Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
252.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar acil yardım oyunu bitiren hiç mi biri yok??

GOLEM ölmüyor bir türlü 15 dk dır vura vura kılıç eskidi walla..

Bir de şu Mage Tower ın anahtarı nerde? 2 msj yukarda bildiğinz bişi varsa yardım edermisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emosh

arkadaşlar acil yardım oyunu bitiren hiç mi biri yok??

GOLEM ölmüyor bir türlü 15 dk dır vura vura kılıç eskidi walla..

Bir de şu Mage Tower ın anahtarı nerde? 2 msj yukarda bildiğinz bişi varsa yardım edermisiniz?

golem'i öldür,o topladığın 10 sephirot'un geri kalanı quest'leri yaptıkça çorap söküğü gibi gelecektir.

golemi öldürmek için,ilk önce golem saldırıyorsa demirciye yaptırdığın metal çubuğu golemin bi taraflarına kesin sokmuşsun etrafında 3 tane taş var gollemin(o arazide yani)bunlara dokununca yıldırım düşüyor.hızlıca üçüne de sırayla dokun,arkalarından dokun ve yıldırım senin tepene düşmesin.Ama 3.taşa dokunduğunda yıldırım düşeceği için golemin bu üç taşın ortasındaki üçgen alanda olmasına dikkat et.Aynı dokunma işlemini 2-3 kere tekrarladığın zaman golem eşşekler cennetini boyluyor,yoksa kılıçla töbe bitmez.Keseceksen de gümüş kılıçla kes,çelik(steel) kılıç ona etki etmez.sen gümüş(witcher's silver sword diye geçer) kılıçla kes tüm insan olmayan canlıları.

• quote:

EVet delirdim bana da yardım acil.

1. Sorum - Swarp ormanında "Golem" nasıl ölüyor? 15 dk savaştık tık yok elemanda ölmüyor!!
    2. Sorum - Thaler i suçlu buldu bizimki öldürüyüm mü?
    3. Sorum - 10 tane olan şeyler kim de? 3 tanesini elemanın tekinden aldım ormandaki yerlerr yerleştirdim ama 7 tanesi nerde?
    4. Sorum - Rammeats adı çıktı ama anahtarı da aldım evine gidiyorum eleman yok hep gezmede mi nedir?

1. Golem canlı mı? Yoksa taş halde mi?
    2. Ben Thaler'la dostane konuştum. Cevabı bilmiyorum.
    3. 3 tanesi swarm'ın ortasındaki taşın içinde. Dilenciyi götürdüğün yerdeki taş. Bir yiyecek koyunca alabiliyorsun yanlız. 3 tanesi temple quarter'daki hastanenin içindeki heykelde. 1 tanesi, Dice'daki tücaarda. 1 tanesi swarm'daki Vaska adlı yaşlı kadında. 1 tanesi golem'in içinde. Sonuncuyuda dedektif veriyor.
    4. Ramsmeat sabahları inn'de oluyor. İnn'de sabaha kadar meditasyon yapınca, yanımda oluyordu.

• Arkadaşlar oyunun patchleri performans olarak katkı sağlıyor mu?
  • @h@t patchlerin performans olarak katkısını hissetmedim.Ama load-save sürelerini baya kısaltıyor.

Bu arada chapter4'e geçtim,hayırlı olsun.Son görev 2 saat uğraştırdı,salamandra ininde kikimore quen öldürdüm.Ondan önce de baya bi aksiyon vardı.chapter3 aksiyonla ağzına kadar doluydu arkadaşlar.Sakın chapter3'ü görmeden oyundan sıkılmaya felan kalkmayın.

İşte chapter4'den bi görüntü.Çok gizemli duruyor yeni mekan
     The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU]

• quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

Bu arada chapter4'e geçtim,hayırlı olsun.Son görev 2 saat uğraştırdı,salamandra ininde kikimore quen öldürdüm.Ondan önce de baya bi aksiyon vardı.chapter3 aksiyonla ağzına kadar doluydu arkadaşlar.Sakın chapter3'ü görmeden oyundan sıkılmaya felan kalkmayın.

Yeniden başlatacaksın bana şimdi eski savelerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mens Rea

quote:

sen devam et yahu.Ben chapter3'te bi görev yapamadım hem de ana görev.swamp'ta bir kaç yerde çalıştırmak için işçi lazımdı.Ama tüm dediklerini yaptım,işçileri serbest bıraktım ve quest ilerlemedi.Bug sandım,diğer quest'lere yoğunlaştım ve şimdi chapter4'teyim.Demek ki o görevin devamını chapter4'te getirecekmişim.Sen bi şans daha ver bence..

• Yahu bu woref'ler nerde, bilen var mı?
    Swamp'da 2-3 tane öldürdüm. Birinin kellesini alıp Royal Huntsman'a götürürken, bir Coccacidium'a rastladım. Onunda kellesini alıp aynı elemana götürmem gerekti. woref'in kellesini Vodyanoi Altar denen storage dalgasına bıraktım. (Aynı anda 1 tane giyilebilir eşya taşıyabiliyoruz malum :) Dönüp coccacidium'u öldürüp kellesini götürdüm. vodyanoi altar'a geri geldiğimde koca kurdun kellesi yoktu. Kayboldu sanırım. Koca swamp'ı baştan aşşağı gezdim, bir tane daha woref bulamadım ya.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Mens Rea

quote:

sen devam et yahu.Ben chapter3'te bi görev yapamadım hem de ana görev.swamp'ta bir kaç yerde çalıştırmak için işçi lazımdı.Ama tüm dediklerini yaptım,işçileri serbest bıraktım ve quest ilerlemedi.Bug sandım,diğer quest'lere yoğunlaştım ve şimdi chapter4'teyim.Demek ki o görevin devamını chapter4'te getirecekmişim.Sen bi şans daha ver bence..

