Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.621
Cevap
212
Favori
842.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    guclu bı kılıc bul ıyı bı armor al bı de warefolfa karsı bazı yaglar bı de buyu vardır onlarla stratejı yaparak savas ben 3. denememde öldurdum .ıyı bı sılver kılıc lazım damage ı fazla olan dene kolay olacak emınım
  • quote:

Orijinalden alıntı: uoy12345

guclu bı kılıc bul ıyı bı armor al bı de warefolfa karsı bazı yaglar bı de buyu vardır onlarla stratejı yaparak savas ben 3. denememde öldurdum .ıyı bı sılver kılıc lazım damage ı fazla olan dene kolay olacak emınım

O gorevi yaptınız mı ? Ona gore bir sey Soylicem de spoiler olmasın sonra

Normal de werewolf öldürdüm ama iste spoiler olmasın diye detay girmek istemiyorum yapmadıysan

Guzel bir silver kılıc diagram vardı onu craft edeyim dedigin gibi oyle denicem ama baya sinir oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 24 Mayıs 2015; 13:52:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• s.a arkadaşlar bu oyunda sansürlü sansürsüz versiyonu varmış sansüzsüz alabileceğim bi yer önerebilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spawn2

Biraz uzun yazıcam ama bilgilendirirseniz çok sevinirim

Saçma sorularım olabilir mazur görün 1. ve 2. seriyi oynamadım Spoiler vermem sanırım daha başlardayım. 4. Levelim.
    1. sorum = Crafting sanırım eşyalarımızı geliştirmeye yarıyor. Sadece zırhı geliştirdim armor 30 şuan. Diğer eşyaları geliştirmemizin ne gibi bir faydası ve anlamı olacak ? Çünkü garip garip şeyler var.
    2. sorum = Alcemy bölümünü hiç çözemedim zaten. Nedir anlayamadım ? Büyüleri geliştiriyor diye tahmin ediyorum ama geliştirmeye yarayan cisimleri de bulamadım.
    3. sorum = Level nasıl çabuk atlayabilirim ? Ana görev (main quest oluyor sanırım) yaparak mı atlanıyor ? (Sec questlere de gidemiyorum orda da yüksek level istiyor genelde)

Şuanda da bir cadı ile beraber yer altı gibi bir yerdeyiz. Bir tane boss var yeşil ve kayadan. (Edit : Golem) Vuruyorum vuruyorum gıdım canı gidiyor. Hakkımızda hayırlısı

GÜNCEL

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: denizlion

9,5 gb İNDİKTEN SONRA 31,5 OLAN OYUN BOYUTUNU 23,5 GB GÖSTERMEYE BAŞLADI NEDEN ACABA?.İŞTEYİM ŞUAN BENİM İNTERNET HATTINDA PROBLEM VAR AKŞAMA KADAR HAYATTA İNMEZ.ACABA İNEN 9,5 GB İLE NE KADAR OYNAYABİLİRİM BİR FİKRİ OLAN VARMI?.ONA GÖRE ARKADŞALARI TOPLAYIP EVE GİDECEĞİM.1 BÖLÜM SONRA OYUN BİTMESİN :D

Valla bilgim yok ama diger oyunlarda hep 1. Bolum civarında bitiyordu

32-9 cevap burada gizli

Lan kablosunu taktim evdekilere de ikinci emre kadar İnternet'e bağlanmama yasağı getirdim .

Saniyede 3 mb ile indiriyor valla

İnternete bağlanmama yasağı da ilginçmiş herkes bağlanmak zorunda mı oluyor öyle olunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joni.mcGain -- 24 Mayıs 2015; 14:00:10 >

• Alper A kullanıcısına yanıt
    Aynı oyunun oynamıyurz galiba harita olarka skyrimden daha büyük bir harita var ve olbildiğince dolu boyutu harita boyunun skyrme göre ayarlasan skyrimden çok daha dolu bir dünya üstelik çevre ve yan görev kısmında skyprım den kat kat daha iyi skyrimde az çicek böcek toplamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: deep8989

