Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (163. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.303
Cevap
19
Favori
249.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sirtayfun kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam. peki ilk sorum için ne öneriyorsunuz? yani tam kombonun ortasındayım bir bakıyorum arkadakiler yüzünden hp %50'ye inivermiş. halbuki geralt kılıcı 360 derece savuruyor o anda. oyundan tabii ki batman dövüş sistemi beklemiyorum ama dodge dışında bir counterattack falan olmaması sıkıntı yaratıyor. bilmediğim ya da tutorialde gösterilmeyen bir şey var mı acaba? oyunun tutorial kısmı hoşuma gitmedi, menüdeki eğitim kısmı da çok kısa şekilde yazılmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ContEmpor4ry

    Gölün hanımı barış için istedikleri neler ?

    Fast Travel da yok git gel ugraş duruyoruz.
    hocam şuradan görevler hakkında her şeyi öğrenebilirsiniz. açıklama-çözüm-ödül-hangi seçeneğin sonucu ne oluyor vs hepsi var.

    witcher.fandom.com
  • sroad kullanıcısına yanıt
    Hocam o konuda tam fikrim yok ya uzun zaman oldu oynamayalı acaba oyun zorluğunuz yüksek mi çünkü ben grup stilinde dediğiniz şeyi yaşamadım komboyu yapınca arkamdakiler dahil hepsi iniyordu. Tek önerim size fazla kişi olduğunda kaçınmak olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sirtayfun kullanıcısına yanıt
    oyunları genelde oyunun önerdiği seviyede oynuyorum hocam. eğer 3 seviye varsa (şu an hatırlayamadım) ortadaki yani normal olması lazım. grup stilinde herkese vuruyorum fakat arkadan çok acayip hasar yiyorum. arada yerimi değiştiriyorum ama çok kalabalık bir grubun arasında kalınca yine etrafımı sarıyorlar.

    şu an igniye abandım biraz crowd control için, o da epey fayda etti. bu sayede gelenlere 2 kere igni atıp sonra grup stilinde dalınca fazla hasar yemeden hepsi iniyor.

    bu arada daha 3. chapterdayım ileride oyun iyice zorlaşırsa ne olacak bilmiyorum.
  • sroad kullanıcısına yanıt
    Hocam kalabalık savaşlar için grup stilindense Igni ve özellikle Aard çok etkili oluyor. Aard’ı geliştirdiğiniz zaman düşmanlar yere düşüyor ve yere düşen düşmana direkt tek atabiliyorsunuz. Onun dışında düşmanları sürekli önünüzde tutup diğer 2 stili kullanmak da yine daha faydalı

    Zorluk için de dert etmeyin, tüm Witcher oyunlarında ilk 5-10 saatten sonra zorluk gittikçe azalır ve sonlara doğru en zor mod bile kolay gelmeye başlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    hocam igni'yi geliştirdim şu an 4. seviye oldu. aard henüz 3. daha 24 level falan olduğum için yeni yeni 2şer gümüş puan veriyor. biraz endurance ve strength verdiğim için hepsine yetişemiyorum.

    bu arada knock down olayı bana kullanışlı gelmedi çünkü evet tek atıyoruz ama 4-5 civarı ve üstü düşman/yaratık ile aynı anda mücadele ederken eğer hepsi birden yerde değilse o yerdeki 1 kişiyi keserken arkadan acayip hasar vuruyorlar. ya ben bir şeyi yanlış yapıyorum ya da oyun toplu düşmanla mücadele halinde finisher yapmaya izin vermeyecek şekilde tasarlanmış.
  • ilk rpg oyun tecrübem olacak, kolay mod ile başladım, ilginç bir ortamı var, içine çekti hemen, oradan oraya koşturuyorlar, merak uyandırıcı

    amacım hikayeye odaklanmak, videolardan hikayeye de bakabilirdim ama oynamak daha keyifli ve heyecanlı
  • josrdr kullanıcısına yanıt
    Combat sistemine sabrederseniz çok zevk alırsınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ana hikayeyi bitirdim ve 2. oyuna geçmeden önce yeni maceralar kısmında oynamaya değer bir şey var mı diye sormak istedim.


    sanırım side effects ve the price of neutrality hikayeleri cd projekt tarafından yapılan içerikler. bu ikisi gerçekten oynamaya değer mi? bunların dışındaki fan yapımı olanlardan herhangi oynamaya değer olan var mıdır?

  • arkadaşlar 2. bölümde golem'i canlandıramıyorum


    resimdeki aleti yaşlı druid'ten alacakmışız fakat konuşmalar esnasında hiç karşılaşmadım, yardımcı olabilir misiniz?


