Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (138. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
253.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok, zaten fast travellik bir durum da yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler arkadaşlar.kaç gündür bir bölümü geçemedim kafayı yemek üzereyim. 3. Bölümün sonlarına doğru mağarada profesör ile savaşıyorum ama vücudum zehir oranı yüzde 93 olduğu için geralt çok yavaş hareket ediyor ve bende de hiç iksir yok onun için dövüşemiyorum.geriye dönük save dosyam yok ve kamp ateşi de bulunduğum mağarada yok ne yapmam lazım lütfen yardım edin

• quote:

Orijinalden alıntı: sadmert

İyi günler arkadaşlar.kaç gündür bir bölümü geçemedim kafayı yemek üzereyim. 3. Bölümün sonlarına doğru mağarada profesör ile savaşıyorum ama vücudum zehir oranı yüzde 93 olduğu için geralt çok yavaş hareket ediyor ve bende de hiç iksir yok onun için dövüşemiyorum.geriye dönük save dosyam yok ve kamp ateşi de bulunduğum mağarada yok ne yapmam lazım lütfen yardım edin

Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

• sadmert S kullanıcısına yanıt
    Simdi tam hatirlamiyorum bolumu ama cikabiliyorsan git magaradan bir uyu yoksa envanterine bir iyice bak; yanlis hatirlamiyorsam bir tane iksir butun alkol zehrini aliyordu (ama iksir etkilerini de sifirliyordu). Onun disinda tek yapabilecegin adami yakmaya calismak dovuste ama o da bir halta yaramaz cunku sen onu yakana kadar o seni on kere oldurur.

Ayrica savelerinde illaki vardir eger surekli elle ustune yazmadiysan.

Ve buradan neyi anliyoruz, alkol dostunuz degildir

• Mağaradan dışarıya çıkamıyorum ve savelerim hep kendim üzerine yaptım hiç savem yok geriye dönük ne yapacam bilmiyorum acaba hile felan yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Simdi tam hatirlamiyorum bolumu ama cikabiliyorsan git magaradan bir uyu yoksa envanterine bir iyice bak; yanlis hatirlamiyorsam bir tane iksir butun alkol zehrini aliyordu (ama iksir etkilerini de sifirliyordu). Onun disinda tek yapabilecegin adami yakmaya calismak dovuste ama o da bir halta yaramaz cunku sen onu yakana kadar o seni on kere oldurur.

Ayrica savelerinde illaki vardir eger surekli elle ustune yazmadiysan.

Ve buradan neyi anliyoruz, alkol dostunuz degildir

Mağaradan dışarıya çıkamıyorum ve savelerim hep kendim üzerine yaptım hiç savem yok geriye dönük ne yapacam bilmiyorum acaba hile felan yok mu

Birinden sadece o bölümün save dosyasını bulup baştan oynasan olmazmı ( sesli düşünüyorum şuan) bir dene istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Birinden sadece o bölümün save dosyasını bulup baştan oynasan olmazmı ( sesli düşünüyorum şuan) bir dene istersen.

Çok sukur geçtim hocam eski bir save vardı 2 saat zaman kaybettim ama şimdi bu bölümü geçtim 4. Bölüme geldim sanırım oyunun bitmesine az kaldı

Oyundayken sağ taraftan görevler bölümüne girdiğinde 5 tane chapter olduğu görünüyor birde heralde final gibi bir şey var .Oynayıpta görmek lazım bende 3. bölümün ortalarındayım.Şahsen hiç tarzım olmayan bir oyundu ama gerçekten bağımlılık yapıyormuş.Oynayanları şimdi anlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Oyundayken sağ taraftan görevler bölümüne girdiğinde 5 tane chapter olduğu görünüyor birde heralde final gibi bir şey var .Oynayıpta görmek lazım bende 3. bölümün ortalarındayım.Şahsen hiç tarzım olmayan bir oyundu ama gerçekten bağımlılık yapıyormuş.Oynayanları şimdi anlıyorum.

Hakikaten çok iyi bir oyun çok iyi sarıyor

• Arkadaşlar önerdiğiniz bir karakter geliştirme var mı? Neye ağırlık vermeliyim?
  • ACT 2 sonları ya da ACT 3 başı, (Triss'in evi de olur) türkçe yamalı save dosyasını upload edebilecek biri var mı? Format atarken yedeklemeyi unutmuşum. :(
  • bölüm 2 de vizima nın içinde gezmekten bıktım suçluyu bulamıyom yeterli delil yok diyo.

ödül için gece yarısı handaki adamla buluş diyo gidiyom buluşmaya adam yok.

kaldım sıkıldım giresim gelmiyo ne yapacam ben ilerlemiyo oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyYourLost

bölüm 2 de vizima nın içinde gezmekten bıktım suçluyu bulamıyom yeterli delil yok diyo.

han yerine ambara gitmeyi denesene hanın yanında hemen diğerine gelince ötekilerle de konuş.
  • quote:

bölüm 2 de vizima nın içinde gezmekten bıktım suçluyu bulamıyom yeterli delil yok diyo.

akşam hana git içeri gir solda bir adam var zayıf uzun boylu ismini unuttum onun ile içki iç sarhoş et zaten ekran değişicek içkiyi fazla kaçırınca bir seçenek açılacak o seçeneğe tıkla kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baddogan35

quote:

akşam hana git içeri gir solda bir adam var zayıf uzun boylu ismini unuttum onun ile içki iç sarhoş et zaten ekran değişicek içkiyi fazla kaçırınca bir seçenek açılacak o seçeneğe tıkla kolay gelsin.

