Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
254.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

off ya yardım edin arkadaslar oyunu yükledim patchide yukledim fakat oyuna girmek icin tıkladıgımda acılırken windows calısmayı durdurdu diyo ve oyunu kapatıyo ne bu simdi sakamı ?

Alıntıları Göster
    ekran kartındandır demeyin crysis assasins creed gibi oyunları sorunsuz oynadım..
  • quote:

ekran kartındandır demeyin crysis assasins creed gibi oyunları sorunsuz oynadım..

Alıntıları Göster
    yaa yardım etsenize pff ya 40 yılın basında yardım istedik sonuc hüsran
    oyunu sildim gene yükledim gene olmadı

hata raporunun ayrıntıları ;

Sorunlu Olay Adı: BEX
    Uygulama Adı: witcher.EXE
    Uygulama Sürümü: 1.0.0.1103
    Uygulama Zaman Damgası: 45474153
    Hata Modülü Adı: MSVCR80.dll
    Hata Modülü Sürümü: 8.0.50727.1434
    Hata Modülü Zaman Damgası: 4757746d
    Özel Durum Uzaklığı: 0000ed53
    Özel Durum Kodu: c000000d
    Özel Durum Verileri: 00000000
    OS Sürümü: 6.0.6001.2.1.0.768.3
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: a388
    Ek Bilgiler 2: cb1346f285b14b60ce06bcb7640ef607
    Ek Bilgiler 3: 6411
    Ek Bilgiler 4: ae988cd561a9d9dfbd3fe7e447ebe31a

• quote:

yaa yardım etsenize pff ya 40 yılın basında yardım istedik sonuc hüsran
    oyunu sildim gene yükledim gene olmadı

hata raporunun ayrıntıları ;

Sorunlu Olay Adı: BEX
    Uygulama Adı: witcher.EXE
    Uygulama Sürümü: 1.0.0.1103
    Uygulama Zaman Damgası: 45474153
    Hata Modülü Adı: MSVCR80.dll
    Hata Modülü Sürümü: 8.0.50727.1434
    Hata Modülü Zaman Damgası: 4757746d
    Özel Durum Uzaklığı: 0000ed53
    Özel Durum Kodu: c000000d
    Özel Durum Verileri: 00000000
    OS Sürümü: 6.0.6001.2.1.0.768.3
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: a388
    Ek Bilgiler 2: cb1346f285b14b60ce06bcb7640ef607
    Ek Bilgiler 3: 6411
    Ek Bilgiler 4: ae988cd561a9d9dfbd3fe7e447ebe31a

Alıntıları Göster
    hey allahım ya bi sorun yetmezmis gibi simdide autron.exe calısmıyor hay ben böle oyunun ...,

bi sorunum cözülmedigi gibi yeni bir sorun daha cıktı yardımsevmezliginizden dolayı sükranlarımı sunarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 12 Haziran 2008; 21:23:26 >

• quote:

hey allahım ya bi sorun yetmezmis gibi simdide autron.exe calısmıyor hay ben böle oyunun ...,

bi sorunum cözülmedigi gibi yeni bir sorun daha cıktı yardımsevmezliginizden dolayı sükranlarımı sunarım

Alıntıları Göster
    bir çok nedeni olabilir..

ilaç , driver , windows güncellemeleri, servis pack , codec sorunu..oyunu başka bir makinede de dene belkide oyunda bir sorun vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 12 Haziran 2008; 21:42:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

bir çok nedeni olabilir..

ilaç , driver , windows güncellemeleri, servis pack , codec sorunu..oyunu başka bir makinede de dene belkide oyunda bir sorun vardır

Alıntıları Göster
    sende benzer sorunları yasıyodun cozebildinmi ?

• quote:

sende benzer sorunları yasıyodun cozebildinmi ?

Alıntıları Göster
    bu oyunun bi kac crack dosyası varmıs onların linkini verebilecek arkadas yokmu ki ya sorunum resmen withcher .exe den kaynaklanıyo yani yanlıs crack baska exe lazım bana yardımm !

