Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (263. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
951.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *ORION*

Nvidia'nın fps programını kullanan var mı? 30 fps'ye kilitlediğimde takılmalar bitti. Yalnız merak ediyorum ekran kartına zararı olur mu?

Nvidia'nın fps programı dediğin ne? Nasıl kilitliyoruz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görevi alırken contract diye belirtir farkedersin yani. O görevlere de quests kısmında alt tarafta witcher contracts kısmı var oradan işaretleyebilirsin. Senin dediğin sanırım monster nestler yanlış anlamadıysam. Soru işareti olanlar da keşfedilmemiş yerler. Bilinmeyen yerler, her şey çıkabilir karşına.
  • ya oyun inanılmaz ama felaket sistem istiyor 30 fps oynayanlar nasıl zevk alıyor anlamıyorum 7850 lowda 60 fps vermiyor arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jrparazitretörn

Her oyunun bir keyi vardır sence o keyi birden fazla bilgisayarın kullanması sana saçma gelmiyor mu? Yani bunu anlamayacak kapasitedemisin arkadaşım ben yılların gameriyim 100lerce oyunum var keyi kullandıktan sonra başka birilerinin kullanamıcağını bilerek alıyorum oyunları

Bu oyunda key yok. DRM sistemi mevcut değil çünkü, yapımcılar bunu kendileri de belirttiler. Biraz araştır öyle gel buraya. Biraz daha saygısızca bilmişlik yapmaya devam edersen ban man demem ağzımı bozarım...

Yılların gameriymiş, peh...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 21 Mayıs 2015; 14:44:38 >

• Bilkom'dan böyle bir cevap geldi;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 21 Mayıs 2015; 14:46:05 >
  • Sweetfxlerden hangisini tercih edelim, deneyen var mi ? Kirmiziyla sectiklerim genel olarak begenilenler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

quote:

İlk oyundaki dövüş sistemini mi görmek istiyordun hocam? Tam olarak ne istediğini anlayamadım açıkçası. Şu sorumu da yanlış anlama cidden merak ettiğim için soruyorum. Witcher'dan daha sağlam dövüş sistemi olan bir Rpg oyunu var mı? Varsa denemek isterim açıkçası.

Hayır illa dövüş sistemine takmadım elbette kafayı. Ama bu kadar reklamı yapılan bir oyundan daha iyi bir sistem beklerdim. Daha iyi bir dövüş sistemi Dark souls olarak örneklendirebilirim. Şu anlaşılmıyor. Casual oyunculuk kanser oldu ur oldu artık oyun piyasasında. Azı için kimse zekasına hakaret ettirmemeli. Salaklar var diye akıllılar acı çekmek zorunda mı?

Ha şimdi derler ki git onu oyna o zaman. Maalesef kafa bu oldu artık. Hayır olmamış bu oyun verdiğiniz videolarda ki oyun bu değildi hakkımı istiyorum demek yerine ön siparişin acısını her yeni oyun çıktığında eleştirenlerden çıkartıyorlar. Bu saçmalık son bulmalı. Misal ben Diablo 3 e dünyanın parasını verdiim ama gidipte olmamış bu oyun diyen kimseye çemkirmedim.

Ha Witcher 3 çok mu kötü oyun. Tabii ki hayır ama kalkıpta dövüş sistemi çok mükemmel demek hatta abartıp eşsiz demek grafiklerin bayağılına rağmen öküz gibi kasmasına katlanmak zırvalamaktır. Aka ak karaya kara diyeceksiniz ki bazı şeyler ilerlesin.

Demek istediğini anlıyorum ama insanlar böyle düşünmüyor ki hocam. Kendi adıma konuşayım,bana göre son derece kusursuz bir oyun olmuş.Dün akşam yükledim oyunu ve o zamandan beri toplamda 15 saat oynamışım.Oyuna bayılmasam bu kadar zaman harcar mıydım iki günde? Elbette hayır.İnan bana o söylediğin ön sipariş acısı yok bende,iyi ki oyunu almışım,verdiğim her kuruş helali hoş olsun düşüncesindeyim şu an.

Ha sen de diyorsun ki ben sevmedim ve sevmek zorunda da değilim.Haklısın tabi ki.Herkesin farklı farklı zevki var sonuçta.

Dövüş sistemi ise şu ana kadar oynadığım Rpg oyunlarının içerisinde en iyisi olduğu için benim gözümde eleştirilecek bir yanı yok.Daha iyisini görmedim çünkü.

