Şimdi Ara

The Witcher dizisinden ilk fragman geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beş kitabıda okudum fragmanda ki Yenin kitaplarda anlatılan hali ilede bir alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 20 Temmuz 2019; 21:25:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemartes

oyun degil kitap uyarlamasi zaten, oyunda kitabin cok sadik bir uyarlamasi degil ayrica
    Bu diziyi kitaptan dolayı değil oyunu bu kadar popüler olduğundan dolayı çekiyorlar. O yüzden oyundaki karakterlere kitap ölçüsünde sadık kalmaları lazımdı. Triss ile yennefer i tepki gelmesin diye özellikle melez seçmişler gibi duruyor. Babaanne kılıklı trissi gördükten sonra ben nasıl bu diziyi keyifle izleyeyim? Oyununu oynayan biri diziyi zevk alarak izleyemez çünkü oyunla çok zıt olduğu noktalar var. Madalyon, kılıç taşıma şekli gibi ama bunlar oyundakinden farklı olup kitaba uygun olması sıkıntı yaratmaz. Sıkıntı Henry cavilin şişirilmiş vücudundan tut saçlarına, olmayan sakallarına kadar, babanne triss, elf veled ciri, çingene yen ve daha göremediğimiz bir sürü karakterde de böyle sıkıntılar olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 20 Temmuz 2019; 20:49:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gayet güzel görünüyor. Beklenenden bir tık daha iyi gibi geldi sanki bana..
    Evet, oyundan uyarlandı dese böyle bir Geralt da görmezdik Yenneefer da görmezdik. Yanlış anlaşılma olmasın diye, kitaptan uyarlandı ibaresi var.

• utanmasalar Jamie Foxx'a oynatacaklarmıştı Geraldı...???
  • Tam olarak aktarılabilse Game of thrones dan eksiği yok fazlası var. Umarım başarılı bir uyarlama olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance

oyunculara o kadar para vereceğine şu kalitede 10 bölümlük bir cgi dizi yapılamaz mı çokmu masraflı olur acaba ?
    Şöyle bir şey olsa hepsini sollar geçer. Şahane.

• Yennefer'e benzeyen o kadar çok güzel oyuncu bulabilirlerdi ki... Ama şu tanrının belası forced diversity ve social justice wars anlayışı yüzünden illa pakistanlı ve hintli olacak her filmde ve dizide. Yetmezmiş gibi Yennefer'i hintli yapmışlar bir de... Bu gereksiz ırklara neden bu kadar değer vermeye başladılar anlamıyorum.

• Oyunu sıkılıp bırakmıştım, dizisi nasıl olacak bakalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lanet social justice savaşçıları sizi. Lanet ünlü oynatma kompleksi olan Netflix seni. O cast hiç uymuş be? Ben niye sırf ünlü diye Geralt'a uymayan bir oyuncuyu, Yennefer adı altında Fransız sanat filmleri gibi İsrailli, Pakistanlı, Cezayirli insanların aşkını, dramını izliyorum? Siz hiç Afrika kabilelerini anlatan filmde bembeyaz İskandinav oyuncularını o kabilede oynarken gördünüz mü?

• Bu diziyi HBO'nun yapması gerekiyordu Netflix'in elinde mundar olacak
  • Çöp değil çöplük olacak bu dizi. İzlenirse de sırf oyununun hatırına izlenir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.