Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (415. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.624
Cevap
212
Favori
843.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler aerondight kılıcı için görevi yapıyodum. Bir tek merhamet kaldı ama internette bulduğum 2 görevi de yanlış yapmışım pek merhametli değilim :D başka merhametimi kanıtlayabileceğim görev var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mühendis kullanıcısına yanıt

Playstationtrophies sitesine bakilirsa merhamet gosterebilecegin 4 tane gorev var;
    The Beast of Toussaint (Main Quest)
    Sparing the Shaelmaar in the Tourney. (Turnuvada Shaelmaar'i oldurme)

Capture the Castle (Main Quest)
    Choose to help Roderick when he asks. (Kaleyi ele gecirme gorevinde Roderick yardim isteyince yardim et)

Mutual of Beauclair's Wild Kingdom
    Allow the basilisk to live (Basilisk'in yasamasina izin ver)

Big Game Hunter (Contract)
    Free the panther from the trap and join Beledar at the feast and ask him how his daughter is. (Avcilik gorevinde panteri tuzaktan kurtar ve sonrasinda solende Beledar'a eslik edip kizinin durumunu sor)

playstationtrophies'de yazmamislar ama bir de heykelin tasaklarini aradigimiz bir gorev vardi. Tasaklar cinsel performans verdigi icin yasli bir adam calmisti, adami yakaladigimizda tasaklar bir gecelik daha bende kalsin diye yalvariyordu, bir gece daha kalmasina izin verirsen orada da merhamet gosteriyor olabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepharoth -- 19 Ocak 2017; 11:33:48 >

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    Aynen şimdi gördüm ben de hocam başka sitelerde ilki ve sonuncu yazıyordu sadece kafam karıştı benim de. Sağolun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Striknin

Witcher 3 rezaleti derken ?

Benim mesajıma alıntı yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyleyse sen de Witcher 3'teki rezalet neymis onu acikla da hepimiz aydinlanalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

Oyleyse sen de Witcher 3'teki rezalet neymis onu acikla da hepimiz aydinlanalim

Bu oyuna bu kadar puan fazla hiç beğenmedim.gta5 candır

• Becerememiş belliki oynamayı havlıyor öyle

• İnsan gibi sorulan bir soruya hayvan gibi cevap vermeye kalkarsan cevabını alırsın seviyesiz ahlaksız karakter yetmezi seni az insan takliti yap huylanmasınlar senden
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOX B0SS

quote:

Oyleyse sen de Witcher 3'teki rezalet neymis onu acikla da hepimiz aydinlanalim

Bu oyuna bu kadar puan fazla hiç beğenmedim.gta5 candır

GTA 5 ile karsilastiracak oyun ariyorsan zaten yanlis yerdesin.
    Sleeping Dogs, Watch Dogs 2, Mafia 3 forumlarina falan bakman gerekir.
    Bir de ileride oyun ciktiginda Red Dead Redemption 2 forumuna bakabilirsin.
  • Gereksiz mesajları siliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta 5 dedi Aralarında tür farkı var bir kere hadi skyrim falan desen anlarım ama ne alaka. Ayrıca sen oyunu beğenmedin yada oynamayı beceremedin diye rezalet mi oluyor o zaman steamdeki olumlu yorum yapan 81.020 kişi haksız, oyuna onlarca ödül veren dergiler, eleştirmenler haksız bi akıllı sensin. Örneğin bende battlefield 1i sevmedim, oyun güzel ama bana hitap etmiyor oynamayıda becerebileceğimi sanmıyorum ama konusuna girip ''iyğhh rezalet'' demiyorum. Yorum yaparken düşünme yeteneğinizi kullanın.