Aynı oyunun oynamıyurz galiba harita olarka skyrimden daha büyük bir harita var ve olbildiğince dolu boyutu harita boyunun skyrme göre ayarlasan skyrimden çok daha dolu bir dünya üstelik çevre ve yan görev kısmında skyprım den kat kat daha iyi skyrimde az çicek böcek toplamadım

Çevre ve yan görevler zaten Skyrim'den iyi ona bir şey demiyorum. Ama dungeon'lar az yada ben pek fazla dolaşmadım. Oynayış sürem 65 saate yaklaşıyor. Aralarında uçurumlar kadar fark yok ama bana bu şekilde gözüktü nedense.
  • tyfn85 kullanıcısına yanıt
    İzmirdeysen tepecikte bulabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkIsLaM87

İzmirdeysen tepecikte bulabilirsiniz

teşekkür ederim
    teşekkür ederim
  • Şimdilik idare edeceğini düşündüğüm bir başlangıç rehberi hazırladım. Zamanla detaylandırırım. Ki zaten oyunla ilgili bilmediğim şeyler de vardır, zamanla Destiny ve Bloodborne'daki gibi daha oturaklı bir rehber haline gelecektir. Bazı şeyleri de çevirmedim, örneğin skill'lerin bir kısmı, onu da yavaş yavaş ekleyeceğim.

CHARACTER

Burası karakterimizi geliştirdiğimiz kısım. Beş kısma ayrılıyor; Combat, Signs, Alchemy, General ve Mutagens.

Karakter bölümünde iki önemli detay söz konusu, birincisi Ability Points ikincisi ise Mutagens.

1- Ability Points, level atlayarak 1 adet ve haritadaki soru işareti (?) olan bölgelerdeki element taşlarını aktifleştirerek 1 adet elde ediliyor. Kullanılabilir kaç tane ability puanına sahip olduğunuzu Points Available kısmında görebilirsiniz. Tam yanındaki Points in Branch ise o bölümde açtığınız toplam skill sayısını gösterir.
    2- Mutagens, geliştirdiğimiz skill'lerle direk bağlantısı olan ve karakterimize bonus kazanç sağlayan bir eşya.

Bunlar pasif skill'ler, yani kullanmak için herhangi bir tuşa basmanıza gerek yok; ancak kullanılabilir olması için slot'a yerleştirmeniz gerekiyor.

Combat, saldırıcı gücümüzü geliştirmemizi sağlıyor.
    #Fast Attack > hızlı saldırı
    #Strong Attack > güçlü ama ağır saldırı
    #Defance > savunma
    #Marskmanship > Crowssbow saldırıları
    #Battle Trance > Adrenalin kullanımını verimli kılar

Signs, büyü güçlerimizi geliştirmemizi sağlıyor.
    #Aard, telekinetik etkisi olan itici bir rüzgar yaratır
    #Igni, ateş saldırısı yapar
    #Yrden, büyü ile tuzak kurarak düşmanı yavaşlatır
    #Quen, karakter üzerinde koruma kalkanı oluşturur ancak darbe yediğiniz an kaybolur ve tekrar yapmanız gerekir
    #Axii, düşmana stun atar yani kısa bir süreliğine dondurur

Alchemy, yaptığımız malzemeleri daha verimli kullanabilmemizi sağlıyor.
    #Brewing, yenilen ve içilen malzemelerin verimliğini artırır
    #Oil Preperation, kılıçlar için yapılan yağların verimliğini artırır
    #Bomb Creation, bombların verimliğini artırır
    #Mutation, hem mutagen'lerin verimliğini artıyor hem de güçlü düşmanlardan mutagen bulunmasını sağlıyor
    #Trial of the Grasses, zehre olan direnci artıyor

