Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
254.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deneme fırsatım olmadı , kılıca uyguladığımız meteor taşından farklı bir renk serisi eklediğimizde acaba bir önceki meteor özellikleri siliniyormu yoksa onlara ekstradan ekleniyormu ? Ekleniyorsa süper , siliniyorsa :/

Oyun toplam kaç bölüm bilen varmı ?

Orjinalden alıntı: aerich

Deneme fırsatım olmadı , kılıca uyguladığımız meteor taşından farklı bir renk serisi eklediğimizde acaba bir önceki meteor özellikleri siliniyormu yoksa onlara ekstradan ekleniyormu ? Ekleniyorsa süper , siliniyorsa :/

Oyun toplam kaç bölüm bilen varmı ?

dostum quest bölümünde chapterlar yazıyo zaten.. 5-6 tane var galba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 7 Kasım 2007; 11:15:56 >
  • Arkadaşlar oyua patchleri rahat uygulamak için orjinal almayı düşünüyordum , ama görüyorum ki insanlar çatır çatır oynuyor. İlaçlaması kolay mı yoksa orjinalini almak için ARAL 'in keyfinimi bekleyeyim.

Orjinalden alıntı: alperkurt

Arkadaşlar oyua patchleri rahat uygulamak için orjinal almayı düşünüyordum , ama görüyorum ki insanlar çatır çatır oynuyor. İlaçlaması kolay mı yoksa orjinalini almak için ARAL 'in keyfinimi bekleyeyim.

dostum boyle sorulara gerek yok bence.. seni çok sarmayacaksa herzaman orjinal oyun en iyisidir...
  • harbiden yaw yazıyordu değilmi , hiç dikkat etmedim kaçtane olduğuna .. keh komedi . oyun bukadar iyi olur . Quest sayfasına okadar çok girdim , demekki gerekli yerleri okumaktan başka kısımlara bakmamışşım :)

Orjinalden alıntı: evohan

quote:

Orjinalden alıntı: oldmember

Arkadaslar chapter 2 de golem i canlandırtıktan sonra bir türlü öldüremiyorum. Kolay bir yolu varmıdır ? 30 dakika abrtısız fast attack modda vurdum banamasın demiyor yahu ! KAfayi yicem :D

spoiler...............

kardeş etrafındaki uzun taşlara dokun kafasına yıldırım iniyo 3 kerede tamam

..............

O taşlara dokununca :D yıldırım bana çarpıyor ya ne iş ? Extradan bişimi yapmak lzm

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: evohan

quote:

Arkadaslar chapter 2 de golem i canlandırtıktan sonra bir türlü öldüremiyorum. Kolay bir yolu varmıdır ? 30 dakika abrtısız fast attack modda vurdum banamasın demiyor yahu ! KAfayi yicem :D

spoiler...............

kardeş etrafındaki uzun taşlara dokun kafasına yıldırım iniyo 3 kerede tamam

..............

O taşlara dokununca :D yıldırım bana çarpıyor ya ne iş ? Extradan bişimi yapmak lzm

haha valla bilmiyom ole bişe gelmedi başıma... ama gollemi ortaya almaya bak başka bir noktası yok yani...

• tmm tam ortaya denerimde , tam ordada olmasa golem üçgen arasına alıp yapmıstım bi kaç kez , yıldırım ban a düştü her sferinde :D :D Ve yıldırımsız nie ölmüyor ki hocam abartisiz 30 dakika fast attack ve sign kullanarak vurdum ölmedi, olmadı druidlerin oraya cektim 2 li girdik banamsın demedi bir daha deneyim bakayım

tmm tam ortaya denerimde , tam ordada olmasa golem üçgen arasına alıp yapmıstım bi kaç kez , yıldırım ban a düştü her sferinde :D :D Ve yıldırımsız nie ölmüyor ki hocam abartisiz 30 dakika fast attack ve sign kullanarak vurdum ölmedi, olmadı druidlerin oraya cektim 2 li girdik banamsın demedi bir daha deneyim bakayım

valla kesme kesenlerde varmış ama.. ben yıldırmla halletim deiğim gibi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerich -- 7 Kasım 2007; 15:11:21 >
  • oyun içindeki demircilere gittiğinizde demircinin ekranın gözüküyor upgrade yapabileceğiniz silahlar. Ben ilk başta onları satışta olan silah çeşitleri sanmıştım meğerki benim silahlarımın elimdeki taşlarla oluşturulmuş upgrade versiyonlarıymış bunu öğrenmem epey zaman aldı :) Sana sadece seçmek kalıyor hangi taş kombinasyonuyla nasıl bir kılıç ortaya çıacağı o ekranda yazıyor zaten.