E tamam işte sıkıntı yok. Herkes alır oyunu oynar tadına bakar bana yavan gelir senin çok hoşuna gider. Ben eskiden bu tarz oyunları ayıla bayıla oynardım ama artık sarmıyor. Ya belki eskiye özlem duyuyoruz ya da doyum noktasna geldi oyun işini kökten bırakmak lazım. Belki de oculus rifttir şudur buduru beklemek...

Dediğim gibi Dark Souls mesela daha doyurucu bir dövüş sistemi var bana göre. Witcher derinlikli bir oyun Batman vari bir dövüş sistemi yerine biraz daha şöyle kılıcın efektlerinin hakkı verilebilirdi. Kılıcın arkasından ışık izi çıkması korelilerin mmolarında kaldı sanırım. Neyse sana iyi eğlenceler.

Kek gibi hikaye anlatmana gerek yok...

PC bölümündeyiz topkek.

Ne ilgisi var!

Şuana kadar (41 Critics) ile incelenmiş.

Genel olarak hangi platformda incelendiyse orası baz alınır. Oyundan bahsediyoruz burada.

Alala banane ps4 ten kardeşim. 2 dakikada element uydurdun. Pc nere konsol nere... Konsolcular ayılmış bayılmış olabilir. Pc puanları nispeten düşük kalmış. Downgrade olayı belli ki insanları kızdırmış.

Bilgini belli ettin. Daha Metacritic'ten haberin yok.

Bu incelemeler dünya genelinde yapılır. Platform ile ilgisi yok.

(41 Critics) ile Metacritic ortalaması mevcut.

Metacritic'ten haberi olmayan birisi ile ne konuşulabilir ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 21 Mayıs 2015; 14:50:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ole lukoje

Çok gereksiz bir tartışma döndürüyorsun. Wircher 3'ün combat sisteminin eşsiz olup olmamasının ne önemi var. Senin mantığına göre souls serisi oyunları da dodge veya roll yapıp tuşa basarak kılıç salladığın bir oyun olmuyor mu? Souls serisi combat sistemiyle bu kadar ön plana çıkmıyor mu? Ben souls serisinin combat sistemine bayılıyorum. Rakibin hareketlerine göre hareket etmek, hasar almamaya çalışmak, uygun zamanda hasar vermek. Bayılıyorum bu combat sistemine. Witcher 2 ve 3 ün combat sistemi de temelde benziyor buna. Ayrıca oyunu zorlaştırmak çok şey değiştiriyor. Kolayda oynarsan basarsın tuşa geçersin. Zorda oynadığında elindeki her şeyi kullanman gerekiyor. Ve oynayanın yaratıcılığı ön plana çıkıyor.

Son olarak şunu söylemek istiyorum. Her yeni oyun çıktığında son derece yaratıcı ve özgün combat sistemleriyle mi çıkıyor da witcher 3 bu konuda çok eksik kalıyor.

Ooooofff. Gereksizse okuma kardeşim. Size kalsa zaten oyun konusu herkes birbirini goygoylasın, yapıştırsın 2 screen shot, benim sistemde açar mı bla bladan öteye gitmeyecek. Souls bir örnek onunda var eksikleri gedikleri. 2015 yılı olmuş 20 yıldır gelen sistem artık baydı diyorum. Adamlar kendileri açıkladı "unique combat system" yaptık hacılar yersen diye. Aç bak gamescom videolarına. Hayır zorlaştırmak strateji üretmeyi arttırabilir ama sistemi değiştirmez. Anlamıyor musunuz anlatamıyor muyum? Tetrisi bile zorlaştırırsan oynayanın yaratıcılığı ön plana çıkar.

Dostum bak bu konuda bu kadar ısrarcı olmamın sebebi şu önünüze konanı yeme hususundan vazgeçmeniz gerekliliğidir. Başka oyunların da sistemi çok iyi olmayabilir. Zaten derdimiz oyun dünyasının "low iq casual gaming" modeline doğru ilerlemesi ... Adamlar bozulmuyorsa değiştme kafasındalar ve aldıkları paraya bakıyorlar. Witcher 3 bunu yıkabilecek en azından öyle olduğunu iddia eden bir oyundu. Bunu ben demedim kendileri önden verdikleri videolarda trailerlarda dedi.