Edit . tüm exeler denenmis fakat sorun cözülmemistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 13 Haziran 2008; 1:43:48 >

• quote:

bu oyunun bi kac crack dosyası varmıs onların linkini verebilecek arkadas yokmu ki ya sorunum resmen withcher .exe den kaynaklanıyo yani yanlıs crack baska exe lazım bana yardımm !

Edit . tüm exeler denenmis fakat sorun cözülmemistir

Alıntıları Göster
    ya halan cwp yok

• quote:

ya halan cwp yok

Alıntıları Göster
    Arkadaslar old frind of mine görevini yapıyorum Shani den ilk görevi aldım Dike e fln gidip 5 tane sey topladım ama sonra görev vermez oldu.Kızı yataga baglamam lazım,yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: Apply_Poison

Arkadaslar old frind of mine görevini yapıyorum Shani den ilk görevi aldım Dike e fln gidip 5 tane sey topladım ama sonra görev vermez oldu.Kızı yataga baglamam lazım,yardım

Alıntıları Göster
    off oyun yakıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: games for windows

off oyun yakıyo.

Alıntıları Göster
    oyun gercekten guzel muzıkler atmosfer kurgu ıyı bır oyun olmus ama oyunun grafıklerı gunumuzun gerısınde kalıyo grafık olarak kesınlıkle yetersız
  • quote:

Orijinalden alıntı: redzola

oyun gercekten guzel muzıkler atmosfer kurgu ıyı bır oyun olmus ama oyunun grafıklerı gunumuzun gerısınde kalıyo grafık olarak kesınlıkle yetersız

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben de yeni başladım sayılır şu an 5 tane mum yaktığımız bölümdeyim.

1)Witch benden 5 tane bitki bulmamı istedi ama ben zamanında herbalism e vermemiştim, direk satın alabileceğim bir yer var mı?
    2)Şu ana kadar rastgele skiller verdim, strength,dex,aard ve igni,ve kılıçlardan da bir iki tane.Belirli bir sıralama verebilir misiniz?
    3)Oyunda sadece bir tane mi son var,yoksa yaptıklarımıza göre farklı farklı sonlarla karşılaşabiliyor muyuz?
    4)Witcherin omzundan bakabiliyoruz,sağ taraftan da sol taraftan da,ama bunun ortası yok mudur

• quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

1)Witch benden 5 tane bitki bulmamı istedi ama ben zamanında herbalism e vermemiştim, direk satın alabileceğim bir yer var mı?
    2)Şu ana kadar rastgele skiller verdim, strength,dex,aard ve igni,ve kılıçlardan da bir iki tane.Belirli bir sıralama verebilir misiniz?
    3)Oyunda sadece bir tane mi son var,yoksa yaptıklarımıza göre farklı farklı sonlarla karşılaşabiliyor muyuz?
    4)Witcherin omzundan bakabiliyoruz,sağ taraftan da sol taraftan da,ama bunun ortası yok mudur

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

- ortası dediğin herhalde fps diyorsun ama o kamera yok oyunda...

- sikilleri verirken belli bir sıralama yok tamemen kandi tasarrufun ve geliştirme tekniğine kalmış.. ama öncelikli olarak aktif dövüş skillerini ve tabiki strenth i geliştirmeye bak.. öbürkülerinide ortak dağıtım yaparak geliştirmeye bak

- oyunda farklı sonlarda vardı sanırım ama tam hatırlamıyorum şimdi

- bitki satın alabilceğin yerler var tabi ama o bölümde varmıydı dersen sanmıyorum çünki onları etraftan bulman için o görev veriliyor aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

- ortası dediğin herhalde fps diyorsun ama o kamera yok oyunda...

- sikilleri verirken belli bir sıralama yok tamemen kandi tasarrufun ve geliştirme tekniğine kalmış.. ama öncelikli olarak aktif dövüş skillerini ve tabiki strenth i geliştirmeye bak.. öbürkülerinide ortak dağıtım yaparak geliştirmeye bak

- oyunda farklı sonlarda vardı sanırım ama tam hatırlamıyorum şimdi

- bitki satın alabilceğin yerler var tabi ama o bölümde varmıydı dersen sanmıyorum çünki onları etraftan bulman için o görev veriliyor aslında

Alıntıları Göster
    Ortası derken Hellgate London'un tps stili olan bakış açısından bahsediyordum.Karakter ekranın ortasında olsun yani.