• Oyun ingilizceyken iyiydi. Gerekli dökümanları,ilan panolarını,halkın kendi aralarında konuşmaları şöyle bir okur/dinler geçerdim. Ama Türkçe oluşuyla birlikte detay üstüne detay eklendi. Bitmeyen oyun yapmışlar. Evreni dolu doluydu zaten de dil desteğiyle mükemmel oldu. Tek şikayetim detaylar işte her gittiğim yerde ilan panolarını okuyorum meydanda konuşma yapanları dinliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Striknin

İnsan gibi sorulan bir soruya hayvan gibi cevap vermeye kalkarsan cevabını alırsın seviyesiz ahlaksız karakter yetmezi seni az insan takliti yap huylanmasınlar senden

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada

• Rogue One kullanıcısına yanıt
    Cahille tartışma kardeş zira hiç galip gelen olmadı
  • İlginç gerçekten böyle bir oyuna rezalet demek. 60 saattir oynuyorum hiç bir kötü yanını görmedim. Herşey en üst düzey yapılmış. Skyrimden bile daha iyi bazı yanları. Gta yı her türlü tokatlar. Uyku düzenimi valla bozdu sabah 7-8 e kadar oynuyorum. final haftası başlasaydım eğer kalırdım bütün derslerden :)

• quote:

Şövalyeler ile konuşuyorduk ama görevlerin arasına kırmızı renk ile Blood and Wine görevi olduğunu belirten ve "Şuraya gidip şövalyeler ile konuş" gibi bir açıklaması olan görevin açılmış olmadı lazımdı. Hearts of Stone görevleri mavi renk ile gösteriliyor, Blood and Wine görevleri de kırmızı renk ile.
    Bende öyle hatırlıyorum. Haritada kırmızı ünlemli olanlar blood and wine görevi idi bende gidip alıyordum. Ancak Nw+ da o kırmızı ünlemli görevler yok. Heart of stone lar var ama onu bitirdim tekrar. Niye böyle oldu acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeufeL-07 -- 19 Ocak 2017; 14:47:33 >
  • TeufeL-07 T kullanıcısına yanıt
    Görevler menüsünü açınca da mı hiçbir Blood and Wine görevi görünmüyor?
    Bir de NG+'ta neredesiniz?
    Blood and Wine görevlerinin başlaması için senaryoda belirli bir göreve kadar ilerlemek gerekiyor olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeufeL-07 T kullanıcısına yanıt
    B&W görevinin açılması için velen ve novigrad ana görevlerinin bitmesi lazım. YAni kısaca dandellion u kurtarmak ve cirinin hikayesini öğrenmek lazım. Ondan sonra oyun uyarı veriyor ve her hangi bir ilan panosunda konu ile ilgili kontratı bulacağınız söyleniyor..
  • quote:

Görevler menüsünü açınca da mı hiçbir Blood and Wine görevi görünmüyor?
    Bir de NG+'ta neredesiniz?
    Blood and Wine görevlerinin başlaması için senaryoda belirli bir göreve kadar ilerlemek gerekiyor olabilir.

Evet öyleymiş gerçekten. Bir arkadaş söylemiş kesin olarak. Çok teşekkürederim yardımcı olduğun için. Boş yere perişan ettim kendimi sil yükle, save değiştir, cart curt.

quote:

Orijinalden alıntı: thecobra

B&W görevinin açılması için velen ve novigrad ana görevlerinin bitmesi lazım. YAni kısaca dandellion u kurtarmak ve cirinin hikayesini öğrenmek lazım. Ondan sonra oyun uyarı veriyor ve her hangi bir ilan panosunda konu ile ilgili kontratı bulacağınız söyleniyor..

Arkadaşım çok teşekkürederim. Bunu hatırlamıyordum gerçekten. Boş yere kaç gündür uğraşıyorum. Halbuki pes edip hikayeye devam etsem karşılaşacakmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeufeL-07 -- 19 Ocak 2017; 18:48:29 >

• Merhabalar bir sorum olacak. 16 level'ım. Witcher/Efsunger gümüş ve çelik kılıç buldum. Ve kuşandım. Son kullandığım normal magic/büyülü kılıçtan -3 daha güçsüz. Oyundaki en güçlü itemler witcher/efsunger itemleri ama setler kılıç ve armorlar nasıl terfi/upgrade ettiriliyor ?
  • 
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.