Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (977. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.554
Cevap
197
Favori
924.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 975976977978979
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkür ederim hocam birde zahmet olmazsa en iyi setleri belirtebilirmisinz kurt okulu ayı griffin falan pek birşey anlamadım :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al Swearengen kullanıcısına yanıt
    Malum yolla kurduğunuz oyunun sürümü çok eski değilse mevcut save ile devam edebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulkan

    2 türlü yapılır.
    Envanterinizde kılıç onarım kiti varsa ona tıklayıp tamir etmek istediğinz kılıcın da üstüne tıklayacaksınız. Bu onarım kitlerinin seviyeleri var. Biri %15, biri %40 diğeri %90 oranında tamir ediyor. Zırhların olduğu kısımda da zırh onarım kitleri var aynı şekilde. Bunların üzerine gelip duraksadığınızda açıklamaları yazar zaten.

    Diğer yöntem de demirci ya da zırhcılara gitmek. Yaklaştığınızda haritada simgeleri görünür. Diyaloğa girip "benim için birşey işlemeni etmeni istiyorum" yazana tıkladıktan sonra kuşandığınız tüm ekipmanı tamir ettirebilirsiniz. Tek tek kılıçları da seçerek tamir ettirebilirsiniz ya da ortada belirttiği tuşa basarak (playstation için kare, xbox için x) tüm hasarlı ekipmanı tamir ettirebilirsiniz.


    2.yöntemle hallettim hocam çok teşekkürler...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaReD22

    Oyunda soru isaretlerinden çıkan zırhlar silahlar diyagramdan yapılanlardan daha mı iyi beyler ?

    Witcher gear setler herzaman daha iyidir özellikle büyük usta setleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaReD22

    Teşekkür ederim hocam birde zahmet olmazsa en iyi setleri belirtebilirmisinz kurt okulu ayı griffin falan pek birşey anlamadım :)

    Şöyle anlatayım hocam oyunda 3 tane witcher seti var bunların diagramlarını görevlerden soru işaretlerinden ve demirci - zırhçılardan alıp tamamlıyorsun ayı seti ağırdır ama dayanıklıdır zor ölürsün yavaş hareket edersin kullanmasını bilirsen en iyi zırhtır ayı okulu seti diğeri kedi okulu bunun tam tersi ' grifin ise ikisinin ortası , birde kurt okulu varmış ben onu bulamadım son sürümde kaldırmışlar galiba , demircilerde veya zırhçılarda şunun bunun 3.4. Haritası yazılı bir parşömen görürsen al ve oku görevler kısmında hazine avları kısmına eklenir zaten oradan görevi takip et ve seti tamamla bu kadar basit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkiimer -- 27 Ekim 2017; 14:15:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi witcher setleri en iyileridir. Witcher techizatları içinde en iyisi hangisi diyorsanız aslında net bir cevabı yok. Hepsi iyidir çünkü , her birinin kendine has güzellikleri, ek bonusları vardır ekipmanları rün taşlarıyla da bezediğinizde daha iyi oluyor. Kendi tarzınıza göre seçeceksiniz.
    Oyunda 3 çeşit zırh türü vardır; hafif, orta ağırlıkta ve ağır zırh techizatları.

    Kedi okulu seti hafif techizattır. Az hasar emer ama karakterin enerji yenilenmesini arttırır. Hızlı saldırı ve işaret ağırlıklu buildlerde etkilidir, seti tam takır kuşandığınızda bonusları vardır. Darbelere karşı orta ve ağır setlere göre daha dayanıksız olduğu için hızlı saldırı ve oldukça hareketli ve kaçınarak bir combat tarzı benimsemeniz lazım.

    Oyunun başında verilen Kaer Morhen seti, HoS eklentisiyle gelen Viper set, griffin ve kurt okulu setleri de orta ağırlıktadır. Hafif olana göre daha çok hasar emer ama enerji yenilenmesi biraz daha yavaştır. Hafif ve ağır setin ortasında yer alır. Güçlü saldırı, hızlı saldırı ve işaretler bir arada dengeli bir build. Ben devamlı Kaer Morhen setini kullanıyorum yani orta ağırlığı benimsedim zamanla. Kaer Morhen ve Viper setin hastasıyım, gerisi yalan benim için. İlk başlarda kediciydim sonradan vazgeçtim. Farkettim ki benim tarzıma orta ağırlık daha yatkın.

    Ayı okulu seti de ağır zırh techizatıdır. Darbelere karşı en dayanıklısıdır ama enerji yenilenmesini de oldukça yavaşlatır. Bu sette daha fazla güçlü saldırı odaklı ilerleyebilirsiniz. Tabi yine özellikle bossfightlarda hareketli olmanız yararınıza olur ama ağır zırh olduğu için biraz daha rahat olabilirsiniz.