General, diğer skill'lerden bağımsız olarak genel anlamda kazanç sağlar. Örneğin vitality artırır, vitality'nin belli sürelerde sürekli dolmasını sağlar, crossbow'un gücünü artırır, zayıf, orta, ağır zırhlar için karakter değerlerini artırır, adrenalin puanınızı daha verimli kullanmanızı sağlar.
    #Sun and Stars, gündüzleri vitality'i saniyede 10 puan yükseltiyor ancak dövüş esnasında aktif değil. Akşamları ise dövüş esnasında stamina'yı saniyede 1 puan yükseltiyor.
    #Survival Instinct, vitality'e +500 ekliyor.
    #Cat School Techniques, giyilen her light armor parçası %25 critical ve %5 atak gücüne katkı sağlıyor
    #Griffin School Techniques, giyilen her medium armor parçası %5 büyü etkisini artıyor ve stamina'yı %5 daha hızlı dolduruyor.
    #Bear Scholl Techniques, giyilen her heavy armor parçası %5 vitality ve %5 strong saldırı gücü sağlıyor.
    #Steady Shot, crossbow'ların saldırı gücünü %25 artırıyor.
    #Rage Managment, stamina çok azaldığı zaman, büyüler Adrenalin'den yiyebiliyor.
    #Adrenaline Burst, Adrenalin üretimini %5 artırıyor ve büyüler adrenalin'den yiyebiliyor.
    #Focus, Adrenalin puanı iki kılıç tipini saldırı gücünü ve büyülerin etkisini artıyor.
    #Metabolic Control, zehirlenme direnç ve seviyesini artıyor.

Mutagens, oyundaki boss'lardan ve çeşitli düşmanlardan düşen, farklı seviyeleri olan eşyalar. Alchemy bölümünde detaylıca anlattım.

Skill dağıtımı yaparken önemli olan şey skill ve mutagen renkleri.

Karakter geliştirme ekranında 4 adet Mutagen slotu ve 12 adette skill slotu yer alıyor. Dört farklı skill var ve hepsinin rengi farklı. Combat kırmızı, Signs mavi, Alchemy yeşil ve Genel yetenekler ise sarı renkte yer alıyor.

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada

Sahip olduğunuz Mutagen eşyasının rengi ile Skill renklerini aynı yaparsanız Mutagen'den bonus alıyorsunuz. Üç skill slotu da Mutagen ile aynı renge sahipse o Mutagen'den %100 bonus elde ediyorsunuz.

ALCHEMY

Yani Simya, birçok farklı maddeyi birleştirerek işe yarar başka bir madde oluşturmak için kullanıyoruz. Ancak bunları yapabilmeniz için oyun içerisinde bulunun formül (formula) kağıtlarını bulmanız gerekiyor. Bu kağıtlar sayesinde yeni tarifler öğreneceksiniz. Eğer gerekli bir madde simya listenizde yoksa, demek ki o maddenin formül kağıdını henüz bulamamışsınız demektir. Bazı maddeleri ise ya satıcılardan satın alarak ya da loot olarak elde ediyorsunuz.

Tek tek kategorilerle devam edelim.

Alchemy Substance kategorisindeki eşyalar mutagen'leri içeriyor. Oyun içerisinde bulduğunuz mutagen'leri iki üst seviyesi daha var. Mavi mutagen Sign'ların (Büyü) etkisini arttırıyor, Yeşil mutagen Vitality (sağlık veriyor), Kırmızı mutagen saldırı gücünüzü artırıyor. Birçok düşmandan Lesser seviyesindeki mutagenler düşüyor, her 3 Lesser mutagen 1 tane Normal mutagen'e, her 3 Normal mutagen ise 1 tane Greater mutagen'e dönüşüyor.

Lesser Blue Mutagen +5
    Blue Mutagen (Normal) +7
    Greater Mutagen +10

Lesser Green Mutagen +50
    Green Mutagen (Normal)+100
    Greater Green Mutagen +150

Lesser Red Mutagen +5
    Red Mutagen (Normal) +7
    Greater Red Mutagen +10

Bu kategorideki Vermillion ve Albedo ise başka simyalar için gerekli olan maddeler.

Alcohol kategorisindeki maddeler adı üstünde sadece alkol içeriyor. Bende henüz Alcohest adlı bir madde var ve bu madde de başka simyalar yapmak için kullanılıyor.

