorumlar olumlu gidip alacağım.Fable tarzı bir oyun dimi?
  • vay be.

hakikaten dediğiniz kadar varmış hacı. zor attım kendimi oyundan.

gerçi fazla da ilerleyemedim açıkçası. daha triss için formul yapıcam da . meditasyon yap diyor. yapıyorum olmuyor. kaç defa yaptım . adam fazla meditasyondan nirvanaya ulaşacak.

journal menüsünden baya bi karıştırdım. nasıl formül yapılıyor harbi ya .

zaten beceremediğim için çıktım. yoksa muhtemelen sabaha kadar oynardım
  • Bu oyun ciddi uzun süre gameplay veren bir oyun..
    Senaryo çok geniş ve yönlendirilebiliyor..
  • quote:

vay be.

gerçi fazla da ilerleyemedim açıkçası. daha triss için formul yapıcam da . meditasyon yap diyor. yapıyorum olmuyor. kaç defa yaptım . adam fazla meditasyondan nirvanaya ulaşacak.

Biraz daha oyna belki müptelası olursun. Sardırdın mı oyuna bir yerden sonra bırakmıyor.

• quote:

vay be.

Meditasyon sırasında menüde ispirto ocağı tarzı bir bölüm beliriyor. Oradan iksir yaparsın Triss için. Zaten Geralt orada bi heycanlanıyor. Soruyorsun neden diye elemanda " bir aşı olacağım zaman bir de aşı yapacağım zaman heycanlanırım " diyor. Sonrası malum, milli formanın heycanı sarınca oyunda sarıyor tabi.

• Yahu o kadar rpg oynamama sevmeme rağmen ben ısınamadım bu oyuna. Birşeyleri yanlış mı yapıyorum nedir. Atmosfer sarmadı. Karakterin tipine uyuz oldum. Kontrollere alışamadım. Haritanın openworld olmaması, sadece belirli yollardan gidebilmek ve sık sık ara yüklemelerle kesintiye uğramak hiç hoşuma gitmedi. Hikaye ilginç, diyaloglar ustaca, ama hepsi o gibi sanki. Yada wow oynamanın etkisiyle her oyunda onu arayıp bulamayınca soğuyorum da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balparmak

Oyunun sitesinde Director's Cut diye geçmesi lazım ama 1.5 e de yükseltiyor olabilir emin değilim.Merak edersen link:

xp için link:

düzen:wikipediaya göre oyunun sürüm numarası 1.5 miş,indirmene gerek yok galiba,yanlış hesaplamışım

düzen2:wiki yanlış yazmış,director's cut 1.6ymış.

The Witcher 3: Wild Hunt - Official Website
    The Witcher 3: Wild Hunt
    http://www.thewitcher.com/community/en/news/925.html

ben yükseltmiştim fakat crack istedi şimdi nasıl yapıcaz anlatırmısın

• quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Yahu o kadar rpg oynamama sevmeme rağmen ben ısınamadım bu oyuna. Birşeyleri yanlış mı yapıyorum nedir. Atmosfer sarmadı. Karakterin tipine uyuz oldum. Kontrollere alışamadım. Haritanın openworld olmaması, sadece belirli yollardan gidebilmek ve sık sık ara yüklemelerle kesintiye uğramak hiç hoşuma gitmedi. Hikaye ilginç, diyaloglar ustaca, ama hepsi o gibi sanki. Yada wow oynamanın etkisiyle her oyunda onu arayıp bulamayınca soğuyorum da olabilir.

şimdiye kadar bi oyunda yapılmış en iyi kılıçla dövüş animasyonlarına sahip bi oyun onu da unutma.. skillerini geliştirdikçe kılıç üzerinde geliştiğini değil hissetmek yaşayacaksın.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.