     The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU]
  • josrdr kullanıcısına yanıt

    o alet demircide yaptırılıyordu hocam. daha öncesinde ne yapıyorduk tam hatırlamıyorum ama o paratonerin demirciye yaptırıldığından eminim. oyunu hangi tarafa göre oynuyorsanız o tarafın demircisine gidin seçeneklerde görevle ilgili bir şey eklenmiş olması gerek. hatta demirci şimdi git sonra gel diyor hemen yapıp vermiyor.


    benim hatırladığım druidle ilgili olan şey ise o paratoneri yaptırıp goleme takıyorsunuz druid yıldırım düşmesini sağlıyor ama druide para vermeye gerek yok eğer eşyayı yağmurlu bir havada gidip goleme takarsanız, otomatik olarak canlanıyor golem.


    daha öncesinde druidle alakalı bir şey var mıydı hatırlayamıyorum ama witcher fandom sitesinde görevlerin açıklamalarını detaylı olarak bulabilirsiniz. sayfanın türkçe'ye çevrilmiş hali var mı bilmiyorum ben ingilizce fandomu kullandım.


    şuradan witcher.fandom.com görevin adını üstteki arama kutusundan aratıp bulabilirsiniz.


    edit: bu arada oyunda güzel armor oyunun epey sonlarına kadar yok. o yüzden para varsa 2. chapterdaki silahçıdan o armoru almanızı tavsiye ederim. 5000 oren olması lazım. zaten ileride çok para oluyor harcanamayacak kadar. eğer yan görevleri falan yaparak ilerliyorsanız para sıkıntısı hiç yaşanmıyor.


    kitaplar da çok önemli para oldukça daha önce okumadığınız kitapları alın mutlaka. arada npc'ler bilgi verebiliyor ama o şekilde bilgi bulacağım diye uğraşmak bana yıpratıcı gelmişti mümkünse kitapları ve parşömenleri alıp geçin. yaratık, bitki, iksir ve oyundaki evrenin tarihiyle ilgili bilgileri edinmek için o paraya değiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 8 Ekim 2020; 2:9:35 >




  • sroad kullanıcısına yanıt

    yok hocam ya, demirci başka muhabbetlere giriyor, şu an sadece sephirot görevi aktif, bakalım geze geze yapacağım bir şeyler

  • sepirotlar golemden alınanla beraber 10 tane olması gerek ama golemin içinden çıkanı almak için daha önce diğer hepsini toplamak gerekiyor muydu hatırlayamıyorum. ben çok sorunsuz geçmiştim o görevi. dediğim gibi verdiğim kaynaktan adım adım bakabilirsiniz.

  • sroad kullanıcısına yanıt

    teşekkürler dostum, önerdiğin kaynak ile çözdüm


    önce vaska'nın evine gitmek gerekiyormuş ardından kalkstein ardından da demirci'ye yolladı


    benim gibi bu görevde takılanlar için; https://witcher.fandom.com/wiki/The_Sentry

  • josrdr kullanıcısına yanıt

    rica ederim. tüm görevler düzgünce açıklanmış o sitede. ben genelde çözememekten ziyade seçimli olan kısımlarda diğer seçimlerin sonuçlarını okumak için kullandım. bir de oyunda doğru düzgün item olmadığı ve runelerin kullanımıyla ilgili bilgileri detaysız verdiği için o tarz şeyleri merak edip baktım.


    oyunun tutorial bilgilerini çok yetersiz buldum. bu da oyuncuyu zaten karmaşık olan oyunu çözene kadar sıkılıp bırakmaya kadar götürebilir.


    oyunun hem iyi hem kötü yanı ise görevlerde ne yapılacağı görev sekmesinden hep takip edilebiliyor. haritaya işaretlenebiliyor. bulamadım 1 saat aradım derdi yok. sadece avcılık görevlerinde avcının söylediği bölgeyi araştırmak gerekiyor ama o da zor değil çünkü bir yere giderken hep yol üstünde karşılaşıyorsun o yaratıklarla.

  • oyunu bitirdim ama fazla detaylı oynamadım. final bölümünde bayağı tökezledim ya. her saniyeyi save ettim neredeyse. bazı yerlerde acayip gerildim ve sinir oldum açıkçası ama değermiş cidden,


    ikinci oyunu daha detaylı oynayacağım ders olsun


    bu arada


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    alvin'e ne oldu? sonda aldersberg'in elindeki kolye neyi ifade ediyordu? shani'yi de merak ettim, araştırmam lazım
  • josrdr kullanıcısına yanıt

    Hocam Alvin ile Aldersberg aynı kişi Shani ise sanırsam ayrılıyordu şehirden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirtayfun -- 19 Ekim 2020; 15:19:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu oyuna bi remake ne güzel giderdi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaReD22

    Şu oyuna bi remake ne güzel giderdi

    çok çok zor maalesef.


    ayrıca cd projeckt red harici herhangi bir firma yapsa asla güzel olmaz. cd project red'de bununla uğraşacağına bize yeni the witcher 4 oyunu versin daha iyi olur :)

  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen dediğiniz gibi uğraşmazlar hocam cyberpunktan sonra the witcher 4 çalışmaları başlayacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.