Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (562. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.626
Cevap
210
Favori
845.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 560561562563564
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Teşekkürler.
    Okuyacaksınız yazmışım yanlış Olmuş. YapacaksınIz diyecektim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende oyunda baya ilerledim ancak bir sorum var oyunu bitiren arkadaşlar okusun diğerleri bakmasın morali bozulur

Lonca üyesi bir tane gözleri kör kadın var adını unuttum şimdi onunla mağarada bir taş aramaya gittik taşı bulduk görevi tamamladım oyunun bitmesine az kaldı sanırım.Yanlız şöyle ikincil görevlere baktığımda Skellige bölgesinde 3 tane görev var şimdi bunları yapmaya gitsem diğer görevlerin iptal olma olasılığı nedir daha önce başıma geldi 3 tane görevim iptal oldu başka göreve giderken ondan soruyorum.Diğer görevlerde elf bir tane büyücü var adını unuttum onun laboratuvarını araştır falan var bu ikincil görevleri yapmadan oyunu bitirsem hikayeme etki edermi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

bende oyunda baya ilerledim ancak bir sorum var oyunu bitiren arkadaşlar okusun diğerleri bakmasın morali bozulur

Lonca üyesi bir tane gözleri kör kadın var adını unuttum şimdi onunla mağarada bir taş aramaya gittik taşı bulduk görevi tamamladım oyunun bitmesine az kaldı sanırım.Yanlız şöyle ikincil görevlere baktığımda Skellige bölgesinde 3 tane görev var şimdi bunları yapmaya gitsem diğer görevlerin iptal olma olasılığı nedir daha önce başıma geldi 3 tane görevim iptal oldu başka göreve giderken ondan soruyorum.Diğer görevlerde elf bir tane büyücü var adını unuttum onun laboratuvarını araştır falan var bu ikincil görevleri yapmadan oyunu bitirsem hikayeme etki edermi ?
    Cevap veriyorum

Sisler adası görevinden önce yan görevleri yapmak lazım. Yani ikincil görevler. Kontratlar önemli değil onları sonra da yaparsın ama ikincil görevlerden bazıları yok oluyor. Dövüş ve gventler hariç

• quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

Cevap veriyorum

Sisler adası görevinden önce yan görevleri yapmak lazım. Yani ikincil görevler. Kontratlar önemli değil onları sonra da yaparsın ama ikincil görevlerden bazıları yok oluyor. Dövüş ve gventler hariç

Alıntıları Göster
    aynen sisler adasında benim bir görev iptal olmuştu öyle.İkincil görevlerden de 3 tane kalmış onların oyun sonuna etkisi varmı yapmayayım bari onları oyun bitince yaparım

• Ama saçma bitti yahu bende oyun DLC yi oynama isteğimde kalmadı

Nabarsam yapayım Ciri bir türlü ölmekten kurtalamadı oyunu bitirdikten sonra oyun gezer'e baktım seçeneklerden en az ikisini seçin ciri ölmez diyordu ee ben babasının yanına yollamadım onunla mezarlığa falan gittim o tercihleri yaptım genede öldü. her seferinde bir tane kurt adam çıkıyor karşıma bana bir soru soruyor.Cirinin babasıda ölmüş Radanya kralı ortalığı darma duman etmiş yen ile triss noldu bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 20 Eylül 2018; 18:53:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

Ama saçma bitti yahu bende oyun DLC yi oynama isteğimde kalmadı

Nabarsam yapayım Ciri bir türlü ölmekten kurtalamadı oyunu bitirdikten sonra oyun gezer'e baktım seçeneklerden en az ikisini seçin ciri ölmez diyordu ee ben babasının yanına yollamadım onunla mezarlığa falan gittim o tercihleri yaptım genede öldü. her seferinde bir tane kurt adam çıkıyor karşıma bana bir soru soruyor.Cirinin babasıda ölmüş Radanya kralı ortalığı darma duman etmiş yen ile triss noldu bilmiyorum
    kötü seçimler yapmışsın oyun boyunca. son anda değiştirebileceğin şeyler değil

• Konsolla çok uzun vakit geçiremiyorum, kesik kesik oynayarak 1 senede ana hikayeyi bitirdim. Dlc taraflarına daha geçmedim, araya horizon sıkıştırıp bittikten sonra dlc tarafına geçeceğim...

Oynadığım en iyi oyunlar arasında kendine yer etti, uzun süreçte bitirdim ve hikayeyi hazmettim. Umarım bu evreni bir şekilde sürdürürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilkerk

kötü seçimler yapmışsın oyun boyunca. son anda değiştirebileceğin şeyler değil

Alıntıları Göster
    aslında o kadarda kötü seçimlerde değildi bana göre neyse olan oldu artık
  • Oyun içi istatistik yok mu arkadaşlar ? 9 level filanım henüz bulamadım bir türlü.

• Yeni haritada dlcye geldim. Oyun muazzam güzel umarım ilerde çıkacak The Witcher direkt Türkçe çıkar.
    Yeni haritada şu sinek kapanı yaratığı kadar saçma bir yaratık yok. Asma kuşu iksirini içince zaten yaratık etkisiz kalıyor. Tek sevmediğim bu oldu.

• Hearts of Stone DLC’sini yeni bitirdim; abi o nasıl bir son, o nasıl bir final, O NASIL BİR MÜZİK...

İ-NA-NIL-MAZ!