Bombs kategorisi bomba yapımı için kullanılıyor. Burada düşmanın büyü gücünü engelleyen (Dimeritium), yanmasını sağlayan (Enchaned Dancing Star, Enchaned Dragon's Dream), dönüşüm geçirmesini engelleyen (Moon Dust), geniş çapta patlama yaratarak canavar yuvalarını da yok eden (Samum, Grapeshot) gibi çeşitli bomba türleri yer alıyor. Hangisine ihtiyacınız varsa onları yapıyorsunuz, elbette yeni bomba formülleri bularak, başka bombalarda öğrenebiliyorsunuz.

Decoctions kategorisi bazı özel yaratıklardan elde edilen mutagen'ler kullanılarak karakterimizin gücüne etki eden (Vitality, Stamine, Sign, kılıç kullanımı, koşma, zıplama vs.) özel ilaçlar oluşturuyoruz. Çok sayıda formül olduğu için hepsini tek tek çevirmedim, zamanla eklerim.

Örnek vermek gerekirse, oyunun başlarında öldürdüğümüz Noonwraith cadısından aldığımız Noonwraith mutagen kullanarak elde ettiğimiz Noonwraith Decoction, bize nakavt, hipnoz, donup kalma ve körlük konusunda bağışıklık kazanmamızı sağlıyor.

Ortadaki ana ürün, etrafındaki malzemelerde bu ürünü çıkarmanız için gerekli olanlar. Oyundaki craft ve alchemy sistemi tamamen bu şekilde işliyor.

Oils kategorisindeki bu maddeler sadece kılıçlar için kullanılıyor. Bu yağların hepsinin farklı farklı düşman üzerinde etkisi var. Lanetliler (Cursed), hayaletler (Specter), soyun tükenmek üzere olanlar (Relict) leş yiyenler (Necrophage), insan ve insan olmayanlar (humans ve nonhumans), canavarlar (beast), vampirler (vampire) vs.

Potions kategorisindeki maddelerde tamamen karakterinize katkı sağlıyor. Karanlıkta iyi görme, saldırı gücünü artırma, daha hızlı adrenaline, vitality, stamina elde etme vs.

CRAFTING

Oyun içerisinde satıcılardan ve loot olarak elde ettiğimiz diagram'lar (taslak şeması) sayesinde yeni armor ve kılıçları oluşturabiliyoruz. Bir kılıcı ya da amor setini yapabilmek için onun diagram'ına ihtiyacınız var. Kılıçları sadece Blacksmith'ler, armor setlerini ise sadece Armorer'lar yapıyor. Ancak kılıç ve armor seviyeleri arttıkça o seviyede craft yapabilen Blacksmith ve Armorer'da gerekiyor. Bu yüksek seviye Blacksmith ve Armorer'ları oyun size görev olarak sunuyor.

Oyundaki eşyalar 4 farklı sınıfa ayrılıyor. 2 tane de bonus sınıf var.

Common (Renksiz), Master (Mavi), Magic (Sarı) ve Witcher (Yeşil)

Relic (Turuncu) ve Other (Tam set)

Common sınıfı, en zayıf sınıf. Başlangıç itibari ile kullanılan çok fazla bir koruma sağlamayan, çoğu zaman bonus kazancı da olmayan eşyalar.
    Master sınıfı, genellikle saf dps üzerinden getiri sağlıyor. Çoğu zaman bonus getirisi de oluyor.
    Magic sınıfı, adı üstünde büyü odaklı; kullanılan büyülerin etkisini arttıran ya da büyüye karşı direnç kazandıran bonusları var.
    Witcher sınıfı, oyundaki en üst düzey sınıf. Tamamı craft edilebiliyor ve görüntüsü değişiyor. Yaratıklar için çeşitli bonuslar veriyor.

Upgrade ettikçe gelişen setlerden biri Bear Armor set

Relic sınıfı, magic'in yan kolu denilebilir, onunla benzer özelliklere ve bonuslara sahip.
    Other sınıfı ise oyunda kullanmak istediğinizde hiçbir parçasını değiştiremediğiniz tam setler için verilmiş bir isim.

Ayrıca bu sınıflar zırh ve kılıçların yanı sıra diğer birçok eşya için de geçerli. Craft yaparken hangi sınıftan malzeme istendiğine dikkat edin.