    Kendi oyun ve combat stilinizi oluşturup benimsedikten sonra bu setlerden birini kuşanın. Ardından kahverengiyle belirtilen kabiliyetlerden (perk) stilinize uygun olanı alın ve soketlerden birine yerleştirin. Kediokulu teknikleri, griffin okulu teknikleri ya da ayı okulu tekniklerinden biri. Diğer soketlere de atak ve işaretlerden oluşan kabiliyetleri ekleyerek kendi zevkinize göre buildi oluşturabilirsiniz.

    Witcher techizatlarının diyagramlarını hazine avı sekmesindeki görevlerden bulabilirsiniz. Bu görevlerin de açılması için satıcılarda , demirci ve zırhcılarda ! işaretiyle gösterilen kağıtları satın alıp okumanız lazım. Yani karşılaştığınız her yeni satıcıyla diyaloğa girip dükkanını dikkatle incelemenizi öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 27 Ekim 2017; 14:44:36 >




  • bu anlattıklarını bu konudaki çoğu kişi anlamayacaktır resmi çeviriyle oynadıklarından dolayı çünkü terimlerin hemen hemen hepsi farklı
  • Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada daha önce paylaşıldımı bilmiyorum ama video harika :) favorim 3:05 te başlayan sahne

  • Arkadaşlar ben ps4 te 1.50 sürümünde oynuyorum , kurt okulu techizatlarının haritasını bulamadım bir türlü , hattoriye (novingrad'taki yanan alevin karşısındaki armorer) gittim yok onda , yeni sürümde yok mu yoksa bende bug mu var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 - 3 gündür hayattan koptum en sonunda bitti oyun 2 tane dlc var onları da bitircem verdiğim paranın her kuruşu helal olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asdasdqwertyveyaalxyvance A kullanıcısına yanıt
    Oyunu 2-3 günde bitirdiysen helal olsun sana. İlk oynadığım zaman tam 2-3 ayda anca bitirmiştim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dogukahn

    Oyunu 2-3 günde bitirdiysen helal olsun sana. İlk oynadığım zaman tam 2-3 ayda anca bitirmiştim.

    steam den baktım 36 saat oynamışım ama hep ana görevleri yaptım yan görevlerle pek ilgilenmedim
  • asdasdqwertyveyaalxyvance A kullanıcısına yanıt
    Ben oyunun suyunu çıkarana kadar oynarım. İstisnalar hariç yan görevler bitmeden ana hikayeyi bitirmem. Özellikle The Witcher serisinde her görevin ayrı bir hikayesi var.
  • Ben haritadaki soru işaretleri dahil, her taşın altındaki toplanabilecek her şeyi toplayıp sattım. Yer kaplamayan simya malzemeleri duruyor tabi. B&W dlc si duruyor, onu ve toussand mapini temizlemedim daha. Modsuz orjinal bir şekilde oynadım, 131 saat görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 117 saatte tüm soru işaretlerini değil ama önemli olanları, yolumun üstünde olanları ve bulunduğum yere yakın olanları toplayarak ve 2 tane normal yan görev ile diğer tüm gwent görevlerini atlayarak ek paketlerle birlikte bitirdim.

    Hemen NG+'ya başlamalı mı yoksa biraz ara mı vermeli? 52. level'ın sonundayım.

    Hep ertelemiştim bu oyunu, eski bir RPG-FRP fanı olarak böylesine güzel yan görevlere sahip başka bir oyun görmedim. Her şeyiyle çok iyiydi. Birkaç ufak bug hariç mükemmel bir oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 29 Ekim 2017; 13:36:13 >
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Hocam bir süre ara ver özlem oluşsun sonra ng+ başlarsın hemen başlarsan bıkkınlık duyabilirsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Öyle yapayım. Ya da arada sırada oynayayım en baştan. Sağolasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    Öyle yapayım. Ya da arada sırada oynayayım en baştan. Sağolasın.

    Hocam NG+'ta bir de Gwent'i atlama derim.Çözdüğün zaman mükemmel eğlenceli bir oyun gerçekten Wild Hunt'ı Gwent'e bulaşmadan bitirenler çok şey kaçırıyor kesinlikle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 29 Ekim 2017; 14:7:39 >
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    NG'de Gwent oynayarak da kazanabileceğim bir şey varsa oynadım, onun dışında ne kart kazanmayla ne de görevlerle ilgilendim. Ben de oynarken NG+'da uğraşırım diyordum. Eğlenceli buluyorum aslında, oyuna ilk başladığımda her şeyini öğrenirim, tüm kartları toplarım diyordum, ta ki başka desteler de olduğunu öğrenene dek. Hepsini öğrenemeyeceğimi düşündüğümden ve görevleri de çok beğendiğimden es geçtim. Ama şimdi yeniden başladım ve tüm kartları toplamaya çalışacağım.

    Eyvallah.
  • 
Sayfa: önceki 975976977978979
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.