Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (935. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.555
Cevap
197
Favori
924.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 933934935936937
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Düşünmeden alın. İki DLC de tek başına oyun gibi. Blood and Wine zaten 30 saat civarı bir oynanış süresi sunuyor. Yeni karakterler, yeni yerler ve yine müthiş hikayeler var. Yaz indiriminde ikisi birlikte (expansion pack) 23-24 liraya kadar düşmüştü.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum, ben de yıllardır nvidia ekran kartı kullanırım, geforce experience uygulaması gerçekten kötü. İndiridiği sürücüyü bazen yüklerken yarıda bırakıp donabiliyor. Ayrıca oyunları optimize falan ettiği yok, sırf yeni ekran kartı satın alsınlar diye bazı ayarları kısık öneriyor gibi geldi bana.

    Hocam yukarıda önerdiğiniz ayarların bazılarını yaptım ve o site güzelmiş gerçekten teşekkürler.

    Nvidia denetim masasından aşağıdaki gibi ayarladım;
    Bağlantılı optimizasyon: Açık
    Doku süzme, kalite: Yüksek kaliteli
    Doku süzme, eşyönsüz örnek optimasyon: Kapalı
    Doku süzme, Negatif LOD tercihi: Durdur
    Doku süzme - trilineer optimizasyon: Kapalı
    Düşey senkronizasyon: Uyarlamalı
    Eşyönsüz süzme: 16x
    Gölgelendirici önbelleği: Kapalı
    Güç yönetimi modu: Max performansı tercih et

    Oyun içindeki ayarlardan da;
    Hareket bulanıklığı, bulanıklık , Alan derinliği : Kapalı
    Dikey senkronizasyon, Sistem gamasını koru , Nvidia hairworks , hairwork KY : Kapalı
    Onun dışında hairwork ön ayarlı yüksek, gölge kalitesi düşük olarak ayarladım. Vysnc kapalı olmasına rağmen map'i açınca ekranda yatay kırılma oluyordu bu gitti, görüntü çok daha net gelmeye başladı gözüme :) Görüş mesefasini ultra ve medium olarak ayarlıyorum ama fps olarak bir fark oluşturmuyor ben de ultra yaptım. Aşağıdaki gibi bir görüntü elde ediyorum lakin 60fps değil yer yer 40-55 arasında değişiyor oynanışa hiçbir etkisi yok görüntü enfes. Şu ayarları yanlış yapmışsın derseniz sevinirim.

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]




  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Asla 3. parti bir yazılımın driver indirip kurmasına, oyunlara benim yerime ayar yapmasına izin vermeyi sevmedim. Bu uygulama sayesinde nefret bile ettim hatta. Bu kadar saçma bir uygulama olamaz.
    DDU ile mevcut driver ı kalıntı bırakmadan kaldırır(güvenli modda), yenisini nvidia sitesinden indirir yüklerim her zaman. Kanımca en sağlıklı yöntem.

    Yanlış bir ayar görünmüyor anlattıklarınıza göre. Oyun içi ss de gayet kaliteli duruyor. Görüş mesafesininin fpsde fark oluşturmamasına şaşırdım açıkçası. Ben yine de yüksekte bırakırdım. Onun dışında herşey yolunda gibi görünüyor. Kalite-akıcılık dengesini yakaladığınıza inanıyorsanız, hissiyattan memnunsanız doğru ayarları bulmuşsunuz demektir.
  • Ultra'dan yükseğe çektim görüş mesafesi ayarını, atla hızlı bir şekilde ilerlerken bazen 35 fps'yi gördüğü oluyordu. Yüksek yaptım şuan artı eksi 50 civarında dolaşıyor. Ama dediğim gibi öyle büyük bir etkisi yok, sırf 30 fps'ye çok yaklaşmasın diye yaptım. Diğer başka şeylerden kısılıp ultra yapılabilir ama çok kasmadım, öyle ahım şahım bir fark yok. 10 fps oynatmaz şahsen gts960 ve üstü kartlar gönül rahatlığıyla açar diye düşünüyorum.
  • şöyle bir problemim var çözüm bulamadım. şimdi benim laptop dell7567 performansı çok iyi ancak fanları ince olduğu için çok fazla ses çıkartıyor. bende oyun oynarken arada bir oyunu durdurup(10dk civarı) tabletten başka bir oyun oynadığım için ve fanlar çok ses çıkardığı için rahatsız ediyor. oyunu alta atmayı(witcher 3) pencere modunda oynamayı vs her türlü yolu denedim ancak fanlar yine tam devirde dönmeye devam ediyor. bunun sebebi oyunu alta atsam dahi ekran kartını %100 olarak kullanmaya devam etmesi(işlemciyi %50 olarak kullanıyor tolere edilebilir) yani bir pause durumu olmuyor aslında. bulabildiğim tek çözüm oyunu kapatmak yerine(5dk sonra geri açacağım için) laptop'ı uyku moduna almak. ancak bu durumda da güç tuşuna basarak laptop'ı uyandırabiliyorum ancak. sürekli kullanacağım birşey olduğu için 3-5 ay sonra bozmak istemiyorum o tuşu. diğer açtığım konularda bir çözüm gelmedi bu konuya da yazayım. oyunu pause edebilecek yani işlemci ve ekran kartı kullanmasını durduracak bir program veya bir yöntem önerisi olan varsa beklerim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beyler burası belki yeri olmayabilir de witcher1'de bi görevde demirciye paratoner yapılmasını istiyodu. Yaptırdım aldım görev yerine gittim bi baktım paratoner yok. Geçmiş kayıtları da sildim. Ne yapabilirim geri demirciye gittim seçenekte kaybolmustu. Cloud'dan geçmiş saveleri yükleyebilir miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Candance

    Beyler burası belki yeri olmayabilir de witcher1'de bi görevde demirciye paratoner yapılmasını istiyodu. Yaptırdım aldım görev yerine gittim bi baktım paratoner yok. Geçmiş kayıtları da sildim. Ne yapabilirim geri demirciye gittim seçenekte kaybolmustu. Cloud'dan geçmiş saveleri yükleyebilir miyim?

