Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (417. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.623
Cevap
212
Favori
842.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanırım cevabı burada var

https://m.youtube.com/watch?v=oXTL0tpFiAcBen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VerumTR -- 23 Ocak 2017; 0:40:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun bitmesine az bir şey kaldı, zorluğu Ölüm Marşı yapsam "Oyunu ölüm marşı zorluk seviyesinde bitir" trophy sini alabilir miyim acaba?

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Hayır alamazsın, o trophy için oyunun senaryosunu baştan sona en yüksek zorluğu hiç değiştirmeden oynaman gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim

• Witcher teçhizatlarının haritaları genelde tüccarlarda. Yanlış bilmiyorsam ? işaretli yerlerde herhangi bir teçhizatın şemasına denk gelirseniz yanında gelen notu okuduğunuzda teçhizatın geri kalanının yerleri ile ilgili bilgi de veriyor. Bu durumda harita aramanıza gerek kalmıyor. ? işaretli yerlerde witcher teçhizatı varsa o bölgede dağa taşa kazınmış witcher logoları bulunuyor. Efsunger hisleri ile kırmızı olarak beliriyor zaten. "mini harita da efsunger hislerini göster" ayarı açıksa mini harita da kırmızı olarak görüyorsunuz hemen.

Ben hiç bir teçhizatı bulmakta zorlanmıyorum. Hem her ? işaretine gittiğimden hemde Kart satıyorsa alırım mantığı ile her tüccara baktığımdan.. Şimdiye kadar sandıklarda Witcher teçhizatı hazine haritası bulduğumu hatırlamıyorum alayı tüccarlarda. Bazısını da dediğim gibi ? işaretlerini araştırırken buluyorum. ? işaretlerini es geçmeyin para sıkıntınız kalmaz.

• Ne kadar oynadigimi nerden gorebilirim acaba ayarlari didik didik ettim bulamadim

• 1.10-1.21 patch var, öncesinde hangisini kurmam gerekli. 1.10 patch de 9 gb küsur onu mu kurmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WITCHER -- 23 Ocak 2017; 18:40:1 >

• Arkadaşlar size expansion pack le ilgili bir sorum olacaktı.Bu yüzü olmayan bekçiyi öldürdükten sonra bir tane hiç ölmeyen heyula çıkıyor onu nasıl geçeceğiz bilen var Allah aşkına söylesin yahu 7 kere öldüm en sonunda oyundan çıktım.

Edit:Bir türlü geçemiyorum bir yardım eli uzatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinyap -- 23 Ocak 2017; 19:47:24 >
  • metinyap kullanıcısına yanıt
    Hocam görevi hatırlayamadım :S

Bu deniz fenerindeki görev mi siyah bi heyula geliyor ? Eğer o ise Yerden işaretini kullan hocam ve sürekli hareket et o sana saldırıken. Yani karşı atak yapma sana saldırdığında. Zaten Yerden işaretinin içinde yavaşlıyordu diye hatırlıyorum. Sağlam vuruyor bu arada diğer heyulalar gibi değil :) Kendine kalkan alıpta deneyebilirsin dediklerimi.
  • _EsmeR kullanıcısına yanıt
    Yok hocam orası değil orayı kolay geçmiştim.

Benim takıldığım yer hani görevi veren yabani bir adam vardı o adama karısından mor gül mü ne bulacaktın.Sonra köşke gidiliyo köşkte bir hırsızla karşılaşıyosun.Onun arkadaşı var ama ölmüş.Onu öldüren yüzü olmayan bi guardian var onu geçtim bi şekilde ondan sonra evin içine giriyorum bi tane heyula var ölmek bilmiyor yaratık çerçevelerin içine giriyor tekrar canı yükseliyor.

İlk defa yapmadığım bi görev gördüm sanırım çünkü hatırlayamadım görevi o yüzden bişey diyemiyorum hocam youtubeden baktın mı belki orda vardır. Bende merak ettim nasıl alınıyor bu görev bi bakayım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

İlk defa yapmadığım bi görev gördüm sanırım çünkü hatırlayamadım görevi o yüzden bişey diyemiyorum hocam youtubeden baktın mı belki orda vardır. Bende merak ettim nasıl alınıyor bu görev bi bakayım :)

expansion pack de olabilir belki ondan yapmamışsındır.Dediğim görevi bir tek reddit e belirtmişler.Fakat çözüme net bi cevap gelmemiş.Hocam bulursan benide bilgilendir lütfen.
    Tamam hocam bakayım bende :) Bulursam paylaşırım sizle

Hocam en sonunda buldum galiba.Deneyeceğim şimdi.