Boots kategorisinde bulduğunuz bot diagramları yer alıyor.
    Chest Armor kategorisinde bulduğunuz zırh diagramları yer alıyor.
    Crafting Component kategorisinde zırh ve kılıçlarınızı yapabilmeniz için gerekli olan maddeler yer alıyor. Buradan ihtiyacınız olanı yaparak, zırh ya da kılıcınız için gerekli olan malzemeye elde edebilirsiniz. Bu malzemeleri ayrıca satıcılardan da satın alabiliyorsunuz.
    Crossbow Bolt kategorisinde (Tatar yayı-Arbalet) crossbow okları yer alıyor. Bunlar zırh delici, kan kaybı yaratan, kör eden, patlayıcı içeriyor.
    Gauntlets kategorisinde bulduğunuz zırh eldivenlerinin diagramları bulunuyor.
    Junk kategorisinde hurdalar yer alıyor. Buradaki malzemeleri ister craft yapımında isterseniz de satmak için kullanabiliyorsunuz.
    Trousers kategorisinde bulduğunuz pantolon diagramları yer alıyor.
    Steel Swords ve Silver Swords kategorilerinde de bu kılıçlar için bulduğunuz diagramlar yer alıyor.

Ortadaki elde edeceğiniz ana ürün, Required Ingredients (Gerekli malzemeler). Bu eşyaları yaparken sağ taraftaki açıklamaları iyi okuyun. Orada eşyanın özellikleri ve istediği level yazıyor. Eğer level'a dikkat etmeden üst seviye bir armor veya kılıç yaparsanız, istenilen level'a gelene kadar kullanamazsınız.

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada

INVENTORY

Burası beş farklı kısıma ayrılıyor. Ayrıca elde tutmak istemediğiniz bir malzemeyi drop'a atarak, elden çıkarabilirsiniz. Tabii bundan bir kazancınız olmaz, öylece yere atmış olursunuz. Yere attığınız bir malzemeyi tekrar alabilirsiniz.

-Equipment (Ekipman)

Bu bölümde sol tarafta kullanmadıklarınız sağ tarafta da kullandıklarınız yer alıyor.

Kullandığınız eşyalar arasında her eşya için bir kategori mevcut. Bunları zaten belli olan şeyler detaylıca açıklayama gerek yok, sadece en altta yer alan Trophy, Saddlebags, Saddle, Horse Blinders ile ilgili açıklama yapayım.

#Trophy, bazı özel düşmanların kafaları çeşitli kazançlar sağlıyor. Mesela Griffin boss'unun kafasını trophy olarak kullanırsanız %10 oranında düşmanlarınızı parçalama şansınızı artırıyor. Noonwraith cadısının kafası insan ve insan olmayan düşmanları öldürdüğünüz takdirde fazladan %5 xp almanızı sağlıyor.
    #Saddlebags, karakterinizin taşıma kapasitesini artıyor. Ben şu ana kadar sadece tüccarlarda satıldığını gördüm. Loot olarak bulabiliyor musunuz bilmiyorum ama bulunuyordur diye tahmin ediyorum.
    #Saddle, atınız için fazladan stamine veriyor.
    #Horse Blinders, korkmasını biraz daha engelleyerek, sakin kalmasını sağlıyor.

-Usable Items (Kullanılabilir eşyalar)

Kullanılabilir eşyalar, bulduğunuz veya elde ettiğiniz bilgilendirici kağıtlar, bombalar, vitality, stamina, adrenalin sağlayan yiyecek, içecekleri barındırıyor. Notice board'lardan aldığınız tüm kağıtlar burada toplanıyor.

-Alchemy-Crafting

Bu kısımda alchemy ve craft için elinizdeki tüm malzemeler yer alıyor. Ayrıca bulduğunuz mutagen'ler de burada duruyor.

-Quest Items (Görev eşyaları)

Bu kısımda almış olduğunuz görevlerle ilgili içerikler mevcut. Bunlar kağıtlar, kitaplar, haritalar, anahtarlar, tılsımlar vs. Özellikle bazı görevler istenilen bilgi okunduktan sonra açılıyor, işte o tip görevlerde bu bölüme gelerek, istenileni okumanız gerekiyor. Tabii tamamen okuyup, okumamak size kalmış, göreve geçiş yapmak için eşyayı açmanız yeterli.