    Paranoteri golemin üzerine yerleştirmediğine emin misin? Paratoneri golemin üzerine koyduktan sonra druide gidip fırtına yaratmasını istemeniz gerekiyor.
  • başlarda oyunu çok beğenmedim gerek grafikleri gerekse de combat'larda sürekli ölmem sebebiyle ancak yaptığım grafik optimizasyonu ile grafiklerin şahane hale gelmesi ve combat sistemini yavaş yavaş çözmemle(vur kaç dodge) 1000 saati rahat devirebileceğim bir oyun daha buldum kendime(not skyrim oynama sürem 500 saat, civilization 5 1100 saat). witcher 2'yi hem iorveth hem de vernon roche ile ayrı ayrı bitirmiş olmama rağmen kayıt dosyalarımı saklamadığım için(orijinali olduğu halde steam'de) sıfır olarak başladım oyuna. witcher 2'yi tekrar bitirip de mi başlasam witcher 3'e diye düşünmüyor değilim açıkçası.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • x_tol X kullanıcısına yanıt
    Nexus sitesinden witcher 2 save game indirip aktarabilirsiniz. Ben ng+ başlamadan önce öyle yapmıştım. Witcher 3ten sonra 2nin combat sistemi çok tuhaf gelmişti bana.
    Sırf save dosyası için witcher 2 yi bitirmekle uğraşmanıza gerek yok. Yine de siz bilirsiniz.
  • Aha bakın neyi deşifre ettim, triss ile novigrad şehrinde görevler yaparken kafasında kapüşon ile dolaşıyor fark ettiniz mi ? Kapüşon'un şekli üçgen arkadaşlar ve triss'in sadece sağ gözü açık kalıyor bilmem anlatabildim mi

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
  • görevde önce druide götürdü yağmur yağmaya başladı sonra goleme götürdü göleme basıp envantere baktıgımda yoktu paratoner. sonra yanındaki taşlara bastıgımda başıma yıldırım düştü öldüm otomatikte konulmamış paratoner
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WaapS

    Aha bakın neyi deşifre ettim, triss ile novigrad şehrinde görevler yaparken kafasında kapüşon ile dolaşıyor fark ettiniz mi ? Kapüşon'un şekli üçgen arkadaşlar ve triss'in sadece sağ gözü açık kalıyor bilmem anlatabildim mi

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]


    İlk oyunda hatırlamıyorum ama ikinci ve üçüncü oyunda maalesef bu tarz satanik ve masonik sembollerden bolca var ve bu semboller hikayedeki esas şahsiyetlerde bile mevcut...bu bilinçaltı göndermelere niye gerek duyulur anlamak mümkün değil doğrusu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyunu aşağı yukarı 1 sene önce BnW dlcsine kadar bitirmiştim. Şimdilerde Witcher 1den başladım Witcher 2 bitmek üzere şuan. Şimdi witcher 3e geçerken karakterim BnW dlcsinin öncesinde 39 level. NG+ yapsam level gereksinimleri (quest levellları monster levelları silah levellari vs) önceki levelıma göre mi ayarlanacak yoksa NG+'ya geçmek için tavsiye edilen bir level mı var ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nightful kullanıcısına yanıt
    NG+ başlayacağınız zaman size daha önce yaptığınız manual savelerden birini seçtiriyor. O kayıtta karakteriniz, ekipmanlarınız vb neyse hepsi (quest item lar hariç) mevcut olacak şekilde oyuna en baştan başlayacaksınız. Yani ng+ için bir level gereksinimi söz konusu değil.

    Yok sadece B&W dlcsini oynamak isterseniz direkt 32 level ve gerekli ekipmanlar ayarlı şekilde başlıyorsunuz.
  • Witcher 3 e mod yüklemek için illa nexus mod menager mi olması lazım? nexusun sitesi haricinde başka yerden mod indirilip kuruluyorm?
  • Hocam inventoryde sağ tarafa kaymış olabilir. Quest itemlar inventoryde yukarıdaki sekmede oluyor.
  • Aynen öyleymiş çözdüm ya teşekkür ederim.

  • aile meseleleri görevini bitirdim, sonucunda baron kendini astı. breaking bad havası vardı görevin tamamında. ne kadar uğraşırsam uğraşayım işler kötüye gitti.

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]


    oyunda çok fazla dram havası var bu hoşuma gitmedi. görevler bu şekilde devam ederse badass bir karakter olup önüme geleni öldürmeye başlayacağım değişen birşey olmuyor sonuçta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 16 Temmuz 2017; 9:18:50 >




  • x_tol X kullanıcısına yanıt

    hocam cevapları nasıl verdinki adamı astırdın ben iki kez oynadım ikisindede ailenin barışmasını sağlamıştım dur bi dahakine bende şu baronu astırayım zaten hiç isinamamistim kendisine :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • Ağaçtaki ruhun serbest kalmasını sağlarsanız Baron'un karısı Water Hag'e dönüşüyor ve Baron kendini asıyor. Fakat 3 cadının elindeki çocuklar serbest kalıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vilgefortz of Roggeveen -- 16 Temmuz 2017; 10:3:59 >
  • 
Sayfa: önceki 933934935936937
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.