Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (942. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
950.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 940941942943944
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda tüm dlc'Ler le beraber oyunu bitirebildim. 1 sene sürdü :)
  • sernor S kullanıcısına yanıt
    Benimde 3 ay sürdü. Bitmesin diye oyunu yarıda bırakıyordum, siliyordum 2 hafta yüklemiyordum. Öyle öyle sonunda bitirdim.

• Mutlaka izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 24 Temmuz 2017; 22:48:15 >

• Şimdi ben bu sweetfx ve modları kurdum gayet güzel oldu fakat ekran kartında 5-6 derece ısı artışı gözlemledim. Bir de diyalog seçimi yaparken ekran bir kaç saniye buğulanıyor. Mods klasörünü silmem modları kaldırmaya yeter değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Jeremy

Şimdi ben bu sweetfx ve modları kurdum gayet güzel oldu fakat ekran kartında 5-6 derece ısı artışı gözlemledim. Bir de diyalog seçimi yaparken ekran bir kaç saniye buğulanıyor. Mods klasörünü silmem modları kaldırmaya yeter değil mi?

Sadece o modun klasörünü silmeniz yeterli.
  • Ya o bugulanma bi ara bende de oluyordu, sonra neden bilmiyorum kendiliginden duzeldi
  • Hangi modu kaldırmak isterseniz ana dizinde Mods\ içerisinde ismi mod ile başlayan klasörü silmeniz yeterli oluyor genelde. Texture değiştiren ve görselliği, detayı güzelleştiren modlar yüklüyse ısı artışı normaldir. Sonuçta ekran kartına daha fazla yük biniyor. Bu durum bir sorun teşkil etmez.

Ara sahnelerdeki buğulanma ve bekletme çok fazla mod yüklendiğinde oluyor benim bildiğim kadarıyla. Özellikle texture değiştiren modlar. Hepsini kaldırmak yerine kendi zevkinize göre en gerekli olanları tutup olmasa da olur dedikleriniz varsa kaldırırsanız iyi olabilir. Düşük ihtimal ama sweetfx de sorun çıkarabilir, ilk önce onu iptal edip deneyebilirsiniz.
    Hâli hazırda 37 mod yüklü bende, herhangi bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

Hangi modu kaldırmak isterseniz ana dizinde Mods\ içerisinde ismi mod ile başlayan klasörü silmeniz yeterli oluyor genelde. Texture değiştiren ve görselliği, detayı güzelleştiren modlar yüklüyse ısı artışı normaldir. Sonuçta ekran kartına daha fazla yük biniyor. Bu durum bir sorun teşkil etmez.

Ara sahnelerdeki buğulanma ve bekletme çok fazla mod yüklendiğinde oluyor benim bildiğim kadarıyla. Özellikle texture değiştiren modlar. Hepsini kaldırmak yerine kendi zevkinize göre en gerekli olanları tutup olmasa da olur dedikleriniz varsa kaldırırsanız iyi olabilir. Düşük ihtimal ama sweetfx de sorun çıkarabilir, ilk önce onu iptal edip deneyebilirsiniz.
    Hâli hazırda 37 mod yüklü bende, herhangi bir sorun yok.

37'mi ? Hangi modları kullanıyorsunuz.

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

Benim bunlar.

• 5 6 mod yüklü hatta oyun başlatılırken axii modda hata var deyince onu da sildim. Sweetfx .txt olarak indi ve sweetfx configurator adlı program ile ayarları yükleyip oyunu açtı. Olmazsa bir de önceki ayarlarla deneyeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyunun yavaş bitmesini sağlayan taktiklere açığım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 25 Temmuz 2017; 17:21:25 >
  • Teşekkürler.
  • Bu anlattıklarınıza göre sorun modlardan ziyade sweetfx yüzünden olmuş gibi gözüküyor. Tavsiyem sweetfx yerine reshade kullanmanızdır. Nexusta çok güzel reshade presetleri paylaşılıyor onlara bakabilirsiniz.
    İçlerinden 2 tanesini özellikle tavsiye ederim.

E3 FX;

Nexus Mods :: The Witcher 3
    E3FX
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/23/?

E3 Dodgesystem, E3 Quen gibi harika modları yapan arkadaşın (DreLL47) birkaç ay önce hazırlayıp paylaştığı reshade;

DreLL's Reshade
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2267/?

• Akşam onlara da bakayım teşekkürler. Yani zayıf bir sistem olsa derim grafikleri kaldırmıyor. RX580 8GB ile Ryzen 5 1500x var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • loneliny kullanıcısına yanıt
    Görevden göreve koşmak yerine geniş ölçekli keşif odaklı oynamanızı öneririm.

Önceki sayfalarda şu mesajımda anlatmaya çalıştım bakınız;
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=127816831

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 25 Temmuz 2017; 14:49:53 >
  • Bu arada zaman zaman bahsettiğim, E3 hud'n ui mod isimli büyük mod projesi günden güne iyiye gidiyor, güzel ilerliyor.

E3 2014 tanıtımlarındaki arayüz, envanter yönetimi, meditasyon, radial menu (hızlı erişimde işaretleri okları vb seçtiğimiz kısım), font, harita ve mini harita, menü arkaplanı gibi birçok detayı geri getirecek harika bir çalışma. En az oyunun çıkışı kadar bunun yayınlanacağı günü büyük heyecanla bekliyorum.

Takip için konu;

Son 5 sayfaya bakarsanız ne kadar ilerleme olduğunu görebilirsiniz.
    Ben yine de imgur a yükledikleri resim albüm linkini ve birkaç ekran görüntüsünü eklemek istiyorum.

Albüm linki;
    Imgur
    E3 Hud 'N' UI mod
    http://imgur.com/a/3vf1E

Son 2-3 sayfada paylaştıkları ekran görüntüleri;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 25 Temmuz 2017; 17:34:42 >

• Hocam gecen bahsettiginden beri heyecanla bu modu bekliyorum ben de. Su e3'de gosterdikleri preparation kismini falan da dahil etseler tadindan yenmez bu mod
  • Örneğin Oxenfurt da ki demircinin haritada ki işareti biraz yanından uzaklaşınca kayboluyor. Bunun sebebi nedir? Keşfettiğimiz yer neden haritada kayboluyor?
  • loneliny kullanıcısına yanıt
    Sebedi yapımcının o şekilde ayarlaması. Sadece Oxenfurt değil tüm bölgelerde durum aynı. Sadece dibine kadar yaklaştığınızda görünüyor haritada, uzaklaşınca kayboluyor.
    Oyunda karşılaştığınız her satıcı, tüccar, demirci vs nin yerinin haritada kaydedilmesi sisteme bir yük bindirebilir diye böyle bir yola gitmişler sanırım.

Direkt bu olayla ilgili olmasa da bir mod var, tüm görev işaretlerini haritaya ekleyen bir mod.

All Quest Objectives On Map;

All Quest Objectives On Map
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/943/?

Download (manual) kısmından Full version olanını indirmeniz gerekiyor.
    Sizin sorununuzu çözecek asıl dosya ise yine aynı yerde hemen altında bulunan "modGenericMerchantsFix-1.12.zip ZIP content preview" yazan dosya.
    Yani belirttiğim 2 dosyayı da indirip oyunun ana dizininde Mods klasörüne atmanız gerekiyor. Böylelikle sorun çözülecektir.

• O değilde

En çok eğlendiğim şu HS deki Olgierd'in biraderini düğüne götürdüğümüz görev. Ballı şekerparem Özledik be Rivialı. Keşke bitirmeselerdi şu seriyi.
  • 
Sayfa: önceki 940941942943944
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.