Bende başka görev kalmadı işte.Ama tekrar başlayacağım sanırım :)

• ya şu sephirot toplamadayım.hasteneye gittim heykele tıklıyom yok nerde bu 3 sephirot
  • YA ARKADAŞLAR 8 adet taşı aldım Sepphire midir nedir? ama 10 sunu dedektif Raymond vericekti ama hakkın rahmetine kavuştu Semetery deki Cpryt de ne yapcam yaa taa baştan oynarsam o kadar görev heba olucak. :(
  • arkadaşlar ne baştan oynaması.Sephirotların hepsini questleri tamamladıkça alacaksınız.Zincirin halkaları gibi questler birbirine bağlı...
    Bir questte takıldıysanız hemen diğerine yoğunlaşın.Ne demek takıldım baştan oynayacağım,hiç görülmemiş şey valla.
  • quote:

YA ARKADAŞLAR 8 adet taşı aldım Sepphire midir nedir? ama 10 sunu dedektif Raymond vericekti ama hakkın rahmetine kavuştu Semetery deki Cpryt de ne yapcam yaa taa baştan oynarsam o kadar görev heba olucak. :(

Dostum, sen şimdi kalksteen'e git. O sana golemle alakalı bişeyler söyleyecek. paratoner görevi gören küçük bi demir yaptırman gerek demirci dwarf'a. sonra swamp'daki bi elf topluluğuna gidip fırtına çıkarmaları için para ödeyeceksin. O demiri golem'e yerleştirdiğinde golem canlanacak. Öldürünce üzerinden 9. sephirot çıkacak. Onu da alınca dedektifin evine git. Eğer dedektif evde yoksa, yapacak bişey yok sanırım. Ama çok büyük bir ihtimalle evde olur.

@rnw@y1235, sende hastanede shani'ye gidip, meditasyon yap. Uyanınca yanında bir rahibe dua ediyor olacak. Onunla konuş. Sonra heykele tıkla. Heykele adak olarak yiyecek sunuluyormuydu hatırlamıyorum. Tıkladığında sephirot'lar gelmez de inventory penceresi açılırsa, herhangi bir yiyeceği yerleştir.

Edit: Nette tam çözüm buldum. Verildi mi bilmiyorum ama ihtiyacı olan çok sanırım (İNGİLİZCE)
    http://r.apidshare.com/files/88173107/thewitcher_gameguide.pdf.html (R'den sonraki noktayı silin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 31 Ocak 2008; 23:47:44 >

• tşkler.. şu an 3 chapter dayım. otopsi yapınca oalylar çözüldü kendliğinden.. sanırım farklı yollardan hikaye sürebiliyor. şu an Salamander in inindeyim o hariç tüm elemanları tarumar ettim.. ;) sabah 12 den beri aralıksız dewam oyun değil gerçek sanki 4-5 gündür bilg. başından kalkamıyorm :))
  • Frp/Rpg'ler öyle yapar adamı
  • quote:

tşkler.. şu an 3 chapter dayım. otopsi yapınca oalylar çözüldü kendliğinden.. sanırım farklı yollardan hikaye sürebiliyor. şu an Salamander in inindeyim o hariç tüm elemanları tarumar ettim.. ;) sabah 12 den beri aralıksız dewam oyun değil gerçek sanki 4-5 gündür bilg. başından kalkamıyorm :))

edit:
    Bu oyunu bitiren arkadaşları tebrik ederim. yeni Trade Quarter açıldı ve nerdeyse 5 günde yaptığım kadar görev var.. sanırım daha da bitmicek. oyun bayağ vakit alıcak... süper walla Craing Assain adını yanlış yazmış olabilirim çıkana kadar oynarım ben bunu :))
  • ben boşuna demiyorum the witcher,bioshock ve god of war2 2007'nin en iyi oyunlarıdır diye.Hatta gelmiş geçmiş en iyi 10 bilemedin 20 oyun içerisine kafadan girer bu üçü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobem

quote:

Orjinalden alıntı: sedatss

quote:

(screenshot
    ragdollden)

bende burada takılıyo ! adam ilerlemiyoooooooooo

Kapıdan dışarıya çıkamıosan muhakkak bişeyleri eksik yapmışsındır

dışarı çıkmayacam ki ! interior bölümünde daha yükleme
    ekranı bitiyor adam görünüyor sonra yön tuşlarına
    basıyorum adam KIMILDAMIYOR!

Bende burda kaldım lütfen yardım edin

• Şu tür bir sorunum var
    Eve giriyorum load ediyor, adam kıpırdamıyor.Save ediyorum.End Game diyorum windowsa dönmeden, load ediyorum o zaman hareket ediyor
    Yada tam tersi, bir yere giriş çıkışlarda load lardan sonra hareket etmiyor eleman. Aynı yöntemle düzeltebiliyorum...
    Bu tür bir sorunla karşılaşan var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mithrandil245

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sedatss

quote:

(screenshot
    ragdollden)

bende burada takılıyo ! adam ilerlemiyoooooooooo

Kapıdan dışarıya çıkamıosan muhakkak bişeyleri eksik yapmışsındır

dışarı çıkmayacam ki ! interior bölümünde daha yükleme
    ekranı bitiyor adam görünüyor sonra yön tuşlarına
    basıyorum adam KIMILDAMIYOR!

Bende burda kaldım lütfen yardım edin

burda save at windowsa geri don sonra load yap duzelicektir bendede aynı sorun var ancak bole calısıyor

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.