• Daha önce bu türde pek oynamadım fakat uzun zamandır başlamak istiyordum. Bu son psn indirimi artık son fırsat bu zamlardan sonra. Büyük ihtimale 1 ve 2'yi YouTubeda izler öyle başlarım. Fakat standart sürüm ile GOWY sürümü arasında ne gibi bir fark var? 20 TL daha pahalı gowy, standart sürümle arasında içerik farkı mı var? Bir de last of us, God of War gibi birkaç gün veya haftada oynayıp bitirilecek oyunları kutulu almayı daha ekonomik buluyorum takas ya da tekrar satılabieceği için ama Gta gibi uzun yıllar oynanacak oyunları da psn den almak daha mantıklı. Bu oyun hangi tarza giriyor Gta gibi yıllarca gider mi en azından 4 çıkana kadar?

• Dostum bu oyunu 30 saattede bitirebilirsin ama yan görevleride yapayım falan dersen ve zorluk seviyesini yükseltirsen tahmini 200 saat sürebilir. Aslında bence daha uzun ama şimdi abarttın diyen olur diye polamik olmasın istedim. Bu oyun bu zamana kadar oynadığım en iyi oyun hiç tartışmasız. God of war gta falan yanında ismi dahi anılması the witcher 3 e ağır bir hakaret olarak görüyorum.

• selamlar bence goty sürümünü alın iki adet dlc içeriyor ama dlc demek hakaret olur. tam oyun diyebilirsiniz ve witcher bir oyun değildir. Bir sanat eseri baş yapıttır. Goty alın pişman olmazsınız.
  • Arkadaslar su oyunu alayim alayim diyorum ...Sonra ilk sayfaya bakiyorum gözümü o kadar korkutuyor ki ..mutagen skills alchemy kart oyunu bilmem ne...Bunları nasıl cozecem anlamıyorum. ..Belli bir sure sobra zorlanirsam oyuna verdigim para bosa gider diye urkuyorum..Oyun inanilmaz cesitli ve muazzam hikayeye sahip ..Fakat craft felan yukarda saydigim seyler yuzunden beni uğraştirir diye çekiniyorum. ...Youtube da video izliyorum Adam diyor ki "bir yaratigi öldürürken sizden düşük level bile olsa eger ona karsi olan buyuyu kullanmazsan öldüremezsin" Abi bu nasıl oyun yahu..Hakkaten iyi oldugundan suphem yok...Ama işimde gücümde adamim boyle seylerle uğraşırsam oyun bitmez ya...

Sizin fikrinizi almak istiyorum..Oyunu alsam adapte olabilirmiyim..2..3 günde 1..2 saat anca oynarım. ..Bu mutagen craft falan filani ogrenebilirmiyim..cunku ilk sayfada yazilanlardan hic birsey anlamadimOyun tr altyazili cezbediyor beni

nedir yorumlariniz ?

• asus1981 kullanıcısına yanıt
    Youtube’da bunu diyen kim bilmiyorum fakat çok abartmış, ben oyunu en yüksek zorlukta oynayıp dlcler dahil %100 yaparak platinledim, evet iksirleri doğru kullanmak kolay kesmede fark yaratıyor fakat kullanmazsan kesemezsin diye bir durum söz konusu değil. Kaldı ki eğer platin kupa kasmayacaksan en yüksek zorlukta oynaman da şart değil, oyunda zorlandığın yerde zorluğu düşürüp devam edebiliyorsun.

Witcher öyle bir oyun ki ister standart savaşçı buildi yapıp öyle çok fazla iksire simyaya kafa yormadan da oynarsın zaten yetenek ağacını ve seçeneklerini gördüğünde bunu anlayacaksın.

Aynı şekilde kart oyunu da kupa kasmıyorsan opsiyonel, istersen hiç kart oyunu oynamayabilirsin ama ben denemeni tavsiye ederim kendini gwente kaptırınca daha zorlu rakip gelsin onunla da oynayayım diyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

Youtube’da bunu diyen kim bilmiyorum fakat çok abartmış, ben oyunu en yüksek zorlukta oynayıp dlcler dahil %100 yaparak platinledim, evet iksirleri doğru kullanmak kolay kesmede fark yaratıyor fakat kullanmazsan kesemezsin diye bir durum söz konusu değil. Kaldı ki eğer platin kupa kasmayacaksan en yüksek zorlukta oynaman da şart değil, oyunda zorlandığın yerde zorluğu düşürüp devam edebiliyorsun.

Witcher öyle bir oyun ki ister standart savaşçı buildi yapıp öyle çok fazla iksire simyaya kafa yormadan da oynarsın zaten yetenek ağacını ve seçeneklerini gördüğünde bunu anlayacaksın.

Aynı şekilde kart oyunu da kupa kasmıyorsan opsiyonel, istersen hiç kart oyunu oynamayabilirsin ama ben denemeni tavsiye ederim kendini gwente kaptırınca daha zorlu rakip gelsin onunla da oynayayım diyorsun.
    Eyvallah hocam...su an fiyatı 80 lira ...Daha düşer mi sizce fiyatı

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    Merhabalar . DLC falan hepsi hiç yan görev yapmadan 70 saatte biter mi?
  • asus1981 kullanıcısına yanıt
    ich weiss nicht
  • Boylesine muazzam bir oyunda yan gorev yapmamaya karsiyim, o yuzden bilemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 560561562563564
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.