Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (665. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.624
Cevap
194
Favori
945.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 663664665666667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ucuza zırh yapma-tamir için de Eibhear adlı demirciyi bulup quest'ini yapın (çok karlı çıkarsınız)
    Görev için spoiler vermeyim ama Türk usulü pazarlık yapın (quest içinde bir yerde yapacaksınız)
    Kazanca kazanç katlarsınız.
    Görevin adı Swords or Dumplings'di sanırım kesin değil adı aklımda kalan bu (oynayanı 1 yıl oldu da)
    Eibhear hariç kimseye zırh tamiri yaptırmıyordum ben onun görevini yaptıktan sonra. Çok daha ucuza ve kaliteli zırh yapar tamir eder.
    Quest sonu hediyesini demiyorum bile..
    Şimdiden kolay gelsin.
  • Bu sefer iyi sonla bitirdim :)

Bu sefer Ciriyi bilerek ve isteyerek vizima ya yolladım imparatoriçe olsun, pisliklerde lağımlarda benim gibi canavar avlıcam diye uğraşmasın, ben yandım bari o yanmasın diye :) Yanımada Yenneferi aldım oh mis :)

Alayını topla görevinide bir kaç sayfa önceki verilen linkten listelerle elimdeki kartları karışaltırınca buldum. Bir köydeki tüccarla gwent oynamışım ama satılık olan poor f... soldier kartını almamışım onuda aldım görev tamamlandı. Sadece görev listesinde morkvarg bugda kaldı tamamlanamıyor ama onada yapacak birşey yok artık...

Sormak istediğim birşey var. Hos a başlayacağım şimdi, Hosta yeni gwent oyuncuları var mı arkadaşlar, turnuva falan? Gwent çok zevkli gerçekten...

• woltmer kullanıcısına yanıt
    Turnuva yok ama festival benzeri bir yere gidiyorsun bir hanımla (spoiler vermemek için kimle, neyle, nereye demiyorum)
    Orada biraz gez dolaş Gwent oynayan cüceler var çok kafa adamlar, seni çağırıyorlar zaten hoop gel katış bize dercesine.. Orada çok eğlenirsin
  • oyunu bitirdim ben zaten :)

sadece son gelecek olan ek paket için karaktere biraz çeki düzen vermek için paraya ihtiyacım vardı bazı diyagramlar için :)

onun haricinde üzerimde zaten viper ve feline setleri mevcut :)

yinede ilgin için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1A2Abrams -- 16 Mayıs 2016; 14:30:40 >
  • O elf demirci sadece silah yapıyor yalnız,zırhçı değil yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru unutmuşum zırhı uzun süre yenilememiştim Bloody Baron'un oradaki hatundan yaptırıyordum zırhı evet. (sadece repair yaptırıyorum ya artık ondan zırh ya da silah ustası aramıyordum)
    Eibhear kılıç ustasıydı (1 yıl oldu oynayanı idare edin)
  • woltmer kullanıcısına yanıt
    Gwent açısından kesinlikle tatmin olmayacaksın söyleyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar The Witcher 3'ün Armor Kılıc ve Farkli Modlarini Kullanan varsa Pm atabilirmi ? Linkinide : )
  • gog.com da blood and wine indirimli hali 17.99 dolar. TL ye çevirmek bile istemiyorum. Ne yapacaz biz ya Bir yerlerden ucuz gog key bulmak lazım.
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Keşke çıkmadan alsaydınız season pass. Ben Pre-order olduğunda (net hatırlamıyorum ama) season pass'ı sadece 39TL ye almıştım.
    Oyun da 71TL'ye geldi (diğer iki oyun steam kütüphanemde var diye indirim yapmıştı CD Projekt RED)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emuredyassin

Arkadaşlar The Witcher 3'ün Armor Kılıc ve Farkli Modlarini Kullanan varsa Pm atabilirmi ? Linkinide : )

Paşa gönlüne göre seç, beğen al:
    Nexus Mods :: The Witcher 3
    The Witcher 3's mod categories
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/categories/?

• quote:

Orijinalden alıntı: GTX 1080

Keşke çıkmadan alsaydınız season pass. Ben Pre-order olduğunda (net hatırlamıyorum ama) season pass'ı sadece 39TL ye almıştım.
    Oyun da 71TL'ye geldi (diğer iki oyun steam kütüphanemde var diye indirim yapmıştı CD Projekt RED)

Ben de öyle yaptım ama oyunu daha oynayamadım. Kısmetse bu haziranda oynama fırsatım olacak. Bekledik ama en azından oyunu bitirip dlc çıkmasını beklemeyeceğim. Bu da benim züğürt tesellim olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTX 1080

quote:

Orijinalden alıntı: emuredyassin

Arkadaşlar The Witcher 3'ün Armor Kılıc ve Farkli Modlarini Kullanan varsa Pm atabilirmi ? Linkinide : )

Paşa gönlüne göre seç, beğen al:
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/categories/?

Eyvallah Kardeşim.. Bundan Önce Oyunu Bozuyormu ? Garantisi varmi :)

• Hiç bir modlamada garanti sorun çıkarmaz diye bir şey yoktur ama genel olarak iyidir Nexusmod'ları.
    Üye oluyorsunuz..
    İlk olarak buradan Nexus Mod Manager'i indireceksiniz.
    O sistemi tarayıp oyununuzu bulacak..
    Sonra istediğiniz modu seçeceksiniz
    Örnek olarak bu
    Sayfadaki DOWNLOAD (NMM) yazısına tıklayın.
    Kendi otomatik olarak indirir ve programda görünür.
    Çift tıklayıp modu aktif eder pırıl pırıl oynarsınız (ister modlu, ister oyunun kısa yolundan modsuz)

• sernor S kullanıcısına yanıt
    Yaz tatilinde sıfırdan başlama planım var benimde. İş yüzünden aşırı haşır neşir olamadım, acısını çıkarırım. Özletti kendisini seri. Hatta gaza gelip ilk oyundan tekrar başlayıp seriyi tekrardan üçleyede bilirim o derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuim -- 17 Mayıs 2016; 21:32:29 >
  • Alacaklara steamden tek oyun 38 tl şu an..

Expansion pass ile 74 tl..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 17 Mayıs 2016; 22:28:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Peki HOS daki hikaye bölge olarak nerelerde geçiyor skelligeye falan gidiyormuyuz? Yoksa sadece novigradın oralar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: woltmer

quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Peki HOS daki hikaye bölge olarak nerelerde geçiyor skelligeye falan gidiyormuyuz? Yoksa sadece novigradın oralar mı?

velen'in sağ üst kısmına yeni bölgeler ekleniyor, bir de oxenfurt ağırlıklı olarak kullanılıyor

skellige ve novigrad'a hiç gidilmiyor
  • IGN Türkiye
    The Witcher 3: Wild Hunt - Blood & Wine Hakkında Daha Fazla Bilgi İster misiniz?
    http://tr.ign.com/the-witcher-3-blood-and-wine/99900/news/the-witcher-3-wild-hunt-blood-wine-hakkinda-daha-fazla-bilgi

• Arkadaşlar sizce de fiyatlandırmada bir tuhaflık yok mu? Ana oyunun mağaza fiyatı 75 lirayken expansion pack 79 lira. Sizce kasti bir şey mi yoksa hata mı? Oyunun Türkiye çıkış fiyatının 90 olduğunu göz önüne alınca CD Projekt'ten beklenmeyen bir fiyat bence.
  • 
Sayfa: önceki 663664665666667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.