Elime birkaç tane daha taş geçince tekrar bakıcam bakalım özelikler erataramı ekleniyor yoksa sıfır bir kılıçmı lazım upgrade için?
    Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
    KONFÜÇYÜS
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

oyun içindeki demircilere gittiğinizde demircinin ekranın gözüküyor upgrade yapabileceğiniz silahlar. Ben ilk başta onları satışta olan silah çeşitleri sanmıştım meğerki benim silahlarımın elimdeki taşlarla oluşturulmuş upgrade versiyonlarıymış bunu öğrenmem epey zaman aldı :) Sana sadece seçmek kalıyor hangi taş kombinasyonuyla nasıl bir kılıç ortaya çıacağı o ekranda yazıyor zaten.

Elime birkaç tane daha taş geçince tekrar bakıcam bakalım özelikler erataramı ekleniyor yoksa sıfır bir kılıçmı lazım upgrade için?

hımm ilginç bende uğrayım hemen.... daha önce gitmiştim armorer lara ama bişe çıkmamıştı sanrım
  • beast'i yani şu kırmızı dev köğeği nasıl öldürücem yaa? Yanımda sadece Abigail var. O da ölüyo zaten. Çevrem alevlerle çevrilmiş, kaçamıyorum da. İyileştirmeyi hızlandırıcı iksir içiyorum, bana mısın demiyo.

Orjinalden alıntı: Bullet

beast'i yani şu kırmızı dev köğeği nasıl öldürücem yaa? Yanımda sadece Abigail var. O da ölüyo zaten. Çevrem alevlerle çevrilmiş, kaçamıyorum da. İyileştirmeyi hızlandırıcı iksir içiyorum, bana mısın demiyo.

group attack modunu seç c ile , ben beast i 10 saniyede öldürdüm tabi bayıltarak fatality yaptım , ama dediğim gibi c ile group attack seçip öyle dene

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orjinalden alıntı: Bullet

beast'i yani şu kırmızı dev köğeği nasıl öldürücem yaa? Yanımda sadece Abigail var. O da ölüyo zaten. Çevrem alevlerle çevrilmiş, kaçamıyorum da. İyileştirmeyi hızlandırıcı iksir içiyorum, bana mısın demiyo.

group attack modunu seç c ile , ben beast i 10 saniyede öldürdüm tabi bayıltarak fatality yaptım , ama dediğim gibi c ile group attack seçip öyle dene

evt daha öncede solemiştik aynen bole ölüyo

• yok abi grup atakla gitmiyo hayvan. kaça kaça enerji biriktiri biriktire öldürdüm namussuzu. neyse ben şeyi sorcaktım. reverand ve kankaları abigail'i öldürmek istiyo ya, ben orda abigail'i korudum. olayların sonunda, reverend ve adamları öldü, abigail sağ kaldı. bi de, diğer türlü oynıyım dedim. o zaman da abigail ve reverand'ın kankaları ölüyo. sadece reverand sağ kalıyo. reverand mı, abigail mi? ben abigail'den yana kullandım tercihimi. siz naaptınız? bu seçim oyunun ilerleyen kısımlarında bişeyi etkiliyo mu acaba?
  • yaw chapter 3 'e gecmesine gecicemde , su shanni hatunun benden istedigi gorevi biteremedim , kil oldum . chp3 'e gecincede o gorev gidiyor. Hatun bende parti icin icecek birseyler istedi , herneyse istedigi seyleri buldum bulmasinada , hatuna gidince gorevi almiyor . yani gorev hakkinda hic birsey demiyor. :/ gozumden kacan birseymi var , halleden varmi bu gorevi.

Orjinalden alıntı: aerich

yaw chapter 3 'e gecmesine gecicemde , su shanni hatunun benden istedigi gorevi biteremedim , kil oldum . chp3 'e gecincede o gorev gidiyor. Hatun bende parti icin icecek birseyler istedi , herneyse istedigi seyleri buldum bulmasinada , hatuna gidince gorevi almiyor . yani gorev hakkinda hic birsey demiyor. :/ gozumden kacan birseymi var , halleden varmi bu gorevi.

yan görev mi bu... oyleyse benimde bu tarz şeyler geldi başıma.. 2. chapterdan biraz yan görev yapam dedim kime gittiysem ya konuşmuyo yada ortada yoktu.. bende bıraktım yan görev olayını şimdilik..

at eşek te yok dolan babam uraşılmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerich -- 7 Kasım 2007; 22:44:49 >
  • fist fight (yumruk yumruğa kavga) olayında bilmemiz gereken ne var? Benim bayağı enerjim gidiyo valla o kavgalarda. Bi ben vuruyorum, bi adam bana vuruyo. İmleçte yumruk işareti çıkınca basıyorum tuşa. Sonra, imleç yumruğun üste sarı + işareti çıkıyo. O sırada ne yapmak lazım?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.