-Other (Diğerleri)

Bu kısım için ıvır zıvır kısmı denilebilir. Burada biriken ürünleri ister dismantle (Parçalama) yaparak craft malzemesi elde edin isterseniz de tüccarlara satın.

QUESTS

Görevler dört farklı bölüme ayrılıyor. Main (Ana Görevler), Secondary (Yan Görevler), Witcher Contracts (Witcher Görevleri) ve Treasure Hunts (Ödül Avcılığı). En altta yer alan kısım ise tamamladığınız tüm görevler.

Ana görevler, oyunun hikayesinin işlendiği görevlerden oluşuyor. Direk bu görevlerin üzerinden giderseniz bir süre sonra karakter seviyeniz yetersiz kalacaktır ve tıkanacaksınız. O yüzden Yan, Witcher ve Ödül görevlerini yapmak neredeyse zorunlu denilebilir.
    Yan görevler, haritada gördüğünüz tüm ünlem (!) işareti olan görevler secondary olarak geçiyor. Bunların ana hikayeye bir etkisi yok ama başka karakterlerin hikayelerini, hayatlarını öğrenmiş oluyorsunuz. Ayrıca çeşitli loot imkanları da cabası.
    Witcher görevleri, yerleşim yerlerinde notice board'lar (ilan tahtası) yer alıyor. Bazı insanlar sorunlarını ve istediklerini buraya bırakıyorlar. Bu görevler, annem, kızım, kocam vs. kayboldu, şu tepenin arkasında sesler geliyor tırsıyoruz, gizemli bir cinayet söz konusu işin içinden çıkamadık tarzı görevler oluyor. Bu görevlerin de zaten adı üstünde Witcher sezgilerimiz sayesinde altından kalkıyoruz.

Witcher contract görevlerinde fiyat konusunda pazarlık yapabiliyorsunuz. Annoyance level, karşıdaki kişinin rahatsızlığını ölçüyor. Ne kadar yüksek ise sunduğunuz teklifin kabul edilme ihtimali de o kadar düşük. Adamı sıkıntıya sokmadan teklif verin, herkes kazansın.

Ödül avcılığı, oyundaki en iyi kısımlardan biri. Keşfettiğiniz bölgelerde ya da bazı zamanlar ilan tahtalarında hidden treausure buluyorsunuz. Bu sayede oyundaki armor setlerini ve kılıçları yapabileceğiniz diagramları elde etmiş oluyorsunuz. Oyunda toplam 30 hidden treausure mevcut.

SKILL SIFIRLAMA

Keira Metz'den alacağınız Potion of Clearance eşyasını kullanarak tüm skill'leri sıfırlayıp, ability puanlarınızı yeniden verebilirsiniz. Satın aldığınız zaman Keira, hemen stoğuna yenisini koyuyor, tabii bir süre sonra koymayı keser mi bilemiyorum.

BANKA

Oyunda banka yer alıyor. Ancak bu banka sadece elimizdeki altınları crown'a (para birimi) çevirmek için kullanılıyor.

Bankanın yeri Novigrad'da, haritada mouse imleci ile yerini gösterdim. Yanlış hatırlamıyorsam 91 altını çevirmiştim en son, o da 273 crowns yaptı.

HARİTA

Oyunun haritası altı bölgeden oluşuyor. Her gittiğiniz yerde hem haritayı keşfetmek hem de karakterinizi geliştirmek için sunulan çeşitli aktiviteler var. Bunların başında soru işareti (?) ile gözüken yerler geliyor. Bu yerler keşfedilmemiş topraklar ve oralara gittiğiniz zaman Sign taşları bulabiliyor, mağaralar, yuvalar, hazineler bulabiliyorsunuz. Bunların hepsinden bir şekilde kazancınız oluyor.

