Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1042. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.555
Cevap
197
Favori
924.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10401041104210431044
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Wampiretor W kullanıcısına yanıt
    script merger kullanacaksın kullanımı gayet basit zaten modların birçoğunda otomatik düzeltmeler yapıyo onaylama dışında herhangi birşey yapmıyorsun.
    Eğer otomatik düzeltme yapmıyorsa yüklediğin iki mod da aynı oyun için dinamikleri etkilediği için müsade etmiyordur. Bu sefer de elinde satırları ekleyip düzeltiyosun.
    Önce mergeri yükle otomatik düzeltebildiklerini düzeltsin sonrasında satır ekleme bölümünde yardımcı olmaya çalışayım.
  • SpyM3GTR kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de geçen hafta 7 veya 8. kez bitirdim. İlk oynayışımda orta seviyede (hikaye ve kılıç) 2. bitirişimde ölüm marşında bitirdim. Sonra zorluk olarak sarmadılar maalesef.
    Eğer isterseniz oyunu gerçekten witcher in karanlık dünyası kadar zorlayıcı bi hale getirebileceğiniz modlar var elimde birkaç tanesi nexusmods' da dahi silindi bulunmuyor. O zaman arkada görev bırakmak istemiyor insan ve her çarpışma tatmin edince hikaye daha bi bağlayıcı geliyo bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametcalik24 -- 19 Şubat 2019; 16:12:13 >
  • bulkan hocam, siz de benim gibi fazlaca mod kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla o yüzden bir sorum olacak size. Reshadelerle birlikte 60'a yakın mod kullanıyorum. Oyunu son bitirişimde diyalog sahnelerinden bazılarının hiç gösterilmeden geçtiğini farkettim. Daha önce oyunu birçok kez bitirdim modlu şekilde. Önceki oynayışlarımda hiç yapmamıştı bu hatayı ama bildiğiniz bir çözümü vardır diye sorma gereği duydum. Bu oyun sahnelerini yada oyunun tümünü doğrulayabileceğimiz herhangi bir araç biliyor musunuz? gog goty sürümü kullanıyorum 1.31



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametcalik24 -- 19 Şubat 2019; 16:28:26 >
  • sametcalik24 kullanıcısına yanıt
    Diyalogların hızlıca geçilmesi gibi bir sorun açıkçası hiç yaşamadım, başkasında da görmedim.
    Sadece sahneler değil oyunun tamamının dosya bütünlüğü doğrulanabilir, o da gog sürümünde oynadığınız için gog galaxy client yazılımı ile mümkün olur. Doğruladıktan sonra muhtemelen güncelleme de yapacaktır, zira oyun 1.32 sürümüne güncellendi 2018 Kasım ayında. Doğrulamadan sonra modları baştan kurmanız gerekebilir.

    Bence bir mod listenizi gözden geçirin & en son ne zaman sorunsuz oynadığınızı ve hangi modu yükledikten sonra bu sorunun meydana geldiğini tespit etmeye çalışın. Reshade olmadan da bir deneyin isterseniz.
  • teşekkürler deneyeceğim
  • https://youtu.be/v_g4HHomlfM

    Dikkat aşırı özlem içerir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaReD22 -- 20 Şubat 2019; 18:23:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bir garip ya bende. Gölgeler falan çok karanlıkmış gibi geliyor bana. Parlaklık ayarı da yok galiba, bulamadım.

    Bir de yun 60 fps oynamasına rağmen kasıyormuş gibime geliyor. Menülerde daha da fark ediliyor. Sayaca bakıyorum 60.

    Karakter hareketleri de bir acayip bazen kapıyı, merdivenleri falan tutturamıyorum. Birden hızlanıveriyor. Atla da öyle oluyor yolu tutturamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 24 Şubat 2019; 20:43:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GATIRCAN

    Oyun bir garip ya bende. Gölgeler falan çok karanlıkmış gibi geliyor bana. Parlaklık ayarı da yok galiba, bulamadım.

    Bir de yun 60 fps oynamasına rağmen kasıyormuş gibime geliyor. Menülerde daha da fark ediliyor. Sayaca bakıyorum 60.

    Karakter hareketleri de bir acayip bazen kapıyı, merdivenleri falan tutturamıyorum. Birden hızlanıveriyor. Atla da öyle oluyor yolu tutturamıyorum.
    Parlaklık ayarı için ayarlardan tam ekranı seçmek gerekiyordu galiba.
  • Dünden beri iki oturuşta 2 saat oynayabildim. 1 saatten fazla duramıyorum Witcher'ın başında, sıkıyor beni.

    Şunu söyleyebilirim ki. Witcher 3, zamanının açık dünya fuaryasının ekmeğini yemiş, abartılan bir oyun. O zamanlar açık dünya, dolu dolu dünya diye bir furya vardı.

    Her açık dünya oyununa 50-60 saat gömmeye başlayınca uyandı millet. Açık dünyanın çok da iyi bir şey olmadığını anladılar.

