Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (860. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
950.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 858859860861862
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nedved55

"KUYUDAKİ ŞEYTAN" yan görevini nasıl geçeceğiz arkdaşlar. kuyuya atladıktan sonra tekrar magaradan dşarı çıkıyorum. ceseti aldıktan sonra kuyuynun etrafında gösteriyor haritadaki "sarı yaldızlı ok" ama bir türlü gelmiyor görev. kafayı yemek üzereyim

kemikleri yakıyorduk orda igni ile sanırım
  • quote:

"KUYUDAKİ ŞEYTAN" yan görevini nasıl geçeceğiz arkdaşlar. kuyuya atladıktan sonra tekrar magaradan dşarı çıkıyorum. ceseti aldıktan sonra kuyuynun etrafında gösteriyor haritadaki "sarı yaldızlı ok" ama bir türlü gelmiyor görev. kafayı yemek üzereyim

Hocam bende çok zorlanmıştım o bölümde

Meditasyon yaparak gece yarısını bekleyin yanlış hatırlamıyorsam canavar gelecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

quote:

Meditasyon yaparak gece yarısını bekleyin yanlış hatırlamıyorsam canavar gelecek.

hacı öğle heyulasını gece yarısı öldür benden sana gümüş kılıç hediye :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3keko1

quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

quote:

hacı öğle heyulasını gece yarısı öldür benden sana gümüş kılıç hediye :D

Vallahi ben hatırlıyorum meditate yaptıktan sonra bi anda jarşıma çıkmıştı :D

• Kobrakai kullanıcısına yanıt
    Tamam yakiyorduk biliyorum ama cesedi kuyudan cikaridktan sonra hiçbir secenek cikmiyor. Hala kuyunun orada ruhu ara diyor hicbir sekilde bulamiyorum ruhu
    . kuyunun icine de atliyorum YUKARDA gosteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jersey Devil kullanıcısına yanıt
    Zaten gece 1 de gidiyorum goreve :)

• nedved55 kullanıcısına yanıt
    öğlene kadar meditasyon yap

• "Oglenheyulasi"vay anasini ya.. :) ne kadar akilsizim gece 11 de gitmiatim goreve borde ugrastim 1 saat oyunu silcektm nerdeyse. Ariyorum tariyorum hiçbirşey yok. Bulamadm ya

• quote:

Zaten gece 1 de gidiyorum goreve :)

Hocam siz meditasyon yapın çok net hatırlıyorum ben :D

• Jersey Devil kullanıcısına yanıt
    Sagol tesekkur eserim. Yapacam

• Arkadaslar yok yani yapamiyorum..meditasyonls gündüz vaktine geldim yine bulamiyorum. Olduğum yerde gosteriyo harita ama yok
    hocam yaklasik olarak oglen 12den sonra falan ortaya cikmasi lazim diye biliyorum. oyun ekranindan bi ss atabilir misin belki baska bi derdi vardir

Bi de kuyudan o bilekligi vs cikardiktan sonra kuyunun yaninda onlari yakman gerekiyor onu da yapmis miydin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamelessWonder -- 28 Aralık 2016; 11:37:31 >
  • NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    Kuyudan asagi iniyorum suyun icinden yuzugu cikariyorum. Sonra yukarda asili olan cesedi incelemem icin magaradan disari cikiyorum yuzerek. Sonra cesedi. Inceledikten sonra haritadaki sari yaldizli bölge hala kuyunun icini gosteriyor. Witcher duyularini kullaniyorum hicbirsey gozukmuyor. Bu arada saat oglen 12

• meditasyona gerek yok, kuyunun yanındaki cesedi yakacaksın bilezik ile birlikte E ile etkileşime geç ceset yanacak sonra heyula kendiliğinden ortaya çıkacak zaten

Bilezikle beraber cesedi yaktığı ara sahne girecek, o ara sahnede öğlen heyulası ortaya çıkıyor zaten sonrası ekşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinnzz -- 3 Mart 2017; 13:29:34 >
  • Spoiler haa ? Terlik mi atayım şimdi ben hepinize ?
  • The Witcher 3 şimdiye kadar hikaye dlc'ni bitirdiğim ilk oyun. Zaten bundan sonra da hiç bir oyun oynamadım, zevk vermiyor
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Oyunun başındaki yan görevlerden biri, yani pek spoilerlik bir durum yok, kafana takma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 20 dakikadır 5. kez kapanma hatası aldım sinir krizi geçiriyorum.

oyunu oynarken çat diye ekran gidiyor ve CE 34878 hatası veriyor.

tekrar geliyorum 2 dakika sonra yine aynı hata.

Tüm yedeklerimi usb ye aldım, sistem yedeklerini sildim tekrar usb den saveleri yükledim oyunu açtım yine 2-3 dakika sonra aynı hata

kimse karşılaştı mı böyle bir durumla nasıl çözebiliriz ?
  • Gorevleri nasil yapıyorsunuz arkadaslar.

Ana gorev + yan gorev + ? Isaretli yerrleri mi.

Yoksa sadece ana gorev + yan gorev mi
  • 
Sayfa: önceki 858859860861862
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.