Signs taşları ise her keşfettiğiniz bölgede bu taşlardan yok. Her taş bir büye tipine sahip ve bu taşı kullandığınız zaman daha önce de söylediğim gibi 1 adet Ability points kazanıyorsunuz. Ayrıca bu taşların şöyle bir getirisi de var. Örneğin Aard büyüsüne sahip bir taş buldunuz, düşmanlara stun atan bir büyü bu. Aard büyüsünün bulunduğu taşı kullandığınızda ekranda Aard Sign diye bir işaret çıkar ve altında da dakika yer alır. O dakika bitene kadar bu büyüyü daha güçlü bir şekilde kullanabileceğiniz anlamına geliyor.

Yeşil işaretler ise Signpost'lar. Bunlar oyundaki fast travel imkanı sunan yön tabelaları; ancak harita üzerinden fast traver kullanamıyorsunuz. Bunu yapabilmek için o signpost'lardan birinin yanına gitmeniz gerekiyor.

Gemi işareti bulunan yerlerde ise ufak kayıklar bulunuyor. Bunlar kullanarak deniz yolculuğu da yapabiliyorsunuz, ancak kayıklar epey narin, dikkatli sürün.

BERBER

Oyunda zaman geçtikçe Geralt'ın sakalları uzuyor. Bunlara şekil verebilirsiniz, aynı şekilde saçlarınıza da...

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfadaThe Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfadaThe Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfadaThe Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada
    The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfadaThe Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfadaThe Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 24 Mayıs 2015; 22:57:09 >

• Melkor herkes rehberini bekliyor oyunu almak için haberin olsun kardeşim;)iletmemi istediler;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu berberler nerde?adları ne?

• Bankayı bulamadım bir türlü ya. Ne gıcık.

• quote:

quote:

Biraz uzun yazıcam ama bilgilendirirseniz çok sevinirim

Saçma sorularım olabilir mazur görün 1. ve 2. seriyi oynamadım Spoiler vermem sanırım daha başlardayım. 4. Levelim.
    1. sorum = Crafting sanırım eşyalarımızı geliştirmeye yarıyor. Sadece zırhı geliştirdim armor 30 şuan. Diğer eşyaları geliştirmemizin ne gibi bir faydası ve anlamı olacak ? Çünkü garip garip şeyler var.
    2. sorum = Alcemy bölümünü hiç çözemedim zaten. Nedir anlayamadım ? Büyüleri geliştiriyor diye tahmin ediyorum ama geliştirmeye yarayan cisimleri de bulamadım.
    3. sorum = Level nasıl çabuk atlayabilirim ? Ana görev (main quest oluyor sanırım) yaparak mı atlanıyor ? (Sec questlere de gidemiyorum orda da yüksek level istiyor genelde)

Şuanda da bir cadı ile beraber yer altı gibi bir yerdeyiz. Bir tane boss var yeşil ve kayadan. (Edit : Golem) Vuruyorum vuruyorum gıdım canı gidiyor. Hakkımızda hayırlısı

GÜNCEL

1. Xraft için o şeyin nasil yapildigini öğrenmenin lazim onlarda haritadaki ?işaretlerinden veya marketten bulursunu

• Ellerine saglık

Oyunda tek düze veya nasıl desem off yine mi aynı sey dediğimiz tek olay birini takip ederken illa birileri saldıracak o takip ettigimiz köşede bekleyecek biz de hepsini öldürcez

• Arkadaşlar valla merak ettim benim gibi ps4u olup maddi durum yüzünden bu oyunu alamayıp sırf merak yüzünden bu konuyu takip eden var mi acaba ?

Arkadaşlar birde bende internet yok bu oyunu alsam güncelleme olmadan gta5 gibi rahat oynayabilirmiyim ?

Herkese iyi oyunlar...

• Arkadaşlar şunları nasıl öldürüyoruz kılıcı çekmiyor suda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 24 Mayıs 2015; 16:08:23 >
  • Onu ben de bulamadım peşime takiyorum biraz dolaştırıp hemen loot un yanına gelip dalıyorum suya sonra kaçıyorum

• selam arkadaşlar benim oyun versiyonu 1.01 gözüküyor ama 1.02 çıkmış güncellemeleri kontrol et dediğimde güncel diyor. bu sıkıntyı nasıl giderebilirim.?
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    ben onları crossbow' la öldürüyorum fakat başka nasıl yöntemler var bi fikrim yok .
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.