Sen var ya adamsın hocam eyw sen bunu söylemesen hayatta geçemezdim ben orayı

bir de simyada çoğu şeyi yapmak için iksir istiyor iksir derken yeşil bir simgesi var diğer her şeyim tamam formülü uygulamam için istenilen ilk şey adı iksir diyo sadece bunu nereden bulabilirim acaba ?

diğer bir sorumda bataklık da ki dikili taşların içine koyulan görev eşyasını nereden bulabilirim 3 tanesine koydum ama geriye hala 4-5 tane daha taş var, kulenin kapısının açılması için onlarında içine görev eşyasını koyup yanmasını sağlamam gerekiyor sanırım.Bulduğum 3 görev eşyasını da nereden buldum bilmiyorum.Ama batıklıkda gitmediğim yer konuşmadığım adam kalmadı nerdeyse

Edit:Bir de ben okuduğum kitabları yere atıyorum satacak adam bulamadım bir türlü bir sürü para çöpe gidiyo o şekil de herkes değersiz diyo bulamadım satacak adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokıta -- 11 Ocak 2016; 19:48:21 >

• quote:

quote:

quote:

bir de simyada çoğu şeyi yapmak için iksir istiyor iksir derken yeşil bir simgesi var diğer her şeyim tamam formülü uygulamam için istenilen ilk şey adı iksir diyo sadece bunu nereden bulabilirim acaba ?

diğer bir sorumda bataklık da ki dikili taşların içine koyulan görev eşyasını nereden bulabilirim 3 tanesine koydum ama geriye hala 4-5 tane daha taş var, kulenin kapısının açılması için onlarında içine görev eşyasını koyup yanmasını sağlamam gerekiyor sanırım.Bulduğum 3 görev eşyasını da nereden buldum bilmiyorum.Ama batıklıkda gitmediğim yer konuşmadığım adam kalmadı nerdeyse

Edit:Bir de ben okuduğum kitabları yere atıyorum satacak adam bulamadım bir türlü bir sürü para çöpe gidiyo o şekil de herkes değersiz diyo bulamadım satacak adam

o 3 tane dediğin şey sephirot oluyor; nerde oldukları şu linkte yazıyor;

iksiri oluşturabilmek için kitabını okuman lazım. Yeterli bilgi yoksa yapamazsın. Ayrıca herbalist yeteneğine verirsen rahatça ot-çiçek falan da toplayabilirsin.

kitaba gelince sakallı bi cüce var kitap satıyo ona satmayı deneyebilirsin tam yeri aklımda değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Midorima

quote:

quote:

quote:

o 3 tane dediğin şey sephirot oluyor; nerde oldukları şu linkte yazıyor;

iksiri oluşturabilmek için kitabını okuman lazım. Yeterli bilgi yoksa yapamazsın. Ayrıca herbalist yeteneğine verirsen rahatça ot-çiçek falan da toplayabilirsin.

kitaba gelince sakallı bi cüce var kitap satıyo ona satmayı deneyebilirsin tam yeri aklımda değil.

Bitki topluya biliyorum bir sürü topladım,Bayada kitab okudum iksir yapabiliyorum yani daha önce yaptım bir sürü malzeme var fakat istenilen ilk şey yok onu yapamıyorum türkçe yamada iksir sadece adı malzemeler var ama iksir yok yani

• yok derken resim atsana iksiri mi oluşturamıyorsun yoksa iksir adımı yok.Seçilemiyo mu o manada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midorima

yok derken resim atsana iksiri mi oluşturamıyorsun yoksa iksir adımı yok.Seçilemiyo mu o manada?

iksir oluşturamıyorum adları var, sanırım kaliteli içki falan istiyormuş ondan yapamıyormuşum

Oyun beni çok zorladı ya boş boş çok vakit geçiyorum 18 saat oldu hala 2. kısımdayım

mezarcı cüce içkisi istedi nereden bulucam bilmiyorum.otopsi için ölüyü almam lazım handa bir tane adamdan kaliteli şarap görevi aldım 200 oren için evin için de devler çıktı 4-5 tane nasıl kesilir bilmiyorum gittim 1 kere öldüm

sephirot ları toplamaya çalışıcam bakalım ne olucak iyice karıştı oyun

Edit:Bu arada kitabların satıldığı sakallı cüceyi buldum, antikacıymış artık ona satıyorum kitabları ama çok geç gibi bir sürü kitabı daha önce yere atmıştım
    Parada bitti oren kasmanın bir taktiği var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokıta -- 12 Ocak 2016; 2:51:10 >

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.