• quote:

Ortası derken Hellgate London'un tps stili olan bakış açısından bahsediyordum.Karakter ekranın ortasında olsun yani.

Alıntıları Göster
    f3 e bas ;)
  • quote:

f3 e bas ;)

Alıntıları Göster
    F3 e basınca karakter ekranın biraz solunda veya sağında oluyor yani tam ortasında olmuyor.

Adamın omzundan bakıyomuşuz hissi oluyor, karakter tam ortalanmıyor yani.
  • quote:

F3 e basınca karakter ekranın biraz solunda veya sağında oluyor yani tam ortasında olmuyor.

Alıntıları Göster
    mileniyum kardes inn hostesin orada bi eleman var adını unuttum onların 1 tanesınde kesin demeyimde büyük ihtimal bulursun cünkü ben ordan bulmustum..

simdi gelelim benim sorunuma ben 3 köylüle konusma gorveini yapıyorum ilki Harenle idi onunla yaptım simdi Odi ye geldim fakat adamla konusuyom hic bisi olmuyo ne kadar konusma varsa yaptım kırmızı nokta halan o adamın orayı gösteriyo görev kaldı orada icki icme var nu tıklıyom adam ickide icmiyor zaten hep sarhos bi insan kendileri icki icirmeye kalkınca ''Baste'' mi öle bisi diyor ..

burada kaldım yardımlarınızı bekliyorum ..

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

o zaman f1 - f2 tuslarını dene.. :) Bunlardan kesin biri onu da söyliyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apply_Poison -- 16 Haziran 2008; 19:51:47 >

• quote:

quote:

o zaman f1 - f2 tuslarını dene.. :) Bunlardan kesin biri onu da söyliyim :)

Alıntıları Göster
    yahu ben nerede kalmıştım BAK YİNE UNUTTUK OYUNU
    ee MASS EFFECT GELDİ

• quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

yahu ben nerede kalmıştım BAK YİNE UNUTTUK OYUNU
    ee MASS EFFECT GELDİ

Alıntıları Göster
    slm arkadaslar...benim bi kaç sorum olucak yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..chapter2 ye yeni geçtim ve sadece 2 tane sign ım var bu normal mi yoksa benmi bulamadım bulamadıysam onları sonra elde edebileceim bi yer varmı?... bide kılıç için meteordan sadece mavi ve kırmızıyı bulabildim diğeri (hangi renkse artık) bu bölümde bulma sansım varmı varsa nerden?

• quote:

Orijinalden alıntı: absolue

slm arkadaslar...benim bi kaç sorum olucak yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..chapter2 ye yeni geçtim ve sadece 2 tane sign ım var bu normal mi yoksa benmi bulamadım bulamadıysam onları sonra elde edebileceim bi yer varmı?... bide kılıç için meteordan sadece mavi ve kırmızıyı bulabildim diğeri (hangi renkse artık) bu bölümde bulma sansım varmı varsa nerden?

Alıntıları Göster
    sign i zmn gectikce veriyo mrk etme gorevleri yapa yapa bi bakmıssın sign

bende sıkıldım ya chapter 4 deyim oyun baydı beni ya biraz fazla uzun degilmi sizcede 4 den sonrada varsa bırakıcam oyunu valla..

sıkan bi yanı özellikle temple quarter da bi evden dısarı cıkmak istedigimde hopppaalaaaa 5 dk suruyor alttakı seridin dolması giriyom bi 5 dk da ekran ısınıyo cevreye (donmalar falan ) bide save atmıyomu insan cileden cikiyo zaten arada oyundan da atıyo onu saymıyom bile..

baska bi yan örnegin shani ile konustum git berangarla konus hobaa berangara gittik shani ile konus ona gittim alvini bul onu bulduk sunu oldur bunu kes getir sıkıldımmm oyun fazla uzamasa harika olacaktı ..

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.