Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (140. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
254.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Easy modu denediniz mi bi de ben oyuna baştan başlamadım. Belki ondandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat

Easy modu denediniz mi bi de ben oyuna baştan başlamadım. Belki ondandır.

Easy ile oyunu baştan başladım normal oyun easy oldu :) demek hard ayarda hard oyun olsa wow :)

• Kralın kızı adda yı öldürdüm bunu kurtarmanın bir yolu yok muydu ? keserken sürekli mezarı gösterdi ama giremedim mezara falan.

bir video da kurtarmışlar sanırım kesmeden koşcaz sürekli
  • kurtarılıyo ama hatırlamıyorum şimdi nasıl kurtardığımı; sene oldu oynayalı.
  • Bitirdim oyunu yardımlarınız için çok sağolun

hocam oyun bitti, oyunun sonunda 3 görev vardı 2 tanesi kaldı.Aklım kaldı onlarda büyük ustayı öldürdüm bitti oyun.Triss falan da hikaye oldu.Sondaki video süperdi.Bilmiyorum demek istediğiniz bir şey var mı?

zırh görevi arada kaynadı zırh almadığıma çok pişmanım oyunu 8k oren ile bitirdim, zırh zaten oyunun 5. bölümünde ancak alınabilir.O yüzden bir daha oynucak olursak 3. bölüm başı gibi alıcam
    edit: adda yı da kurtardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokıta -- 24 Ocak 2016; 1:28:45 >

• gece boyunca mezarinda oldurmeden ve olmeden kalabilirsek o zaman kurtuluyor. En iyi yolu su kendini koruma isaretcisi ywgni mi neydi onu basmak

Ki zaten kurtarmissin

Oyun sonunda benim tek pisman oldugum o ispanyol pokerinde krali yenememistim o kalmisti, bir daha da odasina girememistim. Bu sefer bitirince kesin yenecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 24 Ocak 2016; 8:47:50 >
  • pelerinli kullanıcısına yanıt

Ben pek poker oynamadım ya hem tam mantığı anlamadım hemde parayı riske etmek istemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyYourLost

Ben pek poker oynamadım ya hem tam mantığı anlamadım hemde parayı riske etmek istemedim

aslında güzeldi oyundaki poker eğer poker biliyorsan zaten hangi ellerin değerli olduğunu biliyorsundur, internetten bakabilirsin yoksa da. Zarları atıyorsun, zarda gelen sayıyla işte elin belli oluyor. İddiayı yükseltmek, aynı kalmak, çekilmek ya da beğenmediğin zarı tekrar atmak hakları var.. Bilmiyorum ben seviyorum diye herhalde

oyunun sonunda işte en son kralla kapışıyorsun pokerde, yenince ne aldığını merak ettim ama

• pelerinli kullanıcısına yanıt

Hatırlıyorum kral bir ara gel poker oynayalım diyodu ama yenince iyi bir şey vereceğimi sanmıyorum ya 2000 orenin lafını yaptı bana oyun sonunda, 10 bin istedim 8000 binde anlaştık kral olucak birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyYourLost

Hatırlıyorum kral bir ara gel poker oynayalım diyodu ama yenince iyi bir şey vereceğimi sanmıyorum ya 2000 orenin lafını yaptı bana oyun sonunda, 10 bin istedim 8000 binde anlaştık kral olucak birde

Öyle deme, o 2000 bir şatonun elektrik masrafı

• Grand master alvin sanırsam orayı çok belli etmediler. Ayrıca berengar ve thaleri öldürdüm 2. veya 3. oyuna etki eder mi bilmiyorum.
  • Sonunda ilk oyunundan başladım lakin kafama takılan sorular var.. Yardımcı olacak oyunu hatırlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

Chapter 1 e girdim hanın olduğu alanlardayım.. Üzerim sağdan soldan topladığım ıvır zıvırlarla dolmak üzere. Oyunda bunları saklayabileceğim özel bir kasa tarzı bir şey mevcut mu?

Satıcılara da denk gelemedim henüz, bazı şeylerin açılması keşfedebilmem için ana görev mi yapmam gerekiyor? Ana görevlerden önce yan görevlere yönelmeyi düşünüyordum..

Handa bire bir dövüşlerde para kazanılabiliyor, burada yapılan dövüşlerin bir sınırı var mı?

Bu oyunu nasıl oynamamışım bunca zaman bilemedim.. Oyun çok akıcı kalkamıyorsun başından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altaba

Sonunda ilk oyunundan başladım lakin kafama takılan sorular var.. Yardımcı olacak oyunu hatırlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

Chapter 1 e girdim hanın olduğu alanlardayım.. Üzerim sağdan soldan topladığım ıvır zıvırlarla dolmak üzere. Oyunda bunları saklayabileceğim özel bir kasa tarzı bir şey mevcut mu?

Satıcılara da denk gelemedim henüz, bazı şeylerin açılması keşfedebilmem için ana görev mi yapmam gerekiyor? Ana görevlerden önce yan görevlere yönelmeyi düşünüyordum..

Handa bire bir dövüşlerde para kazanılabiliyor, burada yapılan dövüşlerin bir sınırı var mı?

Bu oyunu nasıl oynamamışım bunca zaman bilemedim.. Oyun çok akıcı kalkamıyorsun başından

Her handa hancı saklar o itemleri. Nereye gidersen git her hancıda gözükür o item

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

quote:

Orijinalden alıntı: Altaba

Sonunda ilk oyunundan başladım lakin kafama takılan sorular var.. Yardımcı olacak oyunu hatırlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

Her handa hancı saklar o itemleri. Nereye gidersen git her hancıda gözükür o item

Eyvallah hocam, bakacağım

• Arkadaşlar şu monolith taşlarında takıldım. 10 dan 8 ini toplayabildim. Yardım edebilecek var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat

Arkadaşlar şu monolith taşlarında takıldım. 10 dan 8 ini toplayabildim. Yardım edebilecek var mı

Sonuncusunu dedektife gidince alıyorsun 9 unu toplaman yeterli. Hangisini bulamadın acaba. Golemle savaştınmı ?
  • ddsmurat kullanıcısına yanıt

bataklıkdaki devi canlandırdın mı ?
    bataklıkdaki teyzenin istediğini yaptın mı ?
    kıyıdaki tüccara 500 oren verdin mi ?
    hastanedeki kayaya meyve koydun mu?
    dedektif ile konuştun mu ?
    Kalkstein den alcan tekini de

• Savaştım. Şu druinlerin yaanındaki dikili taş ile y ile başlayan dikili taşı bulamadım.

• Bulamadıklarım Keth'aar ve Y'esath
    Mağaradaki hayaleti nasıl yenecez bir türlü yolunu bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddsmurat -- 28 Ocak 2016; 4:07:13 >

• bataklıktakı yaşlı kadın dediğiniz tuğla ustalarının yanındaki ise evet peki bu kayıp çocuğu nasıl bulacaz druinler ve perilerle konuştum onlar almamış.

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.