Heyula tam tabloya girerken ve canını tazelerken tabloya doğru telekinetik patlama yapıyomuşsun.En azından videoyu çeken öyle bulmuş çözümü.

Mantıklı hocam girmesini engellemek gerekiyor demekki :) Bazı yaratıklarda da böyle oluyordu :)

• Arkadaşlar başım büyük dertte.

PS Plus'a kaydettiğim Witcher 3 save dosyaların tamamına erişemiyorum. Daha doğrusu hepsi gözükmüyor.

En son PS4'ü satmadan evvel bütün oyunların save dosyalarını PS Plus'ın çevrimiçi kayıt depolama sistemine attım. PS4'ü de doğal olarak sıfırladım, fabrika ayarlarına geri döndürdüm.

Şimdi Pro'ya geçtim. Fallout 4 save dosyalarını geri getirmede sıkıntı yaşamadım misal, diğer oyunlarda da sorun yok. Nedense Witcher 3'ün bütün save dosyaları gözükmüyor.

Skellige dağlarında gezer iken, şimdi bana tekrardan şu lanet olası Bloody Baron'un ailesini bul diyor oyun =D

3 aylık ilerleme, kayıt gitti. Kafayı yiyeceğim.

Buna benzer sorunla karşılaşan oldu mu?

• Bir sorum olacakta hikaye ve yan görevlerden çok iyi anlayan arkadaşlara

Ben önüme ne görev geldiyse hep yapıyorum anladığım kadarıyla yan görevlerden bazıları ana hikayede değişiklikler yaratıyormuş. Asıl mevzuya geleyim

1-Diyaloglardaki tüm seçimlerin yarattığı etkileri görmek için oyunu toplamda kaç kere bitirmek gerekli?

2- Oyun bittikten sonra tekrar başlayacağım ana hikayeden ziyade öncelikle yan görevleri yapmak daha mı iyi olur?
    Şuan hep ana hikayeyi oynuyorum yan görevleri çok az yapıyorum

Hem Yennefer'a hem Triss'e yürümenin bedelini ağır ödedim :D nerede yanlış yaptım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANBUYUK06 -- 23 Ocak 2017; 21:8:58 >
  • CANBUYUK06 C kullanıcısına yanıt

Yürümek neysede sen Cin görevini yapmadın mı Yen ile beraber :D Bide Yen e ters cevaplar vermediğin ürece onun yanındasın ve özellikle Cin görevini yaptıysan :) Yapmadıysan haliyle sana tuzak kuruyorlar ya da sen ikisine de ters yaparsan ikisiyle de olmuyorsun :) Ama yürüdüğüne göre ters yapmamışsın :) Triss milleti toplayıp giderkenki seçimler çok önemli değildi sanırım ama Yen e nasıl yaklaştığın önemli :) Sonuçta gerçekten sevdiğin karakter o Triss te sürekli bunu vurguluyor :)

Kardeşim şöyle diyeyim şimdi forumda olduğumuzdan tam yazamadım :D ikisininde görevlerini yaptım triss ile deniz fenerinin tepesinde yennefer ilede unicorn üzerinde beraber olduk. Galiba bunlar olunca tamemen sona eriyormuş ilişkimiz sanırsam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CANBUYUK06

Kardeşim şöyle diyeyim şimdi forumda olduğumuzdan tam yazamadım :D ikisininde görevlerini yaptım triss ile deniz fenerinin tepesinde yennefer ilede unicorn üzerinde beraber olduk. Galiba bunlar olunca tamemen sona eriyormuş ilişkimiz sanırsam ?

Hahah işte şimdi oldu :D O zaman sana oyun yaptılar haliyle :) Mesela ben Triss e seni unutamadım gibisinden bişeyler söyledim gitme etme dedim ama gitti sonra Yen le mutlu bi hayat sürdürmeye başladık Ama demekki birlikte olmamak lazım :D Gerçi bu şekilde senin bağ evine Ciri gelir o sonu da merak etmiyor değilim :)

• 
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.