Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
253.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu donma sorununun çözümü verilmişti. Çok değil, 20 sayfa yazı var, bi zahmet okuyup buluverin
  • çözüm sayfa 13 buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrandil245 -- 2 Şubat 2008; 4:40:49 >
  • Arkadaşlar ben yine takıldım ama bu sefer bayağ gittim :))

1.Sorun Jericho 3 tane adam yiyen bitkiyi öldürdüm suyunu getirdim almıyor.

2.Sorun Swamp deki Salaman ın kampını darma duman ettim. bişi olmadı belge fln yok. Aynı şekilde Sewer deki kamp dan da belge bulamadım.

3. Soeun Worewolf kurtadam ı nasıl halletecz.. ortaya çıkmadı saatlerce beklemem mi gerek Carmen le birlikte.

umarım cevap bulurum. hiç türkçe tam çözümü yok nette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Velasew06 -- 2 Şubat 2008; 4:36:34 >
  • @emosh, bu takıldığın quest'lerin tam isimlerini yazarmısın. Ben ingilizce çözümden çevireyim sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 2 Şubat 2008; 16:31:55 >
  • Walla anlamadım herşeyi yaptım ama geçmiyor bu görevleri bir türlü

quote:

Orjinalden alıntı: arsenik

@emosh, bu takıldığın quest'lerin tam isimlerini yazarmısın. Ben ingilizce çözümden çevireyim sana.

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU]
  • ya arkadaşlar oyunu aldım oynuyorum şu anda ilk görevdeyim adamlara nasıl vuracağımı bilmiyorum kılıçla ?

biraz yardım edermisiniz ?
  • ben de oyuna yeni başladım adam çok kötü tutuyor kılıcı,kafasının üstünde tutuyor,normal bir şekilde kullanamıyor mu bizim eleman kılıcı?

diğer sorunum oyun oynadıktan 5-10dk sonra atıyor beni,miniimage ile oynuyorum,patch yüklemedim,yüklersem sorunum hallolur mu?teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

ben de oyuna yeni başladım adam çok kötü tutuyor kılıcı,kafasının üstünde tutuyor,normal bir şekilde kullanamıyor mu bizim eleman kılıcı?

diğer sorunum oyun oynadıktan 5-10dk sonra atıyor beni,miniimage ile oynuyorum,patch yüklemedim,yüklersem sorunum hallolur mu?teşekkürler...

O tutuş biçimi gerçekte olan bir biçim ismi Falkonetti di hem bu kılıç haretekleri gerçekbir kılıç ustasından alınmış.

Birde arkadaşlar bu adam kurt adam falanmı oluyor?
  • walla takıldım kaldım anlamadım gitti. 3 chapter bitti biticek 2 görev tamamlanmadı deli olcam. Sewers deki Salamand in fisstech inini bastım herkesi öldürdüm belgeleri aldım. Swamp te da aynı şekilde Kampını basıp herşeyi aldım. ama olmuyor olmuyorr... nasıl geççcez bu işi!!
  • ya arkadslar ben 5 tane çiçeği abigaile götürdüm ama bu adam beni kovalıyo ne yapmam gerekiyo
  • oyuna sağ tıkla özellikler hedf bul oyunun kurulu olduğu klasöre gir player yapılandırma ayarları var oraadan anable save yazan yazıyı sil bi daha donmuyor bende de oluyodu bi daha donmuyor ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twilight377 -- 3 Şubat 2008; 0:04:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: twilight377

ya arkadslar ben 5 tane çiçeği abigaile götürdüm ama bu adam beni kovalıyo ne yapmam gerekiyo

Abigail kadın :) Yanlış kişiye götürüyorsun...
  • Arkadaşlar bu oyunda sandalyelere oturma yada yürüme tuşu yokmu?
  • Arkadaşlar sanırım yanlış ya da değişik yollar izlemişim full çözüm ing. sini de okudum yaptıklarım doğru ama hiç öyle şeyler çıkmadı.

oyunu bitiren bir arkadaş 4. Chapter ın başındaki SAVE FİLE ını rapid e ekleyebilir mi? ya da bana msn ini pm atarsa alabilir miyim?
    oyunu bitirmem gerek baştan oynamak ölüm olur. 3. chapter ı
  • beyler normalde C'ye nasıl kaydediliyor oyun ? yeni patchi yükleyemiyorum. biraz ters yüklendi

C:\\Program Files... ?
  • arkadaşlar bendeki oyunun avrupa mı yoksa amerika versiyonu olduğunu nerden anlayabilirim.amerika ise hemen avrupa versiyonunu yükleyecem
  • çözdüm olayo ohh bee tamaen rastlantı herşey tam gitmiş ;) haritada sewer de bir yeri açmamışım.. Gellet ordaymış
  • çok güzel bir oyun
  • ya kardesim abigaile verdikten sonra bitane adam geliyo seni kovalıyo hani ama ibne bi türlü ölmüyo nasıl öldürücem yada ne yapıcam
  • evet Chapter 4 e geldim sonunda ;) ama bugün oynamıcam. yordu oyun beni günde ort. 15 saat oynadım 7 gündür. biraz dinlenmem gerek !

Twilight dediğin görevi resimli koyarsan söylerim ne yapman gerektiğini.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.