Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt | SweetFX ve İnce Ayar Başlığı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
4
Favori
7.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/136/?

şu mod denenebilir güzel yapılmış
  • şöyle bir mod buldum grafikler 2013 deki ile aynı anladığım kadarıyla.

Birer resim ekliyeyim aynı yerden.

ŞİMDİKİ HALİ
     The Witcher 3: Wild Hunt | SweetFX ve İnce Ayar Başlığı

2013 HALİ
     The Witcher 3: Wild Hunt | SweetFX ve İnce Ayar Başlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 19 Haziran 2015; 9:12:02 >

•  The Witcher 3: Wild Hunt | SweetFX ve İnce Ayar Başlığı  The Witcher 3: Wild Hunt | SweetFX ve İnce Ayar Başlığı

The Witcher 3: Wild Hunt | SweetFX ve İnce Ayar Başlığı  The Witcher 3: Wild Hunt | SweetFX ve İnce Ayar Başlığı

• Üstadlar şu olay ne biri açık ve net açıklayabilirmi bu olay oyuna ne katıyor sanırım görüntü güzelleşiyor ama fps düşmüyormu ve ayrıca nasıl yapılıyor bu yapılışını anlatıcak biri yokmu acık acık sorularım olucak...
  • eraycoo E kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir fps kaybı olmuyor.Bulaniklik gideriyor, tonlama ayarlaması yapıyor. Yani kısacası oyuna güzellik katıyor. Daha canlı oluyor oyun. Eğer isterseniz dosyaları atabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam atarsanız dosyayı bi deneyelim bizde indirdiğim SweetFx'lerin hiçbiri orjinalinden daha güzel gelmedi gözüme birde sizinkini deneyelim
  • Dedikllerinize katılıyorum.Bu oyunda sweet fx güzel gitmiyor.Normal oyunun görüntüsü daha iyi geldi banada.Sweet fx oyuna aşırı derecede beyaz tonları katıyor.Bende 5-6 farklı kişinin paylaştığı ayarları indirdim.Gözüme tek güzel gelen bu oldu.Umarım beğenirsiniz

https://sfx.thelazy.net/games/preset/3696/
  • Dediğiniz gibi hep bi beyaz ton artışı var oysaki ben daha canlı renkler olması için deniyorum özellikle yeşil tonun canlılığını artırmak amaçlı yükledim ama güzel bir sonuç elde edemedim akşam eve gidince deneyeyim hocam paylaşım için teşekkür ederim
  • arkadaşlar selamlar witchter 3'ü illa steam'den para ile mi almamız gerekiyor birisi cevaplarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

Dedikllerinize katılıyorum.Bu oyunda sweet fx güzel gitmiyor.Normal oyunun görüntüsü daha iyi geldi banada.Sweet fx oyuna aşırı derecede beyaz tonları katıyor.Bende 5-6 farklı kişinin paylaştığı ayarları indirdim.Gözüme tek güzel gelen bu oldu.Umarım beğenirsiniz

https://sfx.thelazy.net/games/preset/3696/

Aynen bende oradaki bazı görsellere baktım gayet güzel canlı renkleri beyazlatmaktan başka bir işe yaramamış gibi sadece sizin linkini verdiğiniz görseller gerçekten bulanıklığı almış gibi görünüyor. Sadece bu ayarları beğendim bende...

• herkese selam bır konuda yardımınızı rıca edıcektım. oyunu kurdum fakat mouse hareket etmıyor yonlendıremıyorum hıcbır sekılde ne yaptıysam olmadı aynı sorunu yasayan varmı acaba yada buna bır cozumu olan? tesekkur ederım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.