Şimdi Ara

The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
8
Favori
7.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Geraltın hikayesinin ilerlemesi şöyle olabilir mi
    Geralt vaşak okulunda vesemir statüsünde bir lider olur ve o okuldaki bir öğrencinin hikayesini oynayabiliriz
    Yada ne bileyim geraltı hiç bulaştırmasınlar üç oyun geralt gördük ve hikayesini bitirdik
    Cd projeckt yeni karakter tasarımlarında oldukça başarılı bir firma
    Phantom libertyde songbird tek başına dlcyi sırtladı :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Hudson51 Bende CDPROJEKT RED ekibi yine bizi şaşirtacaktır. Beklentim büyük.


    @JaReD22 Bence hikayeye kitabın ortasından girecegini düşünürsek cok büyük muazzam bir oyun bizi bekliyor :)


    Acıkcası en cok bekledigim diğer oyun Witcher Remake )))

  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    şu grafiklerde yeni witcher oyunu muazzam olur :))

    MAWI Unitedyoutube
    Performance test of the most realistic realtime forest we have created so far for Unreal Engine 5.3. Running @4k with Epic settings on RTX4090. - 100% procedural generated 4 sqkm map - Photogrammetry scanned assets - Ultra highres Nanite foliage - Lumen dynamic lighting - Virtual Shadow Maps - Full dynamic wind - Player foliage interaction - Hundreds of different assets The MW Meadow Forest will be released beginning of December on the Epic Marketplace. All our products are currently on sale! Head over to the store: https://www.unrealengine.com/marketplace/en-US/profile/MAWI+United #unrealengine #UE5 #gamedevelopment #gamedev #realtime #games #nextgen #epicgames #unrealengine5
    https://www.youtube.com/watch?v=A7tp4eg0ax8
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    UE5'in bitki örtüsü inanilmaz üst seviyede oldugunu biliyoruz. Beni korkutan sistemi bagirtmasa bari ))

  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Witcher season2 berbat ötesiydi,evreni genişledikçe hikayelerde sürünmeye başlıyor,

    CDPR Cpunk fiyaskosuda teknik açıdan ne kadar zayıf olduklarını belgeledi neticede TW3 den iyi bir hikaye çıkarmaları süpriz olur.

  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    kaliteli bir vesemir oynasak ne güzel olur ama, animesi de çok güzeldi, witcher çağının bitişini anlatan güzel bir oyun serisi, veya ilk oyunda kürelerin yenei yeni birleştiği ve witcher ihtiyacının doğduğu bir ana oyun ve witcher okullarının açılışı ve piyasada witcher ihtiyacını anlatan seri halde oyunlar gayet güzel olmaz mıydı

  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

    Ben yaratılan ilk witcherın hikayesini oynamak isterdim şahsen. O yaratılma evresi çektiği acılar witcher olduktan sonra aldığı eğitimler derken bir zaman atlaması usta witcher haliyle devam eden bir hikaye.

  • Porno Graffiti kullanıcısına yanıt
    Veya şöyle diyelim, Witcher eğitimi aldı ama gördüğü yaratıklar veya bu dünyada denk geldiği elf büyüleri ile ilgili geri dönüşler edinip yeni Witcher yetenekleri açılacak, veya yeni eğitimler almasına devam edilecek, yeni bağışıklıklar kazanacak,
    Hani dizi ve kitaplarda belirli yaratıkların özellikleri ve alt etmek için gerekenler yazar ya, işte onları yazan biz olacağız, oyunda ilerledikçe yeni kitaplar çıkacak bizden bahsedecekler
    Offf ne güzel olur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cd Project Red oyun direktörü Sebastian Kalemb yeni Witcher oyununda Geralt olacağını onayladı.

  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Yahu bu nerden çıktı yine 😀 Çok fazla baskı mı kurdular acaba illa Geralt olsun diye 🙂

    Halbuki Geralt ın hikayesi artık bitti demişlerdi. Geralt ı ben de çok sevsem de yenilik iyidir ya. Ha oynanabilir karakter olmadan olacaksa olsun yine.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CD Project Red CEO'su yaptığı açıklamada merakla beklenen Witcher 4 ve Cyberpunk devam oyunu gibi konulardan bahsetti CD Project Red’in CEO’su Adam Kiciński, Cyberpunk 2077’den sonra tamamen farklı bir oyun olan ama bir o kadar sevilen Witcher 4 için açıklamalar yaptı. Ekiplerin halihazırda Polaris kod adıyla Witcher 4 üzerinde 330’dan fazla kişiyle çalıştığını açıkladı. Ayrıca ekibin 400 kişiye ulaşmasının da hedeflendiğini söyledi. Stüdyo’nun 2024 ortasında çalışmalarını hızlandıracağını belirtti.


    Phantom Liberty’nin iyi eleştiriler almasına ve The Witcher 3’ün yeni nesil güncellemesinden 1 yıl geçmesine rağmen Witcher 4 çıkış tarihinin yakın zamana kadar gelmesi pek olası görünmüyor. Polonyalı haber sitesi Parkiet’e verdiği röportajda Kiciński, Cyberpunk’ın çıkışının sancılı ve yorucu olduğunu söyledi.Bundan dolayı merakla beklenen serinin tahminlerinden daha uzun bir sürede çıkacağını ekledi. Fakat önümüzdeki aylarda “büyük ilgi uyandırmak için” proje hakkında daha fazla ayrıntı verebileceklerini ima etti.Daha sonra, ilk olarak 2022’de duyurulan The Witcher 1 yeniden yapımının da benzer şekilde Fool’s Theory stüdyosu ile birlikte geliştirdiklerini ekledi. Ancak bu iki oyunun da çıkış tarihleri bugün itibariyle henüz açıklanmadı.


    Kiciński, Orion kod adlı Cyberpunk 2’nin çalışmalarına henüz başlanmadığını ancak planlama aşamasında olduklarını söyledi. Night City’de yeni bir maceraya atılmayı bekleyenler için Kiciński, “Şuan da ekip oluşturuluyor. Ekibin merkezini ise Boston’da bulunan North American Stüdyo çalışanları oluşturacak.” dedi.Daha sonrasında ise ekibin etrafında, Vancouver ekibini ve Polonyo merkezli geliştiricilerin desteğiyle daha büyük bir ekip inşa edilecek. Şirket önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmelerle hem Witcher 4 hem de Cyberpunk 2 hakkında da daha fazla bilgiyi bizlere sunacaktır.





    CD Projekt RED, Sony ve Microsoft gibi büyük firmalar tarafından asla satın alınmayacağını açıkladı. Sony ve Microsoft artık oyun sektörünü tamamen ele geçirmiş durumda. Her iki şirket de oyun camiasının köklü şirketlerini birer birer satın alıp bünyelerine katıyor. Bunun en büyük örneği Activision-Microsoft satın alımı. Polonyalı geliştirici CD Projekt RED, bu akıma dahil olmayacağını söyledi. CD Projekt RED (CDPR), satın alınma niyetini bir kez daha kesin bir dille reddederek, oyun endüstrisinin dinamik ortamında bağımsızlığını koruma konusundaki kararlılığını ortaya koydu. Ortada Sony’nin dahil olduğu potansiyel satın almalara ilişkin ısrarlı söylentiler dolaşıyor, ancak CDPR bağımsız kalma konusunda kararlı.


    CEO Adam Kiciński, Polonya’da yayın yapan Parkiet’e verdiği son röportajda, stüdyonun satın almalar konusundaki uzun süredir devam eden tutumunun altını çizdi ve CDPR’nin düşmanca bir devralma ihtimaline karşı güçlendirildiğini açıkladı. Kiciński, şirketin daha büyük bir kuruluşa dahil olmaya karşı direncinin sadece bir tercih meselesi olmadığını, aynı zamanda stüdyonun tüzüğüne dahil edilen düzenlemelerle de desteklendiğini belirtti. Bu koruyucu önlemler, CD Projekt RED’i yersiz devralmalardan korumak ve stüdyonun yaratıcı yönü ve iş kararları üzerindeki kontrolünü sürdürmesini sağlamak için tasarlanmış.CEO’nun yorumları, Microsoft’un CD Projekt RED’i satın alma konusunda geçmişte dile getirdiği ilgiyi de yalanlıyor. Stüdyo Sony ile satın alma görüşmeleri yaptığını kesin bir dille reddetmiş olsa da, Microsoft’un CDPR’yi potansiyel satın alma seçenekleri arasında değerlendirdiği ortaya çıktı.


    Kiciński’nin açıklaması, stüdyonun bağımsızlığına olan sarsılmaz bağlılığını yansıtıyor ve yıllarca süren sıkı bir çalışmayla elde ettikleri mevcut konumlarının önümüzdeki yıllarda daha da güçleneceğini gösteriyor. The Witcher serisi ve Cyberpunk 2077 gibi eleştirmenlerce beğenilen oyunlarıyla tanınan CD Projekt RED, stüdyonun daha da önem kazandığı bir gelecek öngörerek büyüme ve esneklik yörüngesini koruyacak.


    CD Projekt Red satılırsa bunlar tekelleşir iyice.





  • De Marke Gaming (@demarkegaming) on Xtwitter
    🚨 CD PROJEKT RED, The Witcher 4'ün şirketin bugüne kadarki en gelişmiş projesi olacağını ve yılın ikinci yarısında üretime başlamayı planladıklarını açıkladı. 🔸 Şu anda proje içerisinde aktif olarak 400 kişinin çalıştığı ve projenin ön geliştirme aşamasında olduğu doğrulandı.
    https://twitter.com/demarkegaming/status/1773425785556119850
  • 2027-28 gibi çıkar.

  • Dün gece burda icerigi paylaşmiştim.. yollamamiş neyseki sen paylaşmişsin ellerine saglik )

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.