Herkes ubisoft kafasıyla hareket ederse 10 sene içerisinde eblehlere yapılmış oyunları oynamak zorunda olmak dokunmuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmarch -- 21 Mayıs 2015; 14:52:56 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlk oyundaki dövüş sistemini mi görmek istiyordun hocam? Tam olarak ne istediğini anlayamadım açıkçası. Şu sorumu da yanlış anlama cidden merak ettiğim için soruyorum. Witcher'dan daha sağlam dövüş sistemi olan bir Rpg oyunu var mı? Varsa denemek isterim açıkçası.

Hayır illa dövüş sistemine takmadım elbette kafayı. Ama bu kadar reklamı yapılan bir oyundan daha iyi bir sistem beklerdim. Daha iyi bir dövüş sistemi Dark souls olarak örneklendirebilirim. Şu anlaşılmıyor. Casual oyunculuk kanser oldu ur oldu artık oyun piyasasında. Azı için kimse zekasına hakaret ettirmemeli. Salaklar var diye akıllılar acı çekmek zorunda mı?

Ha şimdi derler ki git onu oyna o zaman. Maalesef kafa bu oldu artık. Hayır olmamış bu oyun verdiğiniz videolarda ki oyun bu değildi hakkımı istiyorum demek yerine ön siparişin acısını her yeni oyun çıktığında eleştirenlerden çıkartıyorlar. Bu saçmalık son bulmalı. Misal ben Diablo 3 e dünyanın parasını verdiim ama gidipte olmamış bu oyun diyen kimseye çemkirmedim.

Ha Witcher 3 çok mu kötü oyun. Tabii ki hayır ama kalkıpta dövüş sistemi çok mükemmel demek hatta abartıp eşsiz demek grafiklerin bayağılına rağmen öküz gibi kasmasına katlanmak zırvalamaktır. Aka ak karaya kara diyeceksiniz ki bazı şeyler ilerlesin.

Demek istediğini anlıyorum ama insanlar böyle düşünmüyor ki hocam. Kendi adıma konuşayım,bana göre son derece kusursuz bir oyun olmuş.Dün akşam yükledim oyunu ve o zamandan beri toplamda 15 saat oynamışım.Oyuna bayılmasam bu kadar zaman harcar mıydım iki günde? Elbette hayır.İnan bana o söylediğin ön sipariş acısı yok bende,iyi ki oyunu almışım,verdiğim her kuruş helali hoş olsun düşüncesindeyim şu an.

Ha sen de diyorsun ki ben sevmedim ve sevmek zorunda da değilim.Haklısın tabi ki.Herkesin farklı farklı zevki var sonuçta.

Dövüş sistemi ise şu ana kadar oynadığım Rpg oyunlarının içerisinde en iyisi olduğu için benim gözümde eleştirilecek bir yanı yok.Daha iyisini görmedim çünkü.

E tamam işte sıkıntı yok. Herkes alır oyunu oynar tadına bakar bana yavan gelir senin çok hoşuna gider. Ben eskiden bu tarz oyunları ayıla bayıla oynardım ama artık sarmıyor. Ya belki eskiye özlem duyuyoruz ya da doyum noktasna geldi oyun işini kökten bırakmak lazım. Belki de oculus rifttir şudur buduru beklemek...

Dediğim gibi Dark Souls mesela daha doyurucu bir dövüş sistemi var bana göre. Witcher derinlikli bir oyun Batman vari bir dövüş sistemi yerine biraz daha şöyle kılıcın efektlerinin hakkı verilebilirdi. Kılıcın arkasından ışık izi çıkması korelilerin mmolarında kaldı sanırım. Neyse sana iyi eğlenceler.

Kek gibi hikaye anlatmana gerek yok...

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-witcher-3-wild-hunt

PC bölümündeyiz topkek.http://www.metacritic.com/game/pc/the-witcher-3-wild-hunt/user-reviews

Ne ilgisi var!

Şuana kadar (41 Critics) ile incelenmiş.

Genel olarak hangi platformda incelendiyse orası baz alınır. Oyundan bahsediyoruz burada.

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-witcher-3-wild-hunt

Alala banane ps4 ten kardeşim. 2 dakikada element uydurdun. Pc nere konsol nere... Konsolcular ayılmış bayılmış olabilir. Pc puanları nispeten düşük kalmış. Downgrade olayı belli ki insanları kızdırmış.

Bilgini belli ettin. Daha Metacritic'ten haberin yok.

Bu incelemeler dünya genelinde yapılır. Platform ile ilgisi yok.

(41 Critics) ile Metacritic ortalaması mevcut.

Metacritic'ten haberi olmayan birisi ile ne konuşulabilir ki?

Tamam tamam hadi blok sana. Git ötede takıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

Sweetfxlerden hangisini tercih edelim, deneyen var mi ? Kirmiziyla sectiklerim genel olarak begenilenler.

O seçtiklerinin hepsini denedim en çok k putt u beğendim.Diğerleri bir garip geldi k putt tam ayarında.

Şu cine fx de güzel duruyor aslında onuda denemek lazım.

Denedim k putt'un aynısı çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 21 Mayıs 2015; 16:35:51 >

• Aynen dostum bu sabahtan itibaren mail yollayan herkese cevap vermeye başladılar. İşler olumlu ve istediğimiz gibi ilerliyor. Umarım yakın zamanda ilk adımlar atılır.

Bu arada Bölümsonucanavarı'nın biraz önce yaptığı habere göre CD Projekt: "The Witcher 3'ün Grafiklerini Düşürmek Zorunda Kaldık 'diye itirafta bulunmuş.

The Witcher 3: Wild Hunt'ın tam sürümündeki grafiklerin E3 2013'te gösterilen grafiklerle aynı olmadığı aşikâr. Geliştiriciler de sonunda downgrade (grafiksel kalitenin düşüşü) olayını kabul ettiler.

CD Projekt'in kurucularından Marcin Iwinski'nin açıklamaları firmanın hedeflenen-ilk gösterilen grafiksel kaliteye ulaşamadığını gösteriyor:

"Geliştirme sürecine baktığımızda, ticari gösterim için bir video hazırlamıştık, her şey çalışıyor ve harika görünüyordu. O an oyunu bitirme aşamasından çok uzaktık. Ardından oyunu platform gözetmeksizin ilk aşamada inşa ettiklerimizi açık bir dünyaya koyduk ve sonra 'hass.tir, istediğimiz gibi olmuyor dedik. Her şeye rağmen bir kere oyunu göstermiştik, o nedenle ilk gösterdiğimiz görselliği verebilmek için çabalamak zorundaydık. Ardından dev bir dünyayı ilk gösterdiğimiz videodaki gibi yapmaya çalıştık. Sonuç ise oyun geliştirme aşamasının doğal sürecindeki gibi oldu"

Anlaşılan geliştirici CD Projekt, The Witcher 3: Wild Hunt'ı istediği grafiklerde yapamamış ve doğal olarak grafikleri düşürmek zorunda kalmış. Bunda platformlar arasındaki fark kadar, dev bir dünyanın her yerini çok üst düzeyde yapmanın zorluğu da var gibi görünüyor.

kaynak: Bölümsonucanavarı

• quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Nvidia'nın fps programını kullanan var mı? 30 fps'ye kilitlediğimde takılmalar bitti. Yalnız merak ediyorum ekran kartına zararı olur mu?

Nvidia'nın fps programı dediğin ne? Nasıl kilitliyoruz?

Nvidia Inspector denilen bir ptogram hocam, program işe yarıyor ama merak ettiğim kart için bir problem oluşturur mu? Bu konulara pek vakıf değilim, bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum.
  • Hellmarch kullanıcısına yanıt
    Bunu mu demek istediniz? Boşver Oyun falan Yazılım Yaz
    Spiele wie Summer Vergessen Software
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Dövüş sistemini kolay bulanlar sanırım alkol almışlar yada oyunu kolayda oynuyorlar.Oyunu blood and broken bones zorluk seviyesinde oynuyorum(hard) ve bir tarafımdan kan alıyorlar.Meditasyon yapınca can artmıyor ki oyunu en çok zorlaştıran olay bu hardda.Tek vuruş neredeyse canın yarısını götürüyor.Kendini çok pro sanan yiğitler varsa buyursunlar hardda oynasınlar dövüş sistemine laf edeceklerine

Valla hocam durum bu, bundan dolayi zaten dovus sistemini olammis bu tikla buyu at diye gecistirenlere karsi cikiyoruz ya ne ictiklerini cozemedim birde bu elestiriyi zeki ve uzun suredir hardcore oyuncu olmasina baglayarak yapiyor ayri guluyorum. 2ci oyunu darkta 1 hardda 2 kez bitirmis olmama ragmen direk 3 e normalden basladim dovus sistemini iyice bi yutayim dedim degisiklik var cunku bide 2 oynayali cok zaman oldu. Gercekten Ac serisindeki gibi herkes sirasini beklemediginden kalabalik alanlarda zorlayici oluyor. Birde basima gelen bir olay ghoullar 4 u saldirdi bunlardan 3 u bana bodoslama dalarken 1 tanesi daha dikaktliydi vur kac yapti felan. 3 uyle ugrasirken yari canimi tek ghoul yedi.

• Ne kadar ilginç insanlar var.Oyundan Ryse:Son of Rome grafiği, Assassin's Creed parkur dinamikleri, Dark Souls gibi dövüş mekaniği, Gta gibi insan kalabalığı bekliyorlar.Her oyunun öne çıkan yanı farklıdır.Bunların hepsinin en iyisinin bir oyunda olması imkansız.Bu oyunda da öne çıkan hikaye sunumudur.Ki diğer öğelerde gayet yerinde ve yeterlidir.Dersen ki ben cutsceneleri geçiyorum, hikaye umrumda değil.O zaman gider Dark Souls, Shadow of Mordor oynarsın.Ben ordan oraya atlamak istiyorum diyorsan Ac oynarsın.Ben şehir hayatı istiyorum diyorsan Gta oynarsın.Gidip de farklı bir oyunu bunun için eleştirmezsin.

Oyunun optimizasyonu da bana çok kötü gelmedi.Hd7850 ile Hairworks kapalı, Foalige High geri kalan herşey açık ve ultrada 30-40fps arası oynuyorum.Daha ne olsun.İleride performans daha da artacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oromë -- 21 Mayıs 2015; 15:16:05 >
  • Beyler selamlar herkese, müthiş oyun belki de GOTY olan oyun çıktı herkese iyi oyunlar diliyorum öncelikle..

AMD RadeonHD 7600m [2015güncel]

8GB ram i7 işlemci 2.40@GhZ mevcut

DX 11 tabii ki. Ve oyun içinde olan vcredistleri de yükledim.

Ama her şeyi kapatıyorum fps yi de 30 yapıyorum yok 60 yapıyorum yok sınırsız yapıyorum yine yok.

O hairworks dahil aklınıza gelen her şey kapalı. Çözünürlük düşürdüm yok o zaman oyuna yakışmıyor.

Yani en düşük ayarda bile açabilirdi bence. NBA vs diğer oyunları high-ultra oynarken bunda böyle olması üzücü ki o kadar bekledim aldık-indirdik..

Oyun güçlendirici programlar da denedim. Patch de yaptık. 1.02 oyun şuan.. İnanılmaz yahu. Yok mu bir çözüm ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

Sweetfxlerden hangisini tercih edelim, deneyen var mi ? Kirmiziyla sectiklerim genel olarak begenilenler.

O seçtiklerinin hepsini denedim en çok k putt u beğendim.Diğerleri bir garip geldi k putt tam ayarında.

Şu cine fx de güzel duruyor aslında onuda denemek lazım.

Hocam sizde nasıl bir canavar sistem var böyle? Slayt halinde oynamamak için takla atıyorum.

• Biraz önce 240 mb lık bir güncelleme geldi bakalım ne değişmiş.

@*ORION* Sweetfx performansı etkilemiyor gibi ayrıca oyunun optimizasyonu iyi.Mesela gta v de fps 60 fps nin altına düştüğünde direk gözüm yorulmaya başlıyor akıcılık gidiyor.Fakat bunda öyle değil fps 45 e dahi düşse akıcılık kaybolmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 21 Mayıs 2015; 15:13:54 >
  • merhaba ,

Dün d&r 'ın sitesinden sipariş vermiştim.Ayın 23 ünden sonra dağıtım yapılacakmış.

Bu siparişi iptal ettirme şansım varmı? Gidip mağazadan alayım diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: davedevil

merhaba ,

Dün d&r 'ın sitesinden sipariş vermiştim.Ayın 23 ünden sonra dağıtım yapılacakmış.

Bu siparişi iptal ettirme şansım varmı? Gidip mağazadan alayım diyorum

Evet, D&R'ı telefonla arayıp, sipariş kodunu vererek iptal ettirebilirsiniz. Paranız bir kaç gün içerisinde hesabınıza geçer. Bu şekilde yapan arkadaşlar olmuştu forum'da bir kaç gün önce.

Yalnız mağazadan 69 TL'ye alabiliyorsunuz bilginiz olsun.
  • 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.