    Onun dışında dövüş dinamikleri, kontroller falan gayet vasat.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 25 Şubat 2019; 23:28:33 >
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    dövüş dinamikleri vasat gerçekten oyunu bitirdikten sonra sildim ama şimdi büyü buildi denemek istiyorum bidaha indircem bakalım sadece quen basıp duruyordum belki ondan zevk alamadım
  • merhaba arkadaşlar. geçenlerde bu oyunu yani GOTY olarak steam'dan indirdim. skelliege ardından toussaint dükkalığı açıldıktan bir müddeet sonra ben büyük göreve odaklandım bitirdim oyunu. sonra tabi oyun içerisine tekrar döndüm fakat yeni oyun+ uyarısı ile karşılaştım. tamam aynı seviye eşyalar eksik yada fazla tekrar başlıyor fakat yine ilk zamandan başlıyordu oyun neyse eski save dosyadan yine açtım kaldığım yerden. bu yeni oyunu yapmadan devam etsem sorun olurmu? yada ne yapmak gerek kısaca biri bana açıklayabilirse çok sevinirim.iyi oyunlar dilerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siyahakrep41

    merhaba arkadaşlar. geçenlerde bu oyunu yani GOTY olarak steam'dan indirdim. skelliege ardından toussaint dükkalığı açıldıktan bir müddeet sonra ben büyük göreve odaklandım bitirdim oyunu. sonra tabi oyun içerisine tekrar döndüm fakat yeni oyun+ uyarısı ile karşılaştım. tamam aynı seviye eşyalar eksik yada fazla tekrar başlıyor fakat yine ilk zamandan başlıyordu oyun neyse eski save dosyadan yine açtım kaldığım yerden. bu yeni oyunu yapmadan devam etsem sorun olurmu? yada ne yapmak gerek kısaca biri bana açıklayabilirse çok sevinirim.iyi oyunlar dilerim.
    Yeni oyun artı dediği şey oyunu bitirdiğin itemlerle oyuna tekrar başlıyorsun canavarlar falan ona göre güçleniyor, yani nasıl gireceğin sana kalmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elric.

    Yeni oyun artı dediği şey oyunu bitirdiğin itemlerle oyuna tekrar başlıyorsun canavarlar falan ona göre güçleniyor, yani nasıl gireceğin sana kalmış

    Alıntıları Göster
    tamamdır teşekkür ederim.
  • death march çok mu zor blood and bones'ta oyunu çok zorlanmadam bitirmiştim belki alchemy/combat build yaptığım içindir bilemiyorum

    şimdi heavy attack + axii quenn build düşünüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

    death march çok mu zor blood and bones'ta oyunu çok zorlanmadam bitirmiştim belki alchemy/combat build yaptığım içindir bilemiyorum

    şimdi heavy attack + axii quenn build düşünüyorum
    Hayır hocam,birkaç saat zorlandıktan sonra Death March zorluğuna da rahatça alışılıyor hatta bir süre sonra o bile biraz kolay gelmeye başlıyor.Bu arada tavsiyem axii yerine igni aard ağırlıklı gitmeniz.Yine quen de özellikle boss savaşlarında ve kalabalık düşmanlara karşı oldukça işe yarıyor

    Bir de üstte sırf xp vermiyor diye yan görevleri es geçmişsiniz ama bu oyunun en büyük artılarından biri de efsane yan görevler barındırması.Çoğu yan görevi pek çok oyunun ana görevlerinden bile daha başarılı ve sürükleyicidir.Tavsiyem ne kadar yan görev varsa yapmaya çalışın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 12 Mart 2019; 15:0:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beyler oyundaki +18 çıplaklığı kapatacak bi mod yayınlandı mı, hiç bilginiz var mı?
  • death march zor degil fakat oynamanızı tavsite etmiyorum, çunku bazı şeylerden exp kazanamıyorsunuz. tabii bu da daha fazla grind yapmamızı saglıyor. death march dan onceki zorluk seviyesi iyidir.
  • DeliKulaBey kullanıcısına yanıt
    Yayınlandı Evet bende kullanıyorum nexusmod da var no nudity ismi modun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sametcalik24 kullanıcısına yanıt
    Çok iyi, bir bakayım hemen. daha önce fast trawel tarzı modları yüklemeyi denemiştim olmamıştı, şimdi son sürümlerde programla otomatik kurarım diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliKulaBey -- 15 Mart 2019; 12:39:15 >
  • Sizlere sadece şunu söyleyeyim iki kez bitirdiğim (toplamda 600 saat olmuştur) The Witcher III'e tekrar dönersem sırf şu Mod için dönerim başka da bir şey istemem:

    The Witcher 3 HD Reworked Project https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1021

    Mod videolarını falan izleyince canım yine acayip W3 çekti, fan yapımı Türkçe yamasında bazı sorunlar oluyormuş diye söyleniyordu en son 1.32'mi ne Patch'i yüzünden şu meşhur "W3TR.PIDACS" Türkçe yamasıyla oynayamazsam bana çok koyar da bakalım ne yapacağız. İki kez (300+200 saat diyebilirim) bitirdiğim bir oyuna The Witcher 3'e bir ara yine dönmeyi planlıyorum ama şu an imkanım yok diskte yerim kalmadı: Shadows of the Tomb Raider, Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut Edition, Assassin's Creed: Origins, Vampyr, Metro: Last Light Redux ve TES:Online derken yedi bitirdiler beni daha da bana The Witcher 3'ü hiç anmayın :)

    Şimdi aklıma geldi de "Skeliege" adalarını çok özlemişim ben ya of nasıl da gözümde tütüyor bir bilseniz. The Witcher III'ün tüm müziklerine ortam mekanlarına çevreyle uyumlu ses/müzik ambiyansına zaten hastayım ama özellikle atımız Roach ile ya da öylesine dağ tepe ova ormanlar köy kasaba saatlerce yürüyerek öylesine yolculuk ederek dinlemekten bıkmadığım Skeliege adası müzikleri bam başkaydı be...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 15 Mart 2019; 18:39:42 >




  • 
Sayfa: önceki